üdv!
lenne egy derbi senda első villaszár párom villahidakkal mindennel egyben!
eladó!
de csere is érdekelhet,mindentmeghallgatok,csak írjatok!
e-mail:rycsy1994@gmail.com
hello mindenkinek
Valaki legyenszives segítsen nekem nagyon de tényleg nagyon fonto s éenne
mekkora a derbi senda r 50 elögyujtása?
elöre is nagyon köszönöm a válaszokat
Valaki legyenszives segitsen már nekem nagyon nagyon fontos lenne...Mennyi a derbi senda r50 előgyujtása?
Ha segítene valaki tényleg nagyon hálás lennék..előre is köszönöm..
Helló sziasztok,keresek Derbi senda 125r-hez,2006-os évjáratú,cdi gyujtásmodult esetleg telefonszámot ahol tudok venni,előre is köszönöm.Ja és 4t a motor.
Ha Derbiről van szó akkor a legegyszerűbben a féknyereg hátoldalán van rajta. Kb középtájt egy kör és abban van a gyártási év beleöntve. Általában akkor is szerelték és forgalmazták a motort is. Max egy évvel talán később állították forgalomba.
Sziasztok van egy 70 es derbi hengerem kompletten sajnos a dugót rákente a gyűrűkre kicsiszolható gyűrűk nem törtek el henger nem kopott ,ha valakit érdekel jelezze. Olcsón eladó
lucky.exp.peter@gmail.com
06706005816
Na ez engem is érdekel. Mindenki halálbiztosan állítja, hogy 2013-tól rendszámozni kell, de már alig egy hónap van hátra, és még senki nem tud semmi konkrétat. Azért ez fura.
üdv mindenkinek egy kérdésem lenne hátha vki tud segiteni, derbi senda x 50 es enduró motorom negyed gázig megy aztán behorkol és megáll mi lehet az oka? főtengejszimering?
lenne egy derbi senda első villaszár párom villahidakkal mindennel egyben!
eladó!
de csere is érdekelhet,mindentmeghallgatok,csak írjatok!
e-mail:rycsy1994@gmail.com