Sziasztok!
Van valakinek Hm derapage-hez szervíz manuál, vagy esetleg leírások rajzok okosságok..? Nem sok mindent találtam eddig... am6 blokkról is jó,ha tudtok pl robbantott ábrát ,megköszönném! :) mihamarabbi jó időt.
resone engem érdekelne nagyon a termosztát és a hengerfejbe közvetlen csavarozható hőgomba.Árat tudsz írni? Csak az a gebasz,hogy a motorra nagyon sokat kell költenem,meg itthon is cipizni kell,így lehet hogy majd csak áprilisi fizuból tudnám megvenni.Ha addig nem menne el és működnek illetve jó árban megtudnánk alkudni,akkor engem baromira érdekelne.
küldj nekem egy újszerű erősített főtengelyt két uj csapágyat egy gyújtást szimering szettet tömítéseket egy jó kuplungot és hengerszettet és még pár apróságot , számolj sok ne legyen
Hengerfejbe való hőgombád van?Termosztát van?Üzemanyagszint jeladód a vékony hosszú tankhoz van?A motorom nem a csővázas régebbi kiadású,hanem a vastagabb vázas EBS050 es blokkos!
Köszi már!
figyelj én nem sértésből írtam. a új am6-os ami láttam igaz hogy az kínnyai féle.
de azért mondtam hogy kicsit sok az ár mert ha használtan akkor 35ért legyen már hozzá hengerszett is kompletten....
Bocs ha bántott ami írtam.
ebbe rózsaszín színű kell azaz aluminiumbarát hűtőfolyadék kell bármely autósboltban lehet kapni, még a benzinkutaknál is persze fel kell higítani az arány miatt mert ha töményet teszel ble az se jó.
pl egy liter -70 fokos az meg minek senki nem megy vele szibériába és így elég 50-50 arányba és ennyi így kapsz -35 fokos fagyálló folyadékot persze csak szigorúan szűrt esővíz vagy desztillált víz. a csapvíz, és a szennyvízről se álmodj....
http://www.oemparts.eu/oem2.as...
Van valakinek Hm derapage-hez szervíz manuál, vagy esetleg leírások rajzok okosságok..? Nem sok mindent találtam eddig... am6 blokkról is jó,ha tudtok pl robbantott ábrát ,megköszönném! :) mihamarabbi jó időt.
tel: 30/426-01-32
ventobt@freemail.hu
talán 2006 nekem is van 1 bontás alatt ha kellene valami
de a termosztátot a h fejbe kel csavarni
Érdeklődnek ,hogy melyik évtől gyártott derbi sendáknak van az új fajta blokkja?(ha jól tudom valamelyik évtől kaptam újfajta blokkot)
csak hőgomba és termosztát van
Köszi már!
de azért mondtam hogy kicsit sok az ár mert ha használtan akkor 35ért legyen már hozzá hengerszett is kompletten....
Bocs ha bántott ami írtam.
http://www.silkolene.hu/produc...
pl egy liter -70 fokos az meg minek senki nem megy vele szibériába és így elég 50-50 arányba és ennyi így kapsz -35 fokos fagyálló folyadékot persze csak szigorúan szűrt esővíz vagy desztillált víz. a csapvíz, és a szennyvízről se álmodj....
Derbi sendába milyen fagyálló hűtőfolyadék kell?
A könyve Agip Closed System Plus 30%-ot ír de olyat viszont nem találtam.