a főci csapágyat meg szinte minden csapágyboltban lehet kapni! ott a google bácsi. a tömítésszettről meg annyi hogy veszel többféle vastagságú klingerit lapot és olcsó az ára! és azt kivágod és belerakod és ennyi. én így szoktam csinálni
Ha van alkatrészed akkor már érdeklődök is :), 14-15 első kis lánckerék?esetleg hátulra 50-52 lánckerék?
mert horror áron vannak ujjonan ezek interneten
Tudom,nekem alu hebo 70 hengerszet van rajta, stage6 főtengő,delorto 21 karbi,hebo kipu rendszer,és malossi membrán
.....
Csak most főtengely csapágykiment belőle,és nem igazán kapok a környéken blok közép tömítés szettet,főtengely csapágyat......
és ezért gondolkodok egy olyan blokkban amihez mindenhol van cucc :)
igen de arra nem gondolsz hogy a am6-osból sok a hamisítvány azaz kínai is. és akkor gyakrabban is költhetsz rá sokat és akkor annyiért jóval többért nem fogod tudni eladni cask bukni rajta a csomó pénzt.
CSak mondtam. A derbi blokk is jó és pöpec iscsak meg kell jól csinálni van hozzá tuning cuccok is ám.
Hát nem tudom,mert nekem konkrétan hiányzik.A nemrég vettem észre,hogy lóg egy kicsit a hátulja,hát meglepődtem.A lengővillába csak egy fémhenger volt amiben ment a tengely és ennyi.
Lehet jó boltba kellene járnod érdekkes 3 éve árulok alkatrészt de edig mindent tudtam hozni hozá a másik meg az hogy az AM6 ot hamisítják a Kínai barátaink meg a derbinek 5 rugós kuplung ja van az am6 nak meg 4 a derbibe van olyan gyári hneger ami segéd nyilásos a amnek meg olyan buta a gyári hengere szóval most kérdezem mi a joaz AM6ba ?
hm... érdekes mert nekem a 99-es derbinél gyári volt a hátsó 62-es lánckerék. látszott rajta hogy nem volt még nyúlvahozzá. gyári! persze lecseréltem 52-esre.
nem volt még időm tesztelgetni hogy mennyivel jobb.
mert horror áron vannak ujjonan ezek interneten
.....
Csak most főtengely csapágykiment belőle,és nem igazán kapok a környéken blok közép tömítés szettet,főtengely csapágyat......
és ezért gondolkodok egy olyan blokkban amihez mindenhol van cucc :)
CSak mondtam. A derbi blokk is jó és pöpec iscsak meg kell jól csinálni van hozzá tuning cuccok is ám.
Iá.145000
Mérd meg hogy pontosan mekkora a lyuk átmérője és szerintem ezek passzolni fognak: http://www.rcmodell.com/shop/i...
cseréltem is.
A lengővillánál lévő szilenteket szeretném cserélni lehet olyat valahol venni?
nem volt még időm tesztelgetni hogy mennyivel jobb.