Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! 2006 utáni derbihez van egy alapméretes hengerem hengerfejjel együtt és a régi dugattyúval. Hónolni kell és kell bele egy új dugattyú. Tökéletes tartalékhengernek. Nagyon olcsón adom akit érdekel írjon vagy hívjon 06204222831
Továbbá szintén derbihez van egy tökéletes olajpumpám is.
Helló!
Valaki nem tudja hogy Kukoda Attila mennyiért adja derbi sendához a berúgókart meg a berúgótengelyt?
Nincs valakinek GPR-hez vízhűtője?
EBE Derbi blokk
Helló mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni hogy Derbi GPR 50be kb.2000es évjáratba mien blokk lehet?

válaszokat előre is köszönöm!
maradt sm szetted?
Nem. Ilyen formában nem kapható. Esetleg be tudod marni egy kis multi csiszolóval (pl. Dremel + marófej). De felesleges, mert legtöbb 70 ccm hengeren rajta sincs a lökettérfogat. Az neked miért nem jó?
Az én TOP 70-esemen sem volt jelölés.
Helló!
Olyan kérdésem lenne hogy lehet olyan hengert kapni derbi senda xtreme 2003as hoz ami 70es de az van rá írva hogy 49ccm? Vagy valaki tud olyat eladót?
Elnézést, de ez kimaradt, és lehet hogy közelebb hoz valakit a megoldáshoz: szoktam olyannal szórakozni, hogy "rálövöm" a kuplungot (hirtelen ráengedem).
Üdv: Erdbeere734
Szia!
Bocs, nem néztem.
Már írtam választ.
Lemaradt pár dolog. Van még komplett kuplung kosár, jobb oldali dekni vízpumpával és olajpumpával.
Hali! Írtam emailt
Üdv! Derbi Senda fejidomra lenne szükségem! Akinek van, kérem írjon a gergobabodi@hotmail.com email címre! Köszönöm
Sziasztok!
A múltkor írtam a fórumra, kaptam segítséget is, de megint gondom lenne. :(
A kuplungom nem emel ki rendesen. Az biztos, hogy a baj nem az olajjal és a "kuplungkar beállításával" van. Őszintén szólva azt se tudom, hogy álljak neki a dolognak. Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy szerelőhöz vigyem. A motor: 03'-as Derbi Senda.
Üdv: Erdbeere734
Sziasztok!
Derbi Senda EBS blokkalkatrészek eladóak.
1 pár blokkfél, 2 db jó állapotú főtengely, komplett váltósor, berugótengely, léptetőtengely, hengerfej.
Továbbá van egy komplett kipufogó 2003-mas DRD-ről, és egy 14-es dellorto karburátor.
Ha valakinek lenne Senda első lámpához izzófoglalata az legyen szíves és jelezze! Az enyémben széttört.
Köszi! Ez nagyon jól használható a motorokhoz.
Találtam egy nagyon jó keresőt a gyár hivatalos oldalán, és itt is a BR8ES-t dobta ki :), ha esetleg más is szenved ilyen problémával:
Gyertya kereső
Nincs mit. Ott van még a Bosch, meg Denso (bár lehet észrevetted), ha azokra kattansz, akkor azokat helyettesíti be NGK-hoz.
Köszönöm szépen, ez nagyon jó kis táblázat. Megpróbálok beszerezni egy BR8ES-t.
Én is elég erősnek éreztem magam , bár nagyon nem akarta, hogy lecsavarjam, de nekem sikerült. A probléma csak ott volt, hogy a gyertyából csavartam ki az egész fejét. De ekkor jót a nagy ötlet, hogy a régit is megpróbálom kibelezni, hátha azt bele tudom tenni az újba. Azt sikerült simán eltörnöm, így van két használhatatlan gyertyám .
Ha az eredetihez nézed, akkor BR8ES. Itt egy link, ahol meg tudod nézni:
http://www.sparkplugs.co.uk/pa...
Ilyen nekem is volt már!
Mondom meg próbálom fogóval le tekerni:D de nem jött le, hanem az egész ki szakadt az új gyertyából:D
Sziasztok!

2008-as Derbi Senda DRD-hez vettem egy gyertyát, olyat rendeltem ami benne volt (Champion RN3C). De beszívtam, mert nem lehet lecsavarni a tetejét, így nem tudom rátenni a gyertyapipát. Én azt gondoltam mindegyiknek le lehet . Azt szeretném megtudni, hogy az NGK-nak le lehet csavarni a tetejét? És melyiket érdemes bele venni B8ES, B9ES, B10ES? Előre is köszönöm a válaszokat.