Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ahoz képest én a Yamaha DT 125R motoromhoz vettem az első lánckereket 1200 forintért és az erősitett láncot 5400ért , a hátsó lenckerk is 5400 lett volna de azt nem kelett vennem :D
de azért az annira nem drága! mert a nagyobb mocikon meg jóval többe kerülnek! akár szettben is kerül 30ezer.
Szerintem a kék is nagyon király lenne rajta de a sárga is ütős.

Egyébként nagyon szép motor, vigyázz rá, főleg magadra !
ventobt@freemail.hu ide írj és beszélünk
Szomszéd 2500ért vette az elsőt és 6800 a hátsót :D...az kicsit drága :S
Köszi a válaszod :)
A 14-15 fogaskerék volt vagy 1300/ db
Sziasztok!

Ma megjött a motorom. Szerintetek milyen színű fényvisszaverős felnicsík nézne ki rajta jól? Mert én a citromsárgára gondoltam.
Köszi válaszotokat!
Helló! Na megnézted?
Helló, nem tudom nem én raktam rá ezt a motorra, hanem így vettem.
Valakinek van eladó gyújtás dekni-e?
Szia!

Nem tudod honnan lehetne ilyen szűkítőt, szerezni?
ott a pont!
Köszönöm
Úgy emlékszem közvetlen a vázra van felcsavarozva a blokk, nincs köztes tartó. De este megnézem, ha találok ilyen alkatrészt, én biza lefényképezem. :)
Amivel a blokk fel van rakva a vázra.tudsz képet küldeni.
Az meg micsoda?
A Derbi blokkokhoz amúgy tényleg minden van, sosem találkoztam alkatrészhiánnyal, még külföldön sem. És saját tapasztalat illetve fórumok alapján tényleg megbízhatóbbak, mint az AM széria. Te tudod, de én nem cserélném le.
Erről a linkről le lehet tölteni váltós Derbikhez Service Manual-t (angol, és kicsit hiányos, de azért sokat segít). A végén vannak kapcsolási rajzok is, többféle modellhez és változathoz.
http://www.manualedereparatie....
Nekem is 21 delortom van a sendán , nekem van egy szűkítő-bővítő gumicsonk rajta és úgy van felfogatva a karbi
Sziasztok

A dellorto Black Edition 21 manuális szivatós karbit szeretném rárakni egy Debi Sendára.
Kell hozzá másik szívócsonk vagy szükítő ami rámegy?
Erről lenne szó:
http://robogoalkatresz.eu/inde...
Valakinek van eladó;blikktartó.gyujtas faloli dekni?
Köszönöm a segítségeteket! :) Jah és kapcsolási rajza van valakinek Derbi senda endúróhoz ?
nem nehéz csak türelemjáték az egész. rárakod a deknit és körberajzolod a külsőt. és kivágod.
a beslőrészt meg picit fekete olajos ujjal vagyegy jóvastag kemény kréta amivel kell bedörzsölni hogya belső vonalak látszódjon ki. a lukakat meg a deknlnál meg felrakom a klingeritet és a pontozóval átlyukasztom kalapáccsal és akkor pont akkora lyuk lesz amekkora kell a csavarnak.
Ha van képeket tud róla küldeni? VAgy ez hogy van megoldva? Tudtok róla képet feltenni?
HellÓ! Nincs valakinek derbi blokkhoz "tartó vas"-a?