Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv! Érdeklődnék, hogy endurokhoz lehet telóemelőt kapni? Vagy hogy lehet megoldani az emelést?
Hali
Valaki tudna segíteni? GPR vázrol hogy lehet leszedni a hátsó lengővillát?
Csak a világítás nem megy, vagy az index sem? Nekem az volt a gond,hogy elszakadt a biztosíték ami az akksis "kábelben" van benne.(de indexem volt)
Hali valaki tudna segíteni ? a gép nem pörög fel 40-nél többet nem akar vinni mi lehet a gond derbi sendáról lenne szó
Helló!
Valaki tudna mondani valami okosat?
Nincs világítás, mi lehet a probléma?(derbi senda xtreme sm 50) Most lett össze rakva nem rég a sendám. egy darabig csak a hátsó lámpa éget mert az első nem volt be kötve még. pár nap múlva be lett kötve az első is és minden fasza volt. este mentem volna vele motorozni de világítás már sehol nem volt!
Léteznek kipufogó tömítő anyagok. Létezik olyan, mint a szigetelőszalag, rátekered 2-3 rétegben, és a kipufogó melegétől úgy ahogy van, összeég, tömít. Ennyi nagyjából.
A kipufogó attól is lehet olajos hogy sok benzint kap, tehát valószínűleg valami karbi beállítás lesz a gond.
Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Észrevettem, hogy csöpög az olaj a kipufogódobból, egész pontosan a kormány felőli végéből, azaz ahol a dob bemenete rácsatlakozik a a cső végére.

Nem nagy mértékű a folyás, de már a láncvédőn is szép foltot hagyott, nem szeretném, ha a gumira is csepegne...

Szóval szerintetek mi a gond, és hogy orvosoljam? Vagy ez így normális? Nem vagyok tapasztalt 2t motorokkal, azt tudom, hogy valamennyi el nem égett olaj mindig kerül a kipufogóba... Cseréljek gyapotot a dobban? Tisztítsam/égessem ki a kipufogócsövet? Utalhat valamilyen problémára ez, mondjuk hogy nem melegszik fel eléggé a motor ahhoz, hogy elégesse az olajat? Míg régebben, főleg persze hideg időben, indítás után láttam kékes füstöt, mostanában egyáltalán nem füstöl. Vagy csak túlaggódom? :)

Köszi előre is a segítséget!
Akkor nekem van ilyenem, ha érdekel mondj egy árat.
igen, ilyen tartály
Mondjuk a fedele nincs rajta..
Hello nem tudna valaki nekem szerezni derbi senda R 2002-esre jó állapotú ülést?!
ő az, a fedél alatt van
fékfolyadéktartály gumiharang? Mutass róla képet, ha tudsz!
Hali!

Én főfékhenger tömítés és fékfolyadéktartály gumiharang után érdeklődök.
Sziasztok!

Senda hátsó főfékhengerébe tömítőgyűrűt keresek.
AJP fékrendszer.
Segítsetek légyszi.
Üdv a topikban!

Igaz, hogy itt nagytöbségben Senda és GPR tulaj van de található más egyébb derbis is.

Zsolt
Sziasztok....
Van egy Derbi X-treme-m alapjárat van rajta,de egy idő után elkezd pörögni....Valaki nem tudná megmondani hogy mi lehet a baj?Ha kell még infó akkor még írok.Köszi előre is.
:D Akkor megnyugodtam mert az enyémnek is ugyvan h csak az egyik tompit másikat simán feltudtam nyomni nagyon keveset csillapitott.
Mind2 a 2ben szimeringet kellene cserélni.Ezeknél gyárilag csak a bal oldali szárban volt rugó. a jobb oldali ha minden igaz csak a visszafele rugózást csillapítja.
Működnek a teleszkópok,mind kettőnek jó a csillapitása?
Sziasztok....
Van egy Derbi X-treme-m alapjárat van rajta,de egy idő után elkezd pörögni....Valaki nem tudná megmondani hogy mi lehet a baj?Ha kell még infó akkor még írok.Köszi előre is.
Igen, én vagyok. :-)
Üdv
Szóval mondhatni kompresszióhiány a baja ?
Nos, ennek azért annyira nem örülök. :-(
Lehet ezeket fúrni és túlméretes dugattyút találni hozzá vagy felesleges (esetleg nem is lehet) vesződni és új cucc kell bele ?
Köszi
Eladó Full Malossi DRD, kihasználatlanság miatt illetve hétvégén jön az utód is....

http://youtu.be/rOzFtTsXO1E