milyen gpr? pont most írtam be nekem az egymás feletti lámpás példány lakozik a garázsban (mióta megvan nem tudok rájönni a pontos megnevezésére, talán 2003-vagy'04es gpr 50 R malossi replica (limited). vagy más idomot is rá lehet tenni? amúgy egyben vinném is. de fej és első mindenképp. kösz üdv, M
Üdv. Nekem lenne csak 1 kis hibája van, annyi hogy a vezetőszoknyából letört 1 kis darab, új dugó lesz hozzá jelenleg arra várunk vagy nemtudom mert február végére ígérték a dugót és a fúrást de me, szoltak még, nem sufni fúrás lesz hanem Motorprofi KTF. csinálja az egészet. 25e-ért adom ha úgy van a fúrás és a dugó ára ahogy akkor beszéltük velük. Holnap fel is hívom őket hogy mizusj van de ha tudsz szerezni dugót és tudsz fúratni akkor 15ezer
eladó derbi gpr limited edition! 1599. darab
2005-ös évjáratú, teljesen jó állapotú de már 2 éve nincs használva
nem hiányos, nem ütött-kopott és törött
a kép illusztráció de ugyan ez a tipus nem a régebbi!
Ezen a linken a kép alatt felsorolja a motor típust amibe belemegy.
A neten nézegettem a Fenixről képeket és a blokk ugyan az mint a régebbi Senda. Úgy hogy elvileg ez a főtengely jó bele.
Eladó Derbi Fenixről gyári "sport" kipufogó (Biturbo Sport RK3)
Ár: 7000ft+postaköltség
(csak felületi rozsdás, nincs behorpadva, csak még benne van a katalizátor, az én motoromat visszafogja (8000-ig pörög ki és úgy 55 a vége vele és elég mély a hangja...)
hello kitudna nekem segiteni.van 1 derbi sendám léghütéses.és abba kéne fötengely ha van meg dugo de 80asom van.elöre is köszi aki tud segiteni ijen alkatrészel kapcsolban.
Kel a főtengely? Addig nem rakom fel hírdetni.
2005-ös évjáratú, teljesen jó állapotú de már 2 éve nincs használva
nem hiányos, nem ütött-kopott és törött
a kép illusztráció de ugyan ez a tipus nem a régebbi!
A kép alján kb középen, csak ott fel van fordítva.
Igaz nem egy minőség de kivehető.
Lenne egy olyan kérdésem hogy a derbi gpr nek a felnyitható áltank alatt mi van?
Ha van valakinek írjon,
Nekem is van eladó főtengelyem+henger is ha valaki érdekelne
http://www.kepesmotor.hu/motor...
-első, hátsó teló
-lábtartók
- fém fékcső (előre)
-dekni(k)
Ezen a linken a kép alatt felsorolja a motor típust amibe belemegy.
A neten nézegettem a Fenixről képeket és a blokk ugyan az mint a régebbi Senda. Úgy hogy elvileg ez a főtengely jó bele.
Megpróbálok valami robbantott ábrán megnézni egyezik e vagy sem.
Ez is sendából van. De a két motor blokkja ugyan az. Csak az egyik berúgós a gpr pedig önindítós.
Ár: 7000ft+postaköltség
(csak felületi rozsdás, nincs behorpadva, csak még benne van a katalizátor, az én motoromat visszafogja (8000-ig pörög ki és úgy 55 a vége vele és elég mély a hangja...)