Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okés köszi szépen a választ
Az ismeretségi körömben két embernek eddig is volt Sendája, és amikor én kérdeztem tőlük ugyanezt, azt mondták, jól nézzem meg a váltót (tehát menjek vele egy nagyobb tesztkört), mert mindkettőjüknek baja volt vele. Azt mondták, figyeljek oda arra, hogy nem késik-e (mármint hogy amikor berakod a fokozatot, azonnal veszi-e), mert nekik ez volt az előjel. Hideg indításos gondokról nem tudok sokat, az enyéme még nem nagyon indítottam hidegben...
Sziasztok! Új vagyok itt, de a lényeg: most vettem egy 2006-os évjáratú Derbi Senda X-Race motort, és sportkipufogót keresek rá. Tudnátok nekem ajánlani valamit, ami sokat dobna rajta, és szép hangja lenne tőle? így is jó a motor, de egy kis kraft jó lenne bele, mert az agyontuningolt S51 Simsonom megölné szegényt (ha még meglenne). Ettől még ez a jobb motor, de nehezen bírom, hogy ez most 90-et visz alattam, míg az öreg Simson 120-125 körül ment (brutál gép). Kicsit nézelődtem a Gianellinél például, de valahogy kicsit zavaros az oldaluk, meg hát nem hinném hogy van itthon boltjuk. Esetleg akkor már egy boltot is adhatnátok, ahol vehetek ilyeneket (a Simsonhoz még egy helyi boltban vettem, de az már nincs). Budapesten vagy Fonyód környékén jó lenne ha adnátok, de online shop is jó. Köszi előre is! Jó Derbizést :D
Sziasztok!

Van egy GPR 50-em, első széria. Épp felújítom a gépet, az akku és a fesszabályzó kuka volt. Vettem akkut és egy szabályzót, de nem 3 vezetékeset, hanem 4-et, elvileg olyan gyújtáshoz való ahol a töltőtekercsen van egy leágazás. Én a leágazás szálát szabadon hagytam, és teljesen korrekt töltésem volt, 13,1-14v. A lámpát felkapcsolva a töltés megszűnt, és a lámpák nagyon halványan világítottak. A szabályzót lehúzva visszatért a fényerősség. A lámpák a szabályzó ELÉ vannak bekötve és váltóáramról mennek szóval nem értem hogy mi köze van hozzá. Valakinek van valami tapasztalata, tippje ezzel kapcsolatban? Esetleg a lámpákat is kössem az akkura?
Köszi a tippet :) Egy képet tudnál róla küldeni az e-mailemre? érdekelne a dolog. Előre is köszi
sziasztok. Ugy nez ki hozzajutok egy derbi sendahoz. Azt irja a tulaj hogy hidegen nehezen indul ez annak teheto be hogy hamarosan furni kell a hengert? Mire figyeljek ha ilyen motort veszek?
Helló!Van valakinek eladó egészséges km óra üvege derbi sendához?
Sziasztok.

Derbi x-race hez szeretnék venni hűtővíz kiegyenlítő tartájt nagyon fontos volna és rövid időn belül. Kérlek ha valaki tud jó állapotút szoljon! email: adrian97@freemail.hu
hali! képek alkatrészekről-xtreme karbonmintás ülés 6000ft,senda r karbonmintás ülés 6000ft,metrakit dob 7000ft,koso műszerfal 12000ft,ledlámpa 4000ft 06304906559
Frissen fújva, (egyenlöre gittelve van) lámpa nélkül 35 ezer.az ár fix, ennél kevesebbér nekem is megéri. középkék színű lesz
Hali mindenki!
Még mindig vannak Senda cuccaim, van sok mindenem, itt a lista:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nem adom drágán megtudunk egyezni!
Ha valakinek van hiányos, törött, rossz sendája olcsón az érdekelhet!
Hello resone! régi Senda R-hez nincs idomszetted valami nagyon szép fényezésű?(első lámpa nélkül érdekelne)
Holnap csinálok,egyébként a tárcsa már nagyon vékony és a 6 felfogató anyából 3nál körberepedt a kerékagy öntvény. Esetleg ha az agyat át tudod fűzetni akkor frankó.Ugynailyen kerékagy problémával szenvedő 17-es sm hátsó kereket is tudok adni :)
küldj a tárcsa oldalról is képet, meg a küllö csatlakozásokrol. küllök nincsenek berohadva? resone-@freemail.hu
hali hengerszett érdekelne emailre írj már vissza pls..
bubiii14@citromail.hu
20-ötnegyvenhárom-negyvenkilenc-tizenkilenc a számom.
A felni és a ráf még használható,a kerékagy és a tárcsa kuka!
és a ,piros metrakit dob az megvan még ?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

mire jössz, meg is tisztítom
hello, a 17es első kereket már küldheted is ! add meg a telefonszámod. Derbi kerék ugye ?
Elég ha lapot cserélsz rajta. Nekem van egy új de az egy oldalas membrán lappal együtt. 13-t vettem ,de nem kellett. 6000 odaadom ha kell. Nem tudok vele mit kezdeni.
ja és eladó
Derbi Bultaco Lobito
Frissen fúrt Dr50, Mk thrower, szép állapot.
vanvan!resone-@freemail.hu
nincs meg neki,meg a króm hebo se :D