Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így néz ki egy index relé...ilyesmit keress!
csak lehuzod az egyik csövet és megvárod míg kifolyik aztán annyi , a kiegyenlítőtartálynál meg feltöltöd :D
telefonálj, itt nem fog válaszolni!
nem,ez a müszerfal vezérlő
Ez a kütyü lenne az indexrelé?
Egy a k épen bal oldalt lévő (120-as) km óra mennyi lenne?
Valakinek gyapotos végdob nincs kedvező áron Gilera smt 50-re? (derbi ebs blokkos)
szerintem egy kb. 5x5x2cm-es kis "kocka", de nem vagyok benne biztos...
Valaki meg tudná mondani, hogy az új vázas sendában hol van az indexrelé, illetve hogy néz ki? Nagyon megköszönném!
SŰRGŐS LENNE!
igy vagy festve?
szervusztok! kérnék egy kis segitséget a mocimmal kapcsolatban!
ez a motorom : http://www.youtube.com/watch?v...
na most ebből hol kell leengedni a vizet? fagyállót akarnék beletenni de nem tudok rájönni hol engedjem le a hűtővizet://
segitségeteket előre is köszi!

üdv: tomi
Oké szerintem még ebbe a hónapba érdekelne :D
szia
12a 3db de kel öket festeni csak alapozva vannak de nem kontárul
Üdv! Xrace hátsó 2 idomot meg a faridomot mennyiért adod ?:D
Üdv!
Van egy 80-as Derbi Sendám, 19-es Dellorto karbi van rajta és 96-os a főfúvóka.
Az lenne a kérdésem, hogy a súbertűt hogyan rakjam? Le, föl, középre, hova?
légszűrőház és teleszkóp 11000ft 06304906559
Üdv!Érdeklődnék van-e valakinek eladó gyári légszűrője és központi teleszkópja sendához?
Hát nekem is kb ugyan ez ! Dee nekem kb 75-ig 6.ba is ugrik mind1 h 30 ról gyorsítok vagy 60ról !
Sendán merre található az index relé? Lehet hogy én vagyok béna, de tényleg nem találom. Fesz. Szabályozó, karbi fűtés van minden, de az index relét nem találom sehol.
13-54!Így 80-an a vége, a 11-essel alig 70 felett volt!
Üdv ! Nekem is RR50 em van ! Nekem a kipufogónál az a visszavezető megvan , de nekem 6. ba is ugrik !
Mekkora áttétel van a motoron ?
Üdv! Igaz , hogy Riejuról van szó (RR50), de talán a Sendások tudnak segíteni! Levágtam a vakcsövet, légszűrőt ledugóztam, s azt tapasztaltam,hogy csak az első 3 sebességi fokozatban lett dinamikusabb, pörgősebb a motor, aztán 6.-ig szépen elfogy az erő, ugyanolyan , mint előtte volt!Nagyobb fúvóka kellene? A gyertyaképet nem néztem, de igazság szerint sokáig nem is mertem nyelezni, nehogy gond legyen!
Mindent néztél megvan a hiba?
Melyik visszajelző nem megy,az irányjelzőjé?
1.Mérés az irányjelző autómata kap e gyújtást,ha kap akkor össze lehet zárni a vezetékeit és kapcsolni az ir.jelzőt ilyenkor folyamatosan világít.2. Ha így sincs semmi,de van feszültség az ir.automatán akkor lehet mérni a kapcsolót.Ha a kapcsoló is jó akkor vezetékeket.Először szemrevételezni a köteget ahol dörzsölődés veszélye áll fent.Vezetéket szakadásra és rövidzárra is mérni kell.Az ir.automata csatlakozóját lehúzni és az izzókat kivenni.Ezután egyszerű ellenállás mérés.Vezeték max 0.2ohm.
persze, mindent néztem