Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze-persze nem is szándékoztam most bütykölgetni, csak érdeklődtem, hogy majd a jövőben mivel lehetne érdekesebbé tenni. Ha netalántán dobot cserélek, garanciám bánnya? Várom a videódat !
na ha dobot is piszkálod akkor ugrik erre is a gari.
max egy másik dobot kell tenni rá. és nyitottat. bár nekem van egy házi készítésű alupolírházas belül perforált lemez dobos mind én egyedül csináltam :) majd rakok a hangjáról vidit.
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a Derbi kipufogójával lehet valamit csinálni, hogy mélyebb legyen a hangja? Mind ezt úgy, hogy a motorban hosszútávon se tegyen kárt.
Üdv! Van valakinek eladó első fék munkahengere?
Üdv ! Olyan kérdésem lenne , hogy derbi sendára való kipufogóhoz létezik-e valami átalakító , hogy fel lehessen rakni am6-ra?
Láttam már valahol de ha jól emlékszem am6ról alakít át derbi blokkra!
Köszi a segítséget !
Szia!
Próbáld úgy,hogy a légtelenítőcsavar legyen a legmagasabb pontja a rendszernek.Lehet.hogy meg van rekedve a csőbe a levegő,nekem ugyanilyen problémám volt az első fékkel.
*kihúzni
Az biztos, de a karbi nem nagy ördöngősség. De ameddig lehet addig próbálom kihízni az ilyen dolgokat :) tiszta kannából tankolok, szerintem egy darabig megúszom a dolgot :)
egy idő után, főleg ha nincs közel a szerviz, úgyis hozzá kellesz nyúlnod a karbihoz, ha lesz egy kis dugulás pl.
Szerintem is. Valahogy a csőbe lehet megakadva a levegő, és nem engedi át az olajat.
Derbi Tuning Cuccok 2005ig. Eladó!
Athena 70 cc 1 gyűrűs dugóval (800km van benne) frissen hónolva 40e
Dellorto PHBG21 BD nem volt még motoron vadi új 20 ezer.
Helló!
Probáld ugy hogy a fékcsövet lehuzod azaz hogy azlegyen legalul és ugy légtelenitsd,mert nekem is ezvolt és följebb volt a cső mint a munkahenger meg a féknyereg és megállt benne a levegő.
igen az kuka lesz ha egyáltalán ki tudom majd venni de a hátsóféknél kutya baja a légtelenítő csavarnak ráadásul vagy 2 féktartálynyi fékolajat át is játszottunk rajta de nem hajlandó keményedni
ha elkente akkor sajna kuka, vagy új menetet kell csinálni rá és nagyobb csavart...
sziasztok
a hátsó féket feltöltöttük fékolajjal, szépen a helyén van minden.Fél órája próbáljuk légteleníteni egy ideig jönnek is bubik utána csak fékolaj, de a fék továbbra sem keményszik.Mi lehet vele a probléma?
az első féket még nem próbáltuk mert az előző tulaj olyan szinten elkente a légtelenítő csavart hogy még azt se tudom hogy szedem ki
Még egyszer nagyon szépen köszi!
elküldtem
Szia! El tudnád nekem küldeni a hunter manualt (96-97)?
master333@freemail.hu
Előre is köszi!
manuális
hello a henger megvan még több képet tudsz küldeni ?
Helló fejidomod van még ?:)
Helló megvan még a henger ?
Ez automata szivatós?
Dellorto PHBG 21 BD KArburátor eladó VADI ÚJ! 20 ezer FT Igény szerint küldök képet
Mondjuk, én mindig annak a híve voltam, hogy sosem szerettem semmihez hozzányúlni, csak amit csináltam már. Inkább szakemberre bízom a dolgokat, vagy nálam tapasztaltabbakra. Nem szeretek kísérletezni, mert általában az van, hogy ha nem nyúltam volna hozzá, még mindig jó lenne