Persze-persze nem is szándékoztam most bütykölgetni, csak érdeklődtem, hogy majd a jövőben mivel lehetne érdekesebbé tenni. Ha netalántán dobot cserélek, garanciám bánnya? Várom a videódat !
na ha dobot is piszkálod akkor ugrik erre is a gari.
max egy másik dobot kell tenni rá. és nyitottat. bár nekem van egy házi készítésű alupolírházas belül perforált lemez dobos mind én egyedül csináltam :) majd rakok a hangjáról vidit.
Olyan kérdésem lenne, hogy a Derbi kipufogójával lehet valamit csinálni, hogy mélyebb legyen a hangja? Mind ezt úgy, hogy a motorban hosszútávon se tegyen kárt.
Üdv ! Olyan kérdésem lenne , hogy derbi sendára való kipufogóhoz létezik-e valami átalakító , hogy fel lehessen rakni am6-ra?
Láttam már valahol de ha jól emlékszem am6ról alakít át derbi blokkra!
Köszi a segítséget !
Szia!
Próbáld úgy,hogy a légtelenítőcsavar legyen a legmagasabb pontja a rendszernek.Lehet.hogy meg van rekedve a csőbe a levegő,nekem ugyanilyen problémám volt az első fékkel.
Az biztos, de a karbi nem nagy ördöngősség. De ameddig lehet addig próbálom kihízni az ilyen dolgokat :) tiszta kannából tankolok, szerintem egy darabig megúszom a dolgot :)
Derbi Tuning Cuccok 2005ig. Eladó!
Athena 70 cc 1 gyűrűs dugóval (800km van benne) frissen hónolva 40e
Dellorto PHBG21 BD nem volt még motoron vadi új 20 ezer.
Helló!
Probáld ugy hogy a fékcsövet lehuzod azaz hogy azlegyen legalul és ugy légtelenitsd,mert nekem is ezvolt és följebb volt a cső mint a munkahenger meg a féknyereg és megállt benne a levegő.
igen az kuka lesz ha egyáltalán ki tudom majd venni de a hátsóféknél kutya baja a légtelenítő csavarnak ráadásul vagy 2 féktartálynyi fékolajat át is játszottunk rajta de nem hajlandó keményedni
sziasztok
a hátsó féket feltöltöttük fékolajjal, szépen a helyén van minden.Fél órája próbáljuk légteleníteni egy ideig jönnek is bubik utána csak fékolaj, de a fék továbbra sem keményszik.Mi lehet vele a probléma?
az első féket még nem próbáltuk mert az előző tulaj olyan szinten elkente a légtelenítő csavart hogy még azt se tudom hogy szedem ki
Mondjuk, én mindig annak a híve voltam, hogy sosem szerettem semmihez hozzányúlni, csak amit csináltam már. Inkább szakemberre bízom a dolgokat, vagy nálam tapasztaltabbakra. Nem szeretek kísérletezni, mert általában az van, hogy ha nem nyúltam volna hozzá, még mindig jó lenne
max egy másik dobot kell tenni rá. és nyitottat. bár nekem van egy házi készítésű alupolírházas belül perforált lemez dobos mind én egyedül csináltam :) majd rakok a hangjáról vidit.
Olyan kérdésem lenne, hogy a Derbi kipufogójával lehet valamit csinálni, hogy mélyebb legyen a hangja? Mind ezt úgy, hogy a motorban hosszútávon se tegyen kárt.
Láttam már valahol de ha jól emlékszem am6ról alakít át derbi blokkra!
Köszi a segítséget !
Próbáld úgy,hogy a légtelenítőcsavar legyen a legmagasabb pontja a rendszernek.Lehet.hogy meg van rekedve a csőbe a levegő,nekem ugyanilyen problémám volt az első fékkel.
Athena 70 cc 1 gyűrűs dugóval (800km van benne) frissen hónolva 40e
Dellorto PHBG21 BD nem volt még motoron vadi új 20 ezer.
Probáld ugy hogy a fékcsövet lehuzod azaz hogy azlegyen legalul és ugy légtelenitsd,mert nekem is ezvolt és följebb volt a cső mint a munkahenger meg a féknyereg és megállt benne a levegő.
a hátsó féket feltöltöttük fékolajjal, szépen a helyén van minden.Fél órája próbáljuk légteleníteni egy ideig jönnek is bubik utána csak fékolaj, de a fék továbbra sem keményszik.Mi lehet vele a probléma?
az első féket még nem próbáltuk mert az előző tulaj olyan szinten elkente a légtelenítő csavart hogy még azt se tudom hogy szedem ki
master333@freemail.hu
Előre is köszi!