Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Minarelli AM6-os blokkot bele lehet építeni a derbi senda vázba?
sziasztok!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy a motorfelújítás során a hűtő és a váz között lévő gumi (kábelátvezető) totálisan elérett és szét is szakadt.Az egyiket sikerült épségben kiszabadítanom de már nem hiszem hogy visszatudnám rakni.én naiv azt hittem hogy majd veszek valahol biztosan de most az ég világon sem autósboltokban sem villamossági boltokban nem kapok ilyet de még rendelni sem tudnak.Valakinek valami ötlet honnan tudnék beszerezni? a képeken látható miről lenne szó.
Sziasztok!

Van esetleg eladó Sm50 extreme kilóméterórája valakinek (a mostaninál ugrál a mutató... van megoldás rá a cserén kívül)?
Még egy dolog, egyszerűen képtelen vagyok beállítani a karburátort....Totál gyári rendszer már a 17,5-es karbival, a levegő csavart "0-ról" számítva meddig kell engedni neki? (A tűn a zéger a második rovátkában van, 75-ös fúvóka) Bp.-n nincs valaki aki egy gurulással egybe kötve segítene beállítani, persze nem ingyen kérném...
Rendben, köszi válaszod. Amúgy én is arra gondoltam, hogy különösebb kifogásolni valójuk nem lehetne a csíkkal szemen, de jobb félni mind megijedni !
ha van valakinek rossz derbi 50-es hengere szinte ajándékáron az szóljon. mert szeretnék kisérletezni....
Köszönöm
endurónál első asszem 12-es hátsó 62-es
a supermotoónál htul 52-es elöl meg nem tudom de sztem az is kb annyi de 12-14 között szokott mozogni.
Nyugodj meg, csak kicsi kiszerelésben adnak (1-2 dl).

Én úgy gondolom hogy még örülnek is a rendőröket a fényvisszaverő felnicsíknak. Már csak azért is mert legalább oldalról is sokkal jobban látható vagy sötétben. Nekem legalábbis így logikus. :)
Jó estét mindenkinek!
Derbi sendának mi a gyári első-hátsó lánckerék fogszámai?
Biztos, hogy meglehetne oldani valahogy,de nincs értelme túl lenne hűtve a motorod nem melegedne fel normál körülmények közt, a téli napokról nem is beszélve...
Sziasztok

A dellorto Black Edition 21 manuális szivatós karbit szeretném rárakni egy Debi Sendára.
Kell hozzá másik szívócsonk vagy rámegy?
Erről lenne szó:
http://robogoalkatresz.eu/inde...
Amiben tudok segítek :) De viszont nem tudod, hogy a rendőrök szemét nem bökné a fényvisszaverős felnicsík? Mert miért is ne este motoroznék, mikor frankón világít!
Értem köszönöm válaszod

ez csak egy felmerült "milenne ha" elgondolás volt de akkor nem is agyalok rajt többet
Szia!

Nem tudom, nincs útban neki a másik oldalon semmi ? Mert szerintem felesleges átvariálni a dolgokat, ha netalántán valami útban van. Elképzelhető, hogy csak nehezebb lesz, többet eszik, és nem megy olyan jól, de ezt a nálam okosabb szakik megmondják!

További jó motorozást, és balesetmentes kilómétereket!
Hali!
motoromat most készítem fel a szezonra , szétszedés átvizsgálás cserélés javítás és azon gondolkoztam érdemes e azzal filózni h kapjon e a másik oldalára is hűtőradiátort? Szerintetek ? érdemes ezen filózni van nehéz lenne a megvalósítása?
Ja, és ha már itt tartunk, mit gondolsz, szerinted a fényvisszaverős felnicsíkért a rendőrök nem szólnak? Mert elég kellemetlen lenne, miután szépen felraktam, levakerászni a felniről :D Fájna a szívem
Rendben, köszi, akkor szerintem megkeresem a gyógyszertárban. Lehet kapni ilyen kicsi kiszerelésben is ?
Szia !

Szerintem mindenféleképpen zsíroldózd le. Én úgy gondolom hogy jobb híján megteszi az ablakmosó is, de legjobb lenne 60 %-os vagy tiszta alkohol + vatta. Én így gondolom. 60 %-os alkoholt kapsz a gyógyszertárban, tiszta etilt sajnos nem adnak. :(
HALI! új fékmunkahenger kompletten 6000ft 06304906559
szia
hát aprilia rx-ben már láttam ilyet ha van kedved barkácsolni meg lehet próbálni a tengely 14-es
neked mit érne irj 1 árat ha reális megeggyezünk
a első képen lévő felnipár mennyi az ára?
és jó e a enduróba? ugye 17.-esek?
írj emailt és meg beszéljük
sziasztok
derbi kerekek gpr enduro idomok és sok más alkatrész eladó
mi az ára?
TOP Performances gyújtáselektronika (Sárga) Eladó szinte új még! Ezekhez jo: Derbi Senda össze tipusa régebbi gpr,minarelli blokos motorokhoz mindegyikhez jo. Érdeklődni itt:ventobt@freemail.hu