Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Keresek Derbi Fenix Kuplungbowdent! Elérhetőségek adatlapomon!
Srácok, nagyon kéne a segítségetek !

Van egy ilyen Sendám: //s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Nincsen kulcsa, így (átmenetileg) szétberheltem a gyújtáskapcsolót. Van négy vezetékem: fehér(piros csíkkal az oldalán, narancssárga, kék és zöld. Bemértem és narancs színű jön az akksi felől. Ha összeérintem a zölddel, elkezd világítani a műszerfalam.

Valaki tudna nekem segíteni hogy kit-kivel kell összekötnöm hogy beinduljon a motor ? Valószínűleg még nem találtam meg a helyes kapcsolási rajzot mert ott minden vezetéknek más a színe mint nálam. Esetleg balf*sz vagyok ami könnyen megeshet.

Ellenben most vettem bele egy vadonatúj akksit, mivel az is tönkrement. Ha senki nem tudja majd a megoldást és én elkezdek kísérletezgetni a vezetékekkel mennyi esélye van hogy tönkreteszem az új akkumulátoromat is ?
hát mindenképpenfog nőni de nem sokat sztem kb fél literrel de jobb menni vele élvezetesebb.
Ha gyári senda hengerből eltávolitom a folytást nőni fog a fogyasztás?Ha nagyobb karbit rakok rá akkoris nő?
A szivacsot ma cseréltem benne, de hjajj nincs kedvem szétszedni, de az kéne legkevésbé h rossz maradjon.
kell bele ezy új szivacs mert túl sok levegőt kaphatott, és másik hogy ha apródarabokra rágta szét akkor mindenképpen muszáj lesz lekapni a hengert. és a forgatyúsházat kimosni tiszta benzinnel.
hát az elég durva dolog....
Hello

Sendámmal mentem, és állandóan leállt, berugni nem lehett, csak hosszu tolás után indult be. Menetközben elég rossz volt, ha nagy gázt huztam ledadogott mintha hideg lenne (már bevolt melegedve pedig) . Nagy nehezen hazaértem vele, majd néztem h hátha a légszűrő a probléma , akkor láttam hogy a légszűröm ezer darabban mert egy egér szétrágta, lehetséges hogy azért volt rossz a motor mert a légszűrő darabok belementek az égéstérbe?
Sziasztok !

Kérdésem az lenne hogy van-e valakinek bontott gyújtáskapcsolója (esetleg tankzár is) ? Nem tudom mennyire egyértelmű, de nyilván kulccsal együtt :)
Sziasztok, Van egy 50es azt hiszem 97-98 körül Derbi Sendam és olyan ügyben érdeklődnék, hogy hajtókar+dugót mennyiért lehet hozzá szerezni? ha esetleg tudja valaki az új és/vagy a bontott alkatrész árát megköszönném :)
CPI SM-SX 50 váz ,gyári papírokkal 10000ft 06304906559
köszike :)
Nagyon vad :P
Sziasztok!

Akinek szüksége lenne használt derbi alkatrészre, az írjon emailt: hcsabi23@freemail.hu vagy akár ide a forumra is válaszként, lenne "pár" alkatrész eladó. Ha tudok adni olyat amit keresel válaszolok! Ha nincs akkor megírom hogy lesz-e vagy sem!

Üdv!
Szia!

Érdekelne pár jó megoldás? Ha igen írj emailt: hcsabi23@freemail.hu

Egyeztetés után telefonon is tudunk beszélni!

Üdv!
Sziasztok
Van pár alkatrészem Derbihez .

Fékek teleszkópok stb ha valakit érdekel írjon
lucky.exp.peter@gmail.com

Üdv
Rieju rrx idomok eladók!06304906559
van valakinek r-s sendahoz átlátszó (fehér) hátsó lámpa búrája?
nem lesz jó rá...ez 100%
nem kicsit megy ez ...
akkor jó , mert te mondtad hogy nem csillapít eléggé. lásd amit leírtam hogy ebbe mennyi kell.
és akkor jó lez
Mit értesz felújitás alatt?A szimeringek jók egy furott lyuk van rajta.Menetközbe nem engedi az olajat.
hm... akkor felújítás kéne neki.....
A teleszkópszár oldalán(kromozott szár,szét volt szedve a teleszkop)