Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

A fúvóka gyári ahogy elnézem. ha fojtatlan a hengered akkor a 62-es főfúvókát cseréld egy 90-re. A membránházon az a fém olyan íves mindegyiken a Derbi blokkban. Inkább azt nézd meg, hogy nincs e rés a lapok között ha a fény felé fordítod. Persze belülről kémlelgesd.

Zsolt
Hali! Hát hogy most az folytás vagy mi azt nem tudom. Hányas főfúvóka van rajta? (ha még nagyobbat raksz rá többet fog enni)
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem!

Egyik "gondom":
-Adott egy Derbi Senda X-Race 50 SM moci, gyári az egész motor, elég jól megy, de szerintem nem az igazi, ezért lekaptam ma a karbit hogy belenézzek. A benne lévő fúvókák szerintem irtó kicsik, ez lehet az oka a gyenge gázreakciónak, plusz ilyen kicsi fúvókákkal is több mint 5L a fogyasztásom és a két utolsó sebességben szinte megfullad a motor, egyszerűen nem bír menni :(

Csatoltam egy képet, mivel nem akarok hülyeségeket írni, azon bejelöltem h melyik fúvóka mekkora, a kérdésem az lenne hogy mekkorára lenne ezeket érdemes cserélnem, ha érdemes egyáltalán, gondolom valamennyit dobna az erején ha nagyobbakat tennék be.

-a második "gondom" az lenne, hogy kivettem a membránt is hogy megnézzem közelebbről és eddig akármilyet találtam hirdetésekben, egyiken sem voltak ilyen hajlított lemezek mint az enyémen. Nem lehet hogy ez valamiféle fojtás? Erről is csatoltam egy képet, kérdésem az lenne hogy ha azokat eltávolítanám nem lenne erősebb a motor, vagy azoknak ott kell lenniük?

Bocsi h ilyen hosszúra sikerült

Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm!
értem. egyébként mennyi pénzt kérsz érte? meg melyik színű rugó a legerősebb?
az lehet a baj. sokan a 3 lamellás kuplungra ráteszik a piros rugót és azt hiszik, hogy már erősitett lett a kuplungjuk. A túrót. 4 lamellás szett kell, és erősebb rugó... és menni fog :) a 19lovas 80cc polinim is 4 gyári lamella+sárga rugó és nem csúszik, pedig kapkodja az elejét :)
Eladó Derbi senda hátsólámpát keresek!
őő azt nemtudom hogy hány lapos, de amint megtudom nézni megnézem.
derbi rabasa, fds, savannah, fenix...stb.
80ccm-es hengerszett eladó, új dugóval,új gyűrűk, új csapszeg, új tűgörgő, porlasztóval,hengerfejjel, frissen fúrt henger...stb.20e ft(postával)
érd: motoralkatresz@citromail.hu

ehez a tipusú blokkhoz van 2db blokk fél(5000ft/2db), főtengely(5e ft), gyári kipuff(4e ft).

Kellemes napot mindenkinek!
Hali!
Ti testvérek vagytok? Peti és Norbi. Alighanem mindkettőtöknek írtam.
Egyikőtök eladna, másik meg cserélne. Most akkor kivel egyezkedjek?

Egyre nehezebb kiigazodni.
Ment az e-mail!
ok
és a tiéd is 4 lapos?
annak jonak kel lennie
szia
csere is jo
resone-@freemail.hu
értem. szétszedtem enyémet, és ugyanilyen piros rugó van benn:/
tehát nekem valami még erősebb kuplung kellene. de azért köszi
Sziasztok!
Van valakinek eladó ducati alaplapja és lendkereke Sendához?
Vagy esetleg cserélhetünk is motorblokk alkatrészre, van egy komplett blokkom bontva.
Üdv!

Ha erdbeere734-nek mégsem kellene akkor engem mindenképpen érdekelne!

Mennyiért adnád?
amit gondoltam sérült, csak 1 fekete van de az csillog ha kell
bocsi
derbi rabasa, fenix, savannah, fds cuccok eladóak.

http://www.kepesmotor.hu/motor...

kellemes napot mindenkinek!
Még annyit hogy a kábelek nincsenek be dugva csak a kulcs része.
Helló!
Eladó lett szeretett motorom autóvásárlás miatt.
Amit tudni kell róla: Fúratás óta kb 500-600km ment. 17.5 dellorto karbi van rajta. Új tűgörgőt, tömítést, gyertyát, fogaskereket(első, hátsó), láncot és kuplung lamellát kapott. Domino gyors gázkar van rajta! Ár megegyezés szerint.
Sziasztok!
Eladó: derbi senda....hoz CDI, hibátlan állapotú: 5000Ft
Akad még fesszabályzó és 1 relé is!
Kipufogó sendához.....
Érd:
v.adam1992@citromail.hu
06 20 351 2316
Szia!
Na akkor mennyiért adnád a deknit?
Üdv: Erdbeere
Fiúk! Én italmondo.hu-ról rendeltem az enyémhez, ott van új és régi sendához is!
Én is ott vettem :D
gyári és nem kotyog! de a "csak piros rugó" magában több ezer ft, erösített malossi rugó, ezáltal ha 70 80cc hengert teszel a gépre, sem csúszik el a kuplungod!
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Ha esetleg valakit érdekel