Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked a 10 W olaj lenne jó. és pluszban 0.3 decivel önts d bele mind kettőbe. és pont jó lesz
Igen elől középen van a tárcsa a betétekhez képes.
Nagyon köszi de ez sem az igazi. Itt a meghajtó egyből jön a csapágy után, pont az a közdarab meg az alátét nincs az Apriliánál, aminek a Derbin nem tudom biztosan a helyét.
Rendben csak bátran...
8. után érdeklödök, ha még meg lesz.
http://www.2wheelpros.com/oem-...

És igy? bár ez aprilia de sztem nem sok eltérés lehet
29 cm hosszú gázos 7000 Ft
Kösz a linket, de ezt mondtam pont, hogy itt sincs rajta, hova jön pl. a km meghajtó. A km meghajtó robbantott ábráján szintúgy nincs rajta.

Meghajtó nélkül már simán össze tudnám rakni... :)
http://www.oemparts.eu/oem5.as...

talán ebből kitudod bogarászni ami neked kell
szia, mi az ára? ill milyen méretű
Sziasztok!

Van egy Jó állapotú Paoli hátsó telóm ha valakit érdekel jelezze

Üdv
Első tengely összeszereléséhez kérnék egy kis segítséget, itt biztos sokan raktak már össze/szedtek szét ilyet. Elfelejtettem milyen sorrendben vannak az alkatrészek , és nem találtam róla se fényképet, se robbantott ábrát (illetve robbantottból csak olyan van, amin nincs rajta, hova jönne a km meghajtó, meg a villaszárak).

Szóval jelenleg ez a sorrend, szemből nézve, balról jobbra:

tengelyvég - villaszár - km csiga - nagy alátét - hosszú távtartó - csapágy - kerékagy - csapágy - rövid távtartó - villaszár - kis alátét - anya

A jobb oldalában szinte biztos vagyok, mert csak így illeszkedik a féktárcsa a fékpofák közé szorulás nélkül, de a bal oldalát nem sikerült jól összelegóznom, legalábbis most a távtartó az alátéten keresztül olyan szinten nyomja a km meghajtót, hogy az nem tud forogni, plusz a tengely sem megy át teljesen.

Egy fénykép is sokat segítene, köszönöm előre is! Ja, 98-as Senda R-ről van szó.
Ha azt szeretnéd, hogy lassabban/kisebbet rugózzon vissza a csúszószár, érdemes sűrűbb (nagyobb W számú) villaolajat kipróbálni. Én még nem kísérleteztem ilyennel, nem tudom milyen lenne az ideális...
Nem dugattyút akartam írni először hanem hengert.Szóval a hengerben kaptam különböző méreteket!
A dugattyú mérése megtörtént digitális tolómérő mérésével de különböző helyeken különböző méreteket kaptunk.Az lesz hogy veszek bele egy dugattyú szettet mert a mostani már nem a legtökéletesebb.Viszont akkor milyen legyen a dugattyú mérete?Azonos a mostanival?
Üdv,
Derbi drd pro (2008-ös) motoromra hol tudnék csomagtartót venni?
így nem lehet tudni pontossan meghatározni ha csak előbb le kell venni a hengerfejet és akkor a hengert kell lemérni! és az alapján tudod meg hogy milyen méretű gyűrű kell bele. DE digitális sublerrel kell mérni! (tolómérő)
Nekem is koppan ha ugratok,az enyém Showa és talán hosszabb a rugóút is mint a Marzocchiba vagy hogy kell írni.
Az első kerekednél a féktárcsa középen van a 2 betéthez képest? Bár nem tudom lehet e másképp vagy van e jelentősége. :)
valaki tudja 2006-os senda xracebe milyen méretű dugattyúgyűrű való?
Ha ez elsőteló felül is koppan az normális?Tehát amikor pl-:ugrato után levegőbe amikor kinyomja magát vagy ha nagyobb lendületnél kijön teljes hosszra akkor koppan.
Helló!
A hátsófékemben nincs nyomás nemfog egyel talán de ha kijebb csavarom a levegőzőcsavart a féknyergen ott nyomja az olajat mit lehet vele csinálni?Még annyi hogy ugyan azon a féknyergen csak a bal oldali fékpofa kopik a jobb az szinte uj a bal pedig 20-30%os.Fékolajcsere előtt még fogott a fék.Valaki tud rá orvosságot?
ok
ez uj vázas régi blokkos és a hűtő is újfajta azért nem volt jó a régi hőgomba
szia
resone-@freemail.hu
roy880831@citromail.hu
köszi megpróbálom :)

MotorosRoy am. vicces, de elsőre egy tök más valami külföldi ha jól emlékszek futár oldalt hozott be :D de most tényleg azt amit akartál is mutatni :D