Sziasztok!
Olyan gondom van hogy,ha elengedem a gázt a karbiba visszaköpi a benzint a motorom.Kicsit utána olvastam a dolgoknak azt olvastam hogy ez a membrán miatt van merthogy nyitva vannak a lapok.Ezt a jelenséget más is okozhatja vagy csak a membrán?
Sziasztok,
elkezdett ereszteni a gumim az oldalfal mentén (nem illeszkedik a felni pereméhez), szerintem eldeformálódott állás közben (sajnos nem emelőn tároltam).
Arra gondoltam rakok bele egy belsőt (most tömlő nélkül van feltéve). Valaki csinált már ilyet? Szerintetek lehet ilyet? És mire kell figyelni? Csak a szelepet kell kicsavarni valahogy, és berakni a tömlőnek a szelepét a helyére?
Hali
A teleszkópomat kb szezon elején újítottal fel. ( új szimering porvédő illetve olaj, szépen kitakarítva összerakva) És mára ugyan úgy köpi az olajat mint csere előtt. Rakjak bele 1mm-el kisebbet vagy mit tegyek?
40x52x10/10,5
helyett
39*52*11
?
A Sendának műanyag tankja van, ugye? Tudtommal azért szokták téli álláskor teletölteni a tankot, hogy kiszorítsák a levegőt, és a tank fala ne érintkezzen a benzinpára - levegő páratartalma eleggyel, ami hoszabb távon kimarja a fémet, és a rozsdásodás további galibát okoz. De a műanyag tank nem rozsdásodik, szóval ebből a szempontból szerintem mindegy, nem muszáj teletölteni. De ha nagyon ráérsz, leszedheted és kimoshatod a tankot, ártani nem árt, de szerintem 1-2 hónap állás miatt ez fölösleges.
Üdvözlet! Téliesítéssel kapcsolatba lenne egy kérdésem,hogy melyik a jobb? Ha a tankot teljesen kiürítem és ha kell ki is mosom és úgy rakom el,vagy rakjam tele keverékkel és úgy? A motor egy 2009-es Derbi Senda. Válaszokat előre köszönöm!
hello
én Hajdúböszörményben vettem a Győrffy l. u.2/a lévő motorosboltba és mivel én böszörményi vagyok igy csak elmentem és megvettem...
weboldaluk nincsen de az e-mail cimük togamo@citromail.hu
vagy a telefonszámuk 02 20 972 43 45
ja és a bolt neve motormánia Tót gábor tulajdonos aki egyébként motorszerelő de árulja is az alkatrészeket..
Srácok van másnál is ilyen probléma?Esetleg megoldást tudtok rá?
Szóval nekem 2000es Derbim van,amin a fejidomban 1db izzó van,1 db lámpatest,foncsor...
A foncsorom jó állapotban van,elvileg a hozzáillő izzót használom,amit most meg nem mondok milyen(V,W)
A jelenség az,hogy este amikor zuhantom neki lakotton kívül,baromi sokszor fékezgetek bele,mert a fénycsóvám 2 oldalán csíkokban világítja meg a bokrokat,aztán mindig azt gondolom,hogy Őzike avagy Szarvas.
Mit lehetne tenni,hogy ne ilyen csíkokban,holttérrel világítsa meg az utat?Másnak olyan világítása van,mint az autónak,nekem meg mint a Simsonnak:D
Köszi!
Helló engem az érdekelne,hogy a sport tűgörgő az felülre került a dugóhoz?És mibe került?Mert már 2. alkalommal szakad szét a teljes hengerszettem tűgörgő miatt!Nekem 70ccm es hengerszettem van,ahhoz is lehet kapni ilyen sport tűgörgőt?
Köszi szépen!
eladó 1 derbi senda felújított blokk új dugókészlet henger új sport top racing tűgörgő..
ha valakit érdekel lehetőleg e-mailbe : tomi0417@citromail.hu
de telefonon is lehet 0620 26 60 302
kb 30 ezerre gondoltam szerintem ennyit megér mert 25 öt költöttem rá ugyhogy garantáltan hibátlan és jó állapotban van..
de alkudni lehet ha komolyan érdekel és küldök képet is ha kell
Olyan gondom van hogy,ha elengedem a gázt a karbiba visszaköpi a benzint a motorom.Kicsit utána olvastam a dolgoknak azt olvastam hogy ez a membrán miatt van merthogy nyitva vannak a lapok.Ezt a jelenséget más is okozhatja vagy csak a membrán?