Igazából nem tudom, hogy hol a kép. Amik feltétlenül érdekelnének: farokidom, plexi, első sárvédő, hátsó ülés..Nem tudom, hogy ezek közül van-e valamid esetleg :)
Van még amiket a képen látsz!
A főtengely már nincs meg az Senda tengő volt. A km meghajtó vogaskerekek sincsenek ami a főtengelyen van illetve a kuplunkkosár amit már elvittek. A többi még meg van plussz egy gyújtás állórész és a lendkerék. Írd mi kellene közüllük és írok egy árat. Vagy írj egy email címet és elküldöm az árlistát. De ha több minden kell akkor még abbol is engedek.
létezik hogy a 99-es sendában van e fojtás a elektronikában? mert hirtelen felörög aztán leszabályoz rendesen.... és emiatt kicsit lassúnak találom és no meg a hátsó kerééék......
valakinek van e 99-es sendához jóállapotú hátsó lánckerék? 45-54 fogszám közötti kéne. olcsón! mert ami nekem van rajta az meg 62-es fog és nem igazán tetszik mert túl gyakran kell felváltogatni 6-ikba...
ÉS kéne 17-es karbi kompletten ha van az is érdekelnék...
előre is nagyon köszönöm:)
Bár beépítettem a sendámba egy bi-xenon szettet, és most már királyul mutat és jól világít is :)
Hát a membrán megfordítása se volt jo sokáig kb 100 km és már igy is szar, tehát Keresek Senda membránt fojtott3 lapos vagy 6 alpos mind1 csak jó legyen.
Sziasztok. Keresek 19 vagy 20-as dell'orto karbit szívócsonkkal, és hozzá membránházat membránnal. Akinek van és nem horror áron adja az kérem jelezze. köszi.
bocs tudna vki küldeni vagy linkelni a 99-es sendához elektromos rajz-t?
és másik kérdés hogy a kormányon lévő baloldalin vannak kapcsolók. és van egy kék gomb az valójában melyire való duda vagy reflektor villogó? mert úgy vettem hogy vki átkötötte dudára..... és emiatt valahogy zárlatos mert a tompított lámpa nem világít meg a hátsó lámpa sem világít csak a féklámpa.....
A 99-es sendán milyen a km meghajtó? tudna vki egy képet küldeni hogy hogy néz ki? mert szerintem hiányzik nekem onnan egy alaktrész ami a kereket "köti össze" a meghajtóval.
talán tudnék csinálni bár nekem is annak aza baja hogy letört de meg van az eleme hogy visszahegesszek de még nem jutottam el odáig mert közben újítgatom...
Valakit nem érdekel véletlenül egy gyári Derbi Senda X-Race 50 SM komplett idomszett, friss matt fekete "fényezéssel" fejidom nélkül? A farokidom javított, volt rajta egy repedés, a javítás megtekinthető galériámban, ahol több kép is van a gépről!
Ugyanitt van még:
-gyári kormány
-gyári kombinált kapcsoló visszapillantó tükörrel /hiányzik belőle a duda műanyag gombja/
-vadi új bontatlan csomagolású univerzális bal oldali kombinált kapcsoló /index-fényszóró-duda/
-gyári hibátlan osztott gázbowden
-gyári kilóméteróra-spirál -kicsit viseltes de tökéletesen használható-
Képeket kérésre küldök bármelyik cuccról, árat mondjatok Ti :)
A 3 membrán lapból 2 nél van egy kis rés, tehát ez okozhatná az alapjárat hibáját?
Másik, a meleg motornál is füstöl, az olaj szivattyúnak mi az alaphelyzete amikor kiakasztom a bowdent és leugrik legalulra? (nekem nem ott van hanem a legalsó pozíciótól kb 10-15 foknyival feljebb
De a felsoroltak már nincsenek. Apróságok vannak.
Van még amiket a képen látsz!
A főtengely már nincs meg az Senda tengő volt. A km meghajtó vogaskerekek sincsenek ami a főtengelyen van illetve a kuplunkkosár amit már elvittek. A többi még meg van plussz egy gyújtás állórész és a lendkerék. Írd mi kellene közüllük és írok egy árat. Vagy írj egy email címet és elküldöm az árlistát. De ha több minden kell akkor még abbol is engedek.
Zsolt
Igaz, hogy régen adtad már fel a hirdetésed (Derbi GPR), de nekem most lenne aktuális..Van esetleg még valami az alkatrészekből?
Szia!
A képen láthatsz egy komplett membránházat membránnal. Az vadi új. Ha érdekel akkor megbeszélhetjük. Négy éve vettem 13000-t. 6000-t adom.
Zsolt
ÉS kéne 17-es karbi kompletten ha van az is érdekelnék...
előre is nagyon köszönöm:)
Bár beépítettem a sendámba egy bi-xenon szettet, és most már királyul mutat és jól világít is :)
0630 287 1436 Motor robogó szerelés, tuning ugyanitt.
és másik kérdés hogy a kormányon lévő baloldalin vannak kapcsolók. és van egy kék gomb az valójában melyire való duda vagy reflektor villogó? mert úgy vettem hogy vki átkötötte dudára..... és emiatt valahogy zárlatos mert a tompított lámpa nem világít meg a hátsó lámpa sem világít csak a féklámpa.....
Azt szeretném kérdezni hogy tudna-e nekem küldeni valaki kapcsolási rajzot egy 2004-es Derbi Sendához ? e-mail címem: szalacsekdani@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm !
Tudna nekem küldeni valaki egy képet régi válzas sendának arról a kis füléről ami a vázra fogja a rezót?
Valakit nem érdekel véletlenül egy gyári Derbi Senda X-Race 50 SM komplett idomszett, friss matt fekete "fényezéssel" fejidom nélkül? A farokidom javított, volt rajta egy repedés, a javítás megtekinthető galériámban, ahol több kép is van a gépről!
Ugyanitt van még:
-gyári kormány
-gyári kombinált kapcsoló visszapillantó tükörrel /hiányzik belőle a duda műanyag gombja/
-vadi új bontatlan csomagolású univerzális bal oldali kombinált kapcsoló /index-fényszóró-duda/
-gyári hibátlan osztott gázbowden
-gyári kilóméteróra-spirál -kicsit viseltes de tökéletesen használható-
Képeket kérésre küldök bármelyik cuccról, árat mondjatok Ti :)
Másik, a meleg motornál is füstöl, az olaj szivattyúnak mi az alaphelyzete amikor kiakasztom a bowdent és leugrik legalulra? (nekem nem ott van hanem a legalsó pozíciótól kb 10-15 foknyival feljebb