Mindig is volt vagy csak most kezdődött a jelenség?
Nekem 97-es GPR-em van és az is remeg. Főleg a visszapillantó tükörnél látszik. Illetve hogy csak fénycsíkot látok benne ha jön mögöttem valaki. Sajna én sem tudtam vele mit csinálni. Van a blokkban egy kiegyenlítő tengely de attól független remeg egy kicsit.
Sziasztok vadmotorosok!Itt a tavasz ami inkább már nyár sztem.Elő is vettem drága Derbi Fenixemet csak akadt egy kis problémám.A jelenség a következő:Alapjáraton szépen jár a motor de ha forgatom néha lehorkan és van hogy le is áll.Ezt nem folyamatosan csinálja csak időközönként.Ha ilyenkor ráhúzom a szivatót akkor kiforog rendesen..A légszűrőt cseréltem a karbit kitakarítottam.Olyan mintha néha nem kapna rendesen benzint.Ha membrán hiba,vagy repedt vákumcső akkor állandó lenne a jelenség vagy így mint nálam?Bocs a regényért!
Sziasztok. van egy derbi gpr 50 replica mocim. A problémám vele hogy menet közben erös rezonancia van az egész motoron. áló helyzetben is gázadásra. Ha valaki tudja a problémát kérem jelezzen. Köszi
Nah ma nagynehezen elértem azt hogy a gyári 75 ös fúvokával kipörgött teljesen de csak 50 volt a vége O.o most tettem bele 90 es fúvokát de így meg nem akar kipörögni :D már fingom sincs mi lehet. Gíári kipufogoval ment 87 et végre most meg lecseréltem a kipufogot a LeoVincé re és most nem megy csak 50 et :D De már 3. délután csak azztal ment el hogy probálom így is ugy is :D Kezdem föladni :)
Hát még nem raktam rá. Nekem ezt a jelenséget csak akkor csinálta, amikor az alap 74-es főfúvóka helyett egy 80 v. 85 raktam bele. Csak akkor nem kapott levegőt.
Szóval ha veszek egy légszűrőt akkor kicserélem a főfúvókát is.
Én is vettem egy alsórezós hebo kipufogót.... Nem tudtam mi volt a baja..... Ugyan az volt mint nálad... Egyszer mérges lettem próba közbe, fogtam és le"szabtam" a gyári légszűrőt a karbiról(persze direkt :) És lám lőn világosság.... úgy jó volt :D Szal próbáld meg te is, veszíteni nem veszíthetsz vele :)
Hello megint :) Na meg jött a LeoVince V6 a Derbi Sendára,de olyan problémákba ütköztem hogy feltettem meg minden és ahogy a karburátor áltt máár ugy sem volt joo, aztán probáltam több kajával,kevesebbel is de valahogy nemakar jo lenni.. nem akar kipörögni csak kb feléig. Ott ahol edddig elkezdett húzni onnantol semmi nem pörög tovább... máár ötletem sincs mi lehet. Szerintetek valami tipp? Karburátor tiszta,légszürőő tiszta,gyergyával is játszottam d esemmi... Szerintetek ?
Srácok ez a http://www.m0moto.hu/lanc-szet...
Nagyon korrekt cég,kurva sokat spóroltam velük,18575 Ft-ot fizettem kiszállítással a 420as ,140csapos DID láncért a 14es első és 53as hátsó fogaskerékért,illetve 2 pár fékbetétért!
Ezt máshol olyan 25-30ért meg is kaphattam volna!És 2nap alatt itt volt!
Sajna nehéz beszerezni. Már nekem sincs.