Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!
lenne egy derbi senda első villaszár párom villahidakkal mindennel egyben!
eladó!
de csere is érdekelhet,mindentmeghallgatok,csak írjatok!
e-mail:rycsy1994@gmail.com
hello mindenkinek
Valaki legyenszives segítsen nekem nagyon de tényleg nagyon fonto s éenne
mekkora a derbi senda r 50 elögyujtása?
elöre is nagyon köszönöm a válaszokat
Valaki legyenszives segitsen már nekem nagyon nagyon fontos lenne...Mennyi a derbi senda r50 előgyujtása?
Ha segítene valaki tényleg nagyon hálás lennék..előre is köszönöm..
Nekem van ha kell!
Köszönöm :)
Helló sziasztok,keresek Derbi senda 125r-hez,2006-os évjáratú,cdi gyujtásmodult esetleg telefonszámot ahol tudok venni,előre is köszönöm.Ja és 4t a motor.
Ha Derbiről van szó akkor a legegyszerűbben a féknyereg hátoldalán van rajta. Kb középtájt egy kör és abban van a gyártási év beleöntve. Általában akkor is szerelték és forgalmazták a motort is. Max egy évvel talán később állították forgalomba.
igen 2500+200 posta ok?
Amúgy 50-es kismotornál hogyan kell megnézni,hogy milyen évjáratú a gépezet alvázszám alapján? a 10. jegye mutatja a gyártási évet?
EBS blokk van benne, nem AM6.... AM6 a DT, a Rieju,Motorhispánia,Aprili,Rieju.... stb-ben van.
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy a 2000.ben gyártott derbi senda r50 típusban milyen blokk van am6.os?
Helló!
Van valakinek elado kapcsoloja(indegy,országuti/tompitott,stb) derbi sendára?
Sziasztok van egy 70 es derbi hengerem kompletten sajnos a dugót rákente a gyűrűkre kicsiszolható gyűrűk nem törtek el henger nem kopott ,ha valakit érdekel jelezze. Olcsón eladó
lucky.exp.peter@gmail.com
06706005816
köszi a tippet,
Csinálj egy karbi tisztítást fúvókákat is fujasd ki és utána próbáld meg hátha jó lesz
Szerintem nem kell, mivel különben minden ember, és a sajtó is azt mondogatná.
Na ez engem is érdekel. Mindenki halálbiztosan állítja, hogy 2013-tól rendszámozni kell, de már alig egy hónap van hátra, és még senki nem tud semmi konkrétat. Azért ez fura.
Hali
Nem tudja valaki h kell e már rendszám az 50-es gépekre?
Igen jó nekem is az van fön be tudod álitani a kerék méretet csak az érzékelö alá kell csinálni egy tartót hogy érzékelje a keréken a jeladot.
Helló!
Ilyen kézvédőre való műanyagot keresék csak jobb oldalra:http://moto-complet.hu/kepek/t...
Jobb hátsó indexet
és http://auto-motor.vatera.hu/mo... ilyen km órát.Ha van valakinek eladó szoljon.
Helló!

Köszi szépen a választ! :)
üdv mindenkinek egy kérdésem lenne hátha vki tud segiteni, derbi senda x 50 es enduró motorom negyed gázig megy aztán behorkol és megáll mi lehet az oka? főtengejszimering?
hívd fel és megtudod