Érdekes, hogy forgalomba akarja helyezni.
Gondolom biztosításról írt de ha jól tudom a legolcsóbb is 3500ft.
Szerintem ha még szállít is az is 10000 kb. 215-ről 180-ra nem fogja levinni. Ha elmennél érte esetleg megmutatod neki a 190-t és akkor talán odaadja.
Igen.
A kerekek gumikkal, féktárcsákkal és lánckerékkel értendő. 16 colosak.
Van felnim is külön, de a hátsó egy csupasz felni az első pedig felni gumival.
Sajnos nem tudok mit csinálni az endúró kerekekkel.
Amikor én kerestem, bezzeg alig láttam pár R-est, mindenki SM-et akart eladni.
Amúgy ha a Csady motorja annyira tetszik, én a helyedben simán felülnék vonatra és elmennék hozzá, majd ha minden OK, hazagurulnék a motorral. Egy vonatjegy nem olyan sok pénz, és legalább rögtön ki is próbálod a motort, bírja-e a strapát, plusz egy egész napot motorostúrázhatsz. Tiszta haszon.
Annak idején a feleségem motorját is Győrben vettem meg - Debrecenbe vittem haza.
Van még váz, telók, kerekek, féknyergek, fékcsövek, kormánycsutka, feszszabályzó, km óra, fordszámmérő, a régihez idom. Meg még ami nem jut eszembe. Igaz nekem a két egymás melleti lámpások vannak. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hála és köszönet! Megnézem mit tehetek. Alóla a víz nekem is ezért volt meglepő, megcsekkolom a tömítést és írok. Mid van amúgy elfekvőben a géphez? Bármi érdekel.
A henger alol azért nem folyhat mert ott nincs is víznek rés öntve. Lehet hogy a hengernél levő vízcsőnél a cső vagy a csatlakozó ami bele van tekerve és ott valahol folyt és az lecsurgott a henger aljához. Gondolom.
Tömítések
1061 Bp. VI. Jókai tér 3.
Tel.: 20/9615074
(Alumínium és klingerit tömítés is)
:: Tömítések Almási Tamás
1061 Bp. VI. Jókai tér 6.
Tel.: 269-2986
Nyitva tartás: H-CS: 7-17, P: 7-16
(Csak alumíniumtömítés)
Hogy mejikben csináltattam már foggalmam sincs. Egy öreg fazon csinálja őket és a gyári töredékéért.
Hali! Hát hengerfej mindenképp kéne, meg van roncsolódva a teteje, szóval valami kicsapott rá rendesen és én mondom nem néz ki természetesen. Ja, a függőleges lámpás story. Nemtom magyarul hogy híjják a cylinder alól is folyik a víz, nem csak a cylinder head alól. Tömítés a fejnél brand-new berendelt az nem lehet hibás, lentre vágtam bele tömítőanyagból, szintén nem lehet zűr. És ezt szétszedtem-összeraktam (mondjuk a két oldali rögzítőcsavar pótolt, oda kell majd szerezzek origináltat, de azt átfúrtam) és ahogy beleöntöttem a vizet fent, jött ki lent, persze csak finoman cseppenként, síkba csiszolás segíthet de a cylinder alól is? Azzzz gond. Nemde?
Henger alól nem folyhat a víz.
Hengerfej alól már igen. Milyen tömítés van alatta?
Melegen szedted szét a motort és utánna folyt a víz?
Hengerfejem van ha kell. 2000-t adom. 50-s a motor? Tömítést pesten csinálnak az Oktogontol nem messze. Alu tömítés és jól dolgozik a szaki. Hengertalptömítést is csinál. Ja és nem drágán.
Gondolom biztosításról írt de ha jól tudom a legolcsóbb is 3500ft.
Szerintem ha még szállít is az is 10000 kb. 215-ről 180-ra nem fogja levinni. Ha elmennél érte esetleg megmutatod neki a 190-t és akkor talán odaadja.