Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jé ez a én motorom :D
Szia!

Kel a főtengely? Addig nem rakom fel hírdetni.
tomi155! Víz, olaj, aksi és űr.
milyen gpr? pont most írtam be nekem az egymás feletti lámpás példány lakozik a garázsban (mióta megvan nem tudok rájönni a pontos megnevezésére, talán 2003-vagy'04es gpr 50 R malossi replica (limited). vagy más idomot is rá lehet tenni? amúgy egyben vinném is. de fej és első mindenképp. kösz üdv, M
Haló! Ugyanilyenem van de már elég ramatyok az idomok, nem tudod honnan szerezhetnék rá újat? Vmi hírös-neves bontó v utángyártott?
Üdv. Nekem lenne csak 1 kis hibája van, annyi hogy a vezetőszoknyából letört 1 kis darab, új dugó lesz hozzá jelenleg arra várunk vagy nemtudom mert február végére ígérték a dugót és a fúrást de me, szoltak még, nem sufni fúrás lesz hanem Motorprofi KTF. csinálja az egészet. 25e-ért adom ha úgy van a fúrás és a dugó ára ahogy akkor beszéltük velük. Holnap fel is hívom őket hogy mizusj van de ha tudsz szerezni dugót és tudsz fúratni akkor 15ezer
Valakinek nincs erösitet kuplung rugója gpr-re?
az ára lemaradt 160e ft, olcsón adom de eladni akarom nem csak hirdetni
eladó derbi gpr limited edition! 1599. darab
2005-ös évjáratú, teljesen jó állapotú de már 2 éve nincs használva
nem hiányos, nem ütött-kopott és törött
a kép illusztráció de ugyan ez a tipus nem a régebbi!
Értem, köszi
Ezen jobban látsziok mi is az.
Egy fekete tároló műanyag.
A kép alján kb középen, csak ott fel van fordítva.
Igaz nem egy minőség de kivehető.
Hali
Lenne egy olyan kérdésem hogy a derbi gpr nek a felnyitható áltank alatt mi van?
Sziasztok, Derbi senda x-racehez ( 2006 ) keresek 70-es öntött van hengert, akár főtengelyt is !
Ha van valakinek írjon,
Sziasztok.
Nekem is van eladó főtengelyem+henger is ha valaki érdekelne

http://www.kepesmotor.hu/motor...
a ugyan az a blokk mint a hasonló korú Sendáké tudtommal :)
Derbi Rabasa-hoz megmaradt alkatrészek eladók!

-első, hátsó teló
-lábtartók
- fém fékcső (előre)
-dekni(k)
http://www.spi-parts.com/crank...

Ezen a linken a kép alatt felsorolja a motor típust amibe belemegy.
A neten nézegettem a Fenixről képeket és a blokk ugyan az mint a régebbi Senda. Úgy hogy elvileg ez a főtengely jó bele.
Most olvastam pontosan a problémádat. Lehet abba másik kell.
Megpróbálok valami robbantott ábrán megnézni egyezik e vagy sem.
Szia!

Ez is sendából van. De a két motor blokkja ugyan az. Csak az egyik berúgós a gpr pedig önindítós.
Eladó Derbi Fenixről gyári "sport" kipufogó (Biturbo Sport RK3)
Ár: 7000ft+postaköltség
(csak felületi rozsdás, nincs behorpadva, csak még benne van a katalizátor, az én motoromat visszafogja (8000-ig pörög ki és úgy 55 a vége vele és elég mély a hangja...)
ojan blok mint a derbi fenix.
hello.80as vagy 50es?nekem kéne de nekem sendám van.
hello kitudna nekem segiteni.van 1 derbi sendám léghütéses.és abba kéne fötengely ha van meg dugo de 80asom van.elöre is köszi aki tud segiteni ijen alkatrészel kapcsolban.