Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!

Derbi alkatrészek eladók!
70/6231473
mi a problémád?
van vkinek felesleges rossz 50-es hengere(azaz karcos vagy hüvelyezendő) a 99-es derbire (ami vízhűtése jobb oldalán jön ki)való? nagyon olcsón vagy ajándékba kéne mert kisérleti célra szeretném felhasználni.
igen így kell lennie nekem is így fogta magát és lerepedt róla. és fellett hegesztve erősítéssel és jó lett.
No itt a fül, remélem kivehető:
Köszönöm, akkor már tudom mi hiányzik legaláb :)
Akartam csinálni a fülről is képet, de lemerült a fényképezőgép... Holnap ha feltöltött rakok fel, ha még érdekel.
Hogy nézne ki? Hát pl. így:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/derbi/derbi_senda_sm-6463814

Az eladó motorok közt találsz jópárat átalakítva, fényképpel. Szerintem nem vészes, főleg ha a nagy endurós első sárvédőt valami kisebbre cserélik. Szerintem jobban megérné egy kerékszett, de ez csak az én véleményem. Szerintem én is vennék az enyémhez, ha többet használnám közúton (meg úgy egyáltalán).
Kicsit késő, de még nem válaszoltak, szóval... Így néz ki. Fixen ül a tengelyen, befelé néz a forgó sárgaréz színű gyűrű, amiből kiáll egy "fog", az akad be a felni bordái közé, ami meghajtja.
hát igen pénz az úr... de nem mindenáron eladó..... meg másikhogy szerettem volna régóta egy supermotót...
de lehet hogy nem is cserélem le a mocit hanem csakszettet kap.csak nem tudom hogy hogy nézne ki a öreg vason...
Hát ezt nem értem... Végre kész a nagy gonddal készített egyedi KTM-es fényezés, amit mindig is szerettél volna, erre eladod...
Az biztos, hogy ha annyira lecsökkented a fogszámot, hogy a 60 helyett menjen mondjuk 80-90-et, akkor 6.-ban a dinamikát elfelejtheted... Már ha egyáltalán úgy ki tudja forgatni a motor, lehet oda még egyéb erősítés is kéne, ahogy Brumo írta.

Az enyém kényelmesen megy 6.-ban 70-75-öt, valószínű 85-ig vagy tovább is el tudnám erőltetni, de erősen hegyes-kanyargós részen kell dolgozni a váltóval... De hát azért van.
tee nem tudsz számolni? ha van neked mocid és akko egyik fognál bejelölös vmivel és onnantól elkezded számolgatni.
és akkor kijön a fogszám mennyisége.
bár nekem 62-es van rajta mert enduró!
és a supermotóknál meg 52-es fog van. hátul....
de ha neked 52-esed vn akkor hiába kisebbet tennél mert más hol van a fojtás (gyújtás, karbi, kipu, stb...)
Nemtudom gyári..
tutira kell vissza kell váltogatni. de viszont a hátsó lánckerék fogszám mennyi neked?
Sziasztok lenne egy harci kérdésem. :) A 2001 es derbi senda r - em en alap fogaskerekek vannak és nagynehezen kilehet belőle hozni 60 km/h-t. lassu de igy 6. ba nagyon dinamikus a legnagyobb kanyarokból kihuzza. Ha raknék rá más méretü fogaskerekeket akkoris megmaradna ez a dinamika vagy vissza kéne váltogatni? köszönöm a válaszokat
egy gyors vilám kérdésem hogy a 99-es sendákon alap gyári motorja meddig kell kiforognia? azaz mekkora a fordulata max? 10 ezer vagy több mennyi?
HElló Érdekelne Hol lennének ezek a kipufogók helyileg ?
hát a nagy motorom alkatrészeihez képest ez szinte semmi :D köszönöm az infót :)
a fordmérő mennyibe fáj?
szia ati!
létezik hogy a 99-es sendán a elektronika tilt? mert a 6-ik ban már tiltáson meg a motor és a hátsó lánkerék fogszáma 62-es, és kéne bele kisebb és ha van és mmennyi lenne? és van olyan elektronika ami tiltásmentes? válaszod előre is köszi.:)
szia
hajtókar 10-12 dugó 8-15 + munka kb 3
hát nem olcsó
Attila ! Küldtem neked egy e-mailt.
HALI! DERBI FENIX BONTOTT ALKATRÉSZEK!blokkja 4 sebességes,50-es ,hibátlanul működik-25000ft,van külön egy 6 sebességes 70-es blokk is-35000ft-ért.... telefon 06304906559