gyáriból ne akarjon szerintem senki igáslovat csinálni ilyen "ingyen tuning és megváltom a világot" módszerrel:) akkor tényleg ott egy nagyobb henger :) mindenkinek saját felelőssége de kiv lennék valaki csinált-e már ilyen "műtétet" ,az majd írja meg pls a tapasztalatát:)
van erre minden legenda de én aztán hozzá nem nyúlnék....ha lenne egy fölös hengerem aztmondom meg lehet próbálni....de 1:10 az esélye szerintem h rontasz nem segítesz (uez a szivócsonkra is a véleményem,sőt azt még kevésbé tartom valószínűnek)
hali
az lenne a kérdésem hogy nekem egy 2003as ("új") sendám van és egy régire át akarnám építeni,mennyi cucc kompatiblis?mit kéne vennem? váz tank villán kívül többi stimm?
megláttam egy motort és szerelmes lettem bele h nekem ez kell ezért akarom átalakitani:) de még akár cserélném is az új sendámat régire,rakok majd fel hirdetést de addig is köszi:)
Amúgy az durva hogy leszedtem a Derbimről a dekni fedelet és a lendkeréken egy DUCATI felirattal találkoztam? Akkor ez DUCATI gyújtás amit szoktak tenni ilyen AM6okba és derbi blokkokba? Ha igen akkor már is van egy fasza gyújtásom :D
az az MK nagyon le van barmolva, én most festettem le az egész rendszert és políroztam kicsit fel a MK véget és nagyon szépen néz ki, de hővédő az alsó vezetésűn nincs?
A Derbi GPR-re 1997-2000 melyik légszűrő menne rá a gyári helyére?
Most sportlégszűrő van rajta de a szerelő ova int ettöl a tipustol. Sajna az enyémen nem volt már meg az eredeti, de mint ha írta volna már valaki, hogy valamelyik tipusú motoré ráment. Azt hiszem valami dél kóreai tipus de hogy melyik azt már nem tudom.
az lenne a kérdésem hogy nekem egy 2003as ("új") sendám van és egy régire át akarnám építeni,mennyi cucc kompatiblis?mit kéne vennem? váz tank villán kívül többi stimm?
megláttam egy motort és szerelmes lettem bele h nekem ez kell ezért akarom átalakitani:) de még akár cserélném is az új sendámat régire,rakok majd fel hirdetést de addig is köszi:)
Eladó sorba került a motorom:
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Emailt és válaszokat nem néz.
ha érdekel: resone-@freemail.hu
A Derbi GPR-re 1997-2000 melyik légszűrő menne rá a gyári helyére?
Most sportlégszűrő van rajta de a szerelő ova int ettöl a tipustol. Sajna az enyémen nem volt már meg az eredeti, de mint ha írta volna már valaki, hogy valamelyik tipusú motoré ráment. Azt hiszem valami dél kóreai tipus de hogy melyik azt már nem tudom.
hátha érdekelne valakit