szervusztok! kérnék egy kis segitséget a mocimmal kapcsolatban!
ez a motorom : http://www.youtube.com/watch?v...
na most ebből hol kell leengedni a vizet? fagyállót akarnék beletenni de nem tudok rájönni hol engedjem le a hűtővizet://
segitségeteket előre is köszi!
Üdv!
Van egy 80-as Derbi Sendám, 19-es Dellorto karbi van rajta és 96-os a főfúvóka.
Az lenne a kérdésem, hogy a súbertűt hogyan rakjam? Le, föl, középre, hova?
Sendán merre található az index relé? Lehet hogy én vagyok béna, de tényleg nem találom. Fesz. Szabályozó, karbi fűtés van minden, de az index relét nem találom sehol.
Üdv! Igaz , hogy Riejuról van szó (RR50), de talán a Sendások tudnak segíteni! Levágtam a vakcsövet, légszűrőt ledugóztam, s azt tapasztaltam,hogy csak az első 3 sebességi fokozatban lett dinamikusabb, pörgősebb a motor, aztán 6.-ig szépen elfogy az erő, ugyanolyan , mint előtte volt!Nagyobb fúvóka kellene? A gyertyaképet nem néztem, de igazság szerint sokáig nem is mertem nyelezni, nehogy gond legyen!
Mindent néztél megvan a hiba?
Melyik visszajelző nem megy,az irányjelzőjé?
1.Mérés az irányjelző autómata kap e gyújtást,ha kap akkor össze lehet zárni a vezetékeit és kapcsolni az ir.jelzőt ilyenkor folyamatosan világít.2. Ha így sincs semmi,de van feszültség az ir.automatán akkor lehet mérni a kapcsolót.Ha a kapcsoló is jó akkor vezetékeket.Először szemrevételezni a köteget ahol dörzsölődés veszélye áll fent.Vezetéket szakadásra és rövidzárra is mérni kell.Az ir.automata csatlakozóját lehúzni és az izzókat kivenni.Ezután egyszerű ellenállás mérés.Vezeték max 0.2ohm.
SŰRGŐS LENNE!
ez a motorom : http://www.youtube.com/watch?v...
na most ebből hol kell leengedni a vizet? fagyállót akarnék beletenni de nem tudok rájönni hol engedjem le a hűtővizet://
segitségeteket előre is köszi!
üdv: tomi
12a 3db de kel öket festeni csak alapozva vannak de nem kontárul
Van egy 80-as Derbi Sendám, 19-es Dellorto karbi van rajta és 96-os a főfúvóka.
Az lenne a kérdésem, hogy a súbertűt hogyan rakjam? Le, föl, középre, hova?
Mekkora áttétel van a motoron ?
Melyik visszajelző nem megy,az irányjelzőjé?
1.Mérés az irányjelző autómata kap e gyújtást,ha kap akkor össze lehet zárni a vezetékeit és kapcsolni az ir.jelzőt ilyenkor folyamatosan világít.2. Ha így sincs semmi,de van feszültség az ir.automatán akkor lehet mérni a kapcsolót.Ha a kapcsoló is jó akkor vezetékeket.Először szemrevételezni a köteget ahol dörzsölődés veszélye áll fent.Vezetéket szakadásra és rövidzárra is mérni kell.Az ir.automata csatlakozóját lehúzni és az izzókat kivenni.Ezután egyszerű ellenállás mérés.Vezeték max 0.2ohm.