Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes, hogy forgalomba akarja helyezni.
Gondolom biztosításról írt de ha jól tudom a legolcsóbb is 3500ft.
Szerintem ha még szállít is az is 10000 kb. 215-ről 180-ra nem fogja levinni. Ha elmennél érte esetleg megmutatod neki a 190-t és akkor talán odaadja.
Küldtem emailt, de képet csak délután tudok készíteni.
Szia! Érdekel a váltókar, tudsz az e-mail címemre képet küldeni róla? Köszi! ec: attila.ambruzs@freemail.hu
Szia!

Igen.
A kerekek gumikkal, féktárcsákkal és lánckerékkel értendő. 16 colosak.
Van felnim is külön, de a hátsó egy csupasz felni az első pedig felni gumival.
Sajnos nem tudok mit csinálni az endúró kerekekkel.

Zsolt
na igen beszéltem a csávóval már, de nem adja oda 190ért.. mert nekem sajna csak annyim van
A hírdetésben azt írja szállít is, Tőled a leghosszabb útvonal 150 km.
És SM
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Hello!
Most a két kerék kompletten 15ezer?
Véletlen csere nem érdekel enduro felni?
Amikor én kerestem, bezzeg alig láttam pár R-est, mindenki SM-et akart eladni.

Amúgy ha a Csady motorja annyira tetszik, én a helyedben simán felülnék vonatra és elmennék hozzá, majd ha minden OK, hazagurulnék a motorral. Egy vonatjegy nem olyan sok pénz, és legalább rögtön ki is próbálod a motort, bírja-e a strapát, plusz egy egész napot motorostúrázhatsz. Tiszta haszon.

Annak idején a feleségem motorját is Győrben vettem meg - Debrecenbe vittem haza.
tele igen csak egyik se szállít mert messze van, meg kevés az SM is..
Tele van a hirdetési rovat. A fórumba levő emberek szerintem meg vannak elégedve a motorjukkal és akkor miért adnák el? Kerezsd az APRÓ rovatban
nem hiszem el, hogy amikor van pénzem, akkor senkinek sincs ELADÓ Sendája
elég érdekesen néz ki ez az "üzemanyag szűrő"

http://anzomotor.hu/tnt_tuning...
Van még váz, telók, kerekek, féknyergek, fékcsövek, kormánycsutka, feszszabályzó, km óra, fordszámmérő, a régihez idom. Meg még ami nem jut eszembe. Igaz nekem a két egymás melleti lámpások vannak.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sajnos nagyon messze vagy.(380km oda-vissza (760km)) Annyi időm nincs hogy egy napot elkocsikázzak.
Helló!
Derbi senda(1998as) 120-as km-órát keresek ha tud valaki eladót szoljon.
Hála és köszönet! Megnézem mit tehetek. Alóla a víz nekem is ezért volt meglepő, megcsekkolom a tömítést és írok. Mid van amúgy elfekvőben a géphez? Bármi érdekel.
ez nagyon jó mennyiért hoznád el nekem Kunadacsra?
írj e-mailt, mert a telefonomon most nincs pénz
ferenc0818@citromail.hu
Jah azt elfelejtettem. Blokkja 100% gyári állapot, bontatlan. és a km/h állás teljesen valós 100% +szervizkönyv is van.+gyári kulcs.
06706574245
Nah ilyen. még nincs hirdetve sehol sem. 270 ezret gondoltam érte.
A henger alol azért nem folyhat mert ott nincs is víznek rés öntve. Lehet hogy a hengernél levő vízcsőnél a cső vagy a csatlakozó ami bele van tekerve és ott valahol folyt és az lecsurgott a henger aljához. Gondolom.

Tömítések
1061 Bp. VI. Jókai tér 3.
Tel.: 20/9615074
(Alumínium és klingerit tömítés is)

:: Tömítések Almási Tamás
1061 Bp. VI. Jókai tér 6.
Tel.: 269-2986
Nyitva tartás: H-CS: 7-17, P: 7-16
(Csak alumíniumtömítés)

Hogy mejikben csináltattam már foggalmam sincs. Egy öreg fazon csinálja őket és a gyári töredékéért.
Na és igen, 50es, hol van ez a tömítéses maistro? Megkeresném az urat.
Hali! Hát hengerfej mindenképp kéne, meg van roncsolódva a teteje, szóval valami kicsapott rá rendesen és én mondom nem néz ki természetesen. Ja, a függőleges lámpás story. Nemtom magyarul hogy híjják a cylinder alól is folyik a víz, nem csak a cylinder head alól. Tömítés a fejnél brand-new berendelt az nem lehet hibás, lentre vágtam bele tömítőanyagból, szintén nem lehet zűr. És ezt szétszedtem-összeraktam (mondjuk a két oldali rögzítőcsavar pótolt, oda kell majd szerezzek origináltat, de azt átfúrtam) és ahogy beleöntöttem a vizet fent, jött ki lent, persze csak finoman cseppenként, síkba csiszolás segíthet de a cylinder alól is? Azzzz gond. Nemde?
várom a képeket meg egy árat
A GPR-en függőlegesen vannak a lámpák?
Van néhány alkatrészem és csak GPR-hez.
Szia!

Henger alól nem folyhat a víz.
Hengerfej alól már igen. Milyen tömítés van alatta?
Melegen szedted szét a motort és utánna folyt a víz?
Hengerfejem van ha kell. 2000-t adom. 50-s a motor? Tömítést pesten csinálnak az Oktogontol nem messze. Alu tömítés és jól dolgozik a szaki. Hengertalptömítést is csinál. Ja és nem drágán.