Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kicsit vissza nézed az itteni beszélgetést, képet is találsz. Kék Derbi Senda DRD X-treme 2013-mas legújabb modell. Szóval akkor 300-at hajtsak bele, és akkor teljesen engedjem le, és minőségi olajjal töltsem fel?
a olajat cseréld ki 300 km-nél! mert az a olaj ami benne van az konzerváló! és hosszútávon nem jó ésezért inkább 300nál olajcsere mindenképp kell! milyen mocid van amúgy?
Értem, a moci teljesen új, szalonból lett véve.Eddig majdnem 60km-t hajtottam csak bele. Fater szerint van benne elég olaj. De nekem furcsa, hogy csak megdöntve folyik. De viszont a blokk nem melegszik, szerintem sem lehet benne olajhiány, mert csak langyos, ha megyek vele.
Heló! Elöl 14-es hátul 62-es lánckerekem van mekkora lánc kell hozzá?
Üdv!
17 colos Gilera GSM első kereket keresek.Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Mindenkinek! nincs valakinek derbi senda bal oldali kormánykapcsoloja kuplungal eggyütt? vagy valaki nem tudja honét lehet rendelni ? Elöre is kösszi a válaszokat! :D
ja ha moci nem új hanem használtan volt véve akkor nyugodtan utántöltheted vagy cserélheted.
ha új olajvan benne akkor azt mindenképpen kell kicserélni! mert az gyakorlatilag konzerváló olaj. a bejáratás után szoktak kicserélni rendes jóminőségű olajra. különösen ha zsírúj szalonból vett motorról van szó. DE! ha még garis a motor akkor inkább szak szervízben kell megkérni rá hogy cseréljék ki és akkor vezetik a szervizkönyvet is. hogy neked ne legyen nagyobb gondod ha bedöglik. mert ha te hozzányúlsz. mert erre nem terjed ki a garancia.
de a motoros vagy autósboltban mondani kell hogy olajfürdőskuplunghoz váltóolajat kell kérni és akkor tudni fogják hogy melyik.
hát sok féle van. bár a 10w40-es olaj is jó. bár én mindig castrolt teszek bele. dejó a agip is meg a mol is. a prista-t ne mert az szar.
Sziasztok!

Most néztem meg az új motoromban a hajtómű olajat. Azt tapasztaltam, hogy ha rendesen ülök rajta, nem oldaltámaszon áll, akkor nem folyik, csak ha a lyuk felé döntöm meg a motort. Ez azt jelentheti, hogy gyárilag kevés van benne, vagy ezt így találták ki?
Mert azon gondolkoztam, hogy felhívom ahonnét vettük, és megkérdezem, hogy milyen olaj kellene bele, és feltöltöm.
Köszi válaszotokat!
hát modnjuk ezt kilehet deriteni ha engedek le belőle és dzsuvás... tudsz ajánlani valami jó olajat hozzá? Már bocs hogy ennyit kérdezek! ... :)
Új tuning cucok Illletve gyári alkatrészek áron alul alkatrésztől fügő max 5 napon belül nálad van.
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
Hali!
Gyári henger,főtengely,karbi,szívócsonk valakinek nincs esetleg ?
Hali
Dugó gyűrűt h kell megmérni?
akkor sztem olajcsere esedékes mert ragadhat a kuplung.
nem fojt, legjobb példa rá (igaz nem lefelé váltás) indulásnál kuplung,Le 1. és akkor halaltszik. meg érezni.
eladnám a derbim anyagi okból....
ittenieknek 20 ezer ft engedményt adok!
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Sziasztok!

Megrendeltem a felnicsíkot, szerintem jövőhétre jön csak meg. Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy lemértem a felni peremét, 2cm széles. A felnicsík pedig 7mm. Szerintetek hogy mutatna jól? A gumihoz eső peremszél mentén ragasszam, vagy a küllőkhöz eső részre? Mert szerintem ha közére tenném, hullámos lenne a ragasztásom, mert nincs mit követni Véleményem szerint, a gumihoz eső peremszél mentén lenne a legideálisabb.

Köszi válaszotokat!
előre vagy vissza? azaz fojt?
a fordmérő általában a trafóról megy az a kábel amelyik a cdiből jön ki a trafóba. az kell bkötni a másik meg test.
Hello urak, lenne egy kérdésem általába ha vissza váltok ránt egyet a gép ..vagy kattan ,ellehet használodva a kuplung?
Rendben, köszönöm! Én is ez a két szín között variáltam, de a család szerint inkább a sárga ütne rajta !
Üdv ! Van egy Rieju RR 50-em . Derbi senda műszerfalas szóval km óra+fordulatszámmérő!
Olyan gondon van , hogy a fordulatszámmérő kábele nincs meg (ami a fordulatszámmérőtől megy a jeladóhoz).
Hol tudnék egy ilyen beszerezni? Esetleg valaki megmondaná , hogy hol van a fordulatszámmérő "jeladója"?!
Előre is köszönöm !
Nem találtam "blokktartó vasat". Ahogy mondtam, a vázra fel vannak hegesztve fülek, azokhoz van csavarozva a blokk. Kerestem Neked egy robbantott ábrát, itt talán jobban látszik:

http://www.oemmotorparts.com/o...

Azok a hosszú csavarok (a képen 18, 26) mennek át a blokkon meg a váz tartófülein. Szóval még mindig nem tudom mire gondolsz...

Ez egyébként régi vázas Senda, lehet az újon másképp van megoldva? (Nem hiszem, hogy ott a váz és a blokk közt még lenne egy külön vas tartószerkezet, de ki tudja...) Milyen évjáratú Sendára kéne Neked? Egyébként hogy néz ki, hol kéne lennie? Meg tudod mutatni pl. a robbantott ábrán? Vagy fényképet tudsz küldeni a motorodról, ahova be akarod rakni?