Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyelj, add el az AM6-ba való hengert, vegyél egy Derbire való hengert az árából és így legalább lesz egy jó gyári hengered tartalékba :)
nekem is olyanom van!nekem full full full full gyári 90et visz,nagyobb hátsó lánckerékkel(63) 2be egykerék de akkor csak 70et megy nyél gázon:)
annyi baj hogy nekem derbi blokkos ami nem AM6
gyáriból ne akarjon szerintem senki igáslovat csinálni ilyen "ingyen tuning és megváltom a világot" módszerrel:) akkor tényleg ott egy nagyobb henger :) mindenkinek saját felelőssége de kiv lennék valaki csinált-e már ilyen "műtétet" ,az majd írja meg pls a tapasztalatát:)
de ez eléggé le van folytva, a kis ujjam úgy fél be hogy rommá nyomja a körmömet és van 1 80-as TOP hengerszettem AM6ba azon meg az egész ujjam befér.
van erre minden legenda de én aztán hozzá nem nyúlnék....ha lenne egy fölös hengerem aztmondom meg lehet próbálni....de 1:10 az esélye szerintem h rontasz nem segítesz (uez a szivócsonkra is a véleményem,sőt azt még kevésbé tartom valószínűnek)
ha a kipufogónyílásból kimarratok 1 milit az segítene a motornak? Gyárilag folytva van a henger
enyém is leforogja a 13,5 at:) jó gyújtások ezek:) mint a babetta gyújtás a simsonra annó 56ban:)
Nekem úgy pörgött amíg bírta szóval ezzel ilyen problémám nem volt csak a motor van visszafogva
szoktak,haverom is tett tuning Rox-ba de az szarabb lett,hát izlések és motorok:D
de ilyet szoktak tenni tuning gyujtasnak nem?
még az én 15 éves Fenix-emben is Ducati gyújtás van :D
tasidam: valószínüleg alapból Ducati gyújtás van rajtuk ha megnézed a gyújtótrafót az is Ducati.
hali
az lenne a kérdésem hogy nekem egy 2003as ("új") sendám van és egy régire át akarnám építeni,mennyi cucc kompatiblis?mit kéne vennem? váz tank villán kívül többi stimm?
megláttam egy motort és szerelmes lettem bele h nekem ez kell ezért akarom átalakitani:) de még akár cserélném is az új sendámat régire,rakok majd fel hirdetést de addig is köszi:)
Sziasztok...
Eladó sorba került a motorom:
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Amúgy az durva hogy leszedtem a Derbimről a dekni fedelet és a lendkeréken egy DUCATI felirattal találkoztam? Akkor ez DUCATI gyújtás amit szoktak tenni ilyen AM6okba és derbi blokkokba? Ha igen akkor már is van egy fasza gyújtásom :D
Telefonon hívd!

Emailt és válaszokat nem néz.
hi:) az alsó vezetésű polini érdekelne utánvétellel
az az MK nagyon le van barmolva, én most festettem le az egész rendszert és políroztam kicsit fel a MK véget és nagyon szépen néz ki, de hővédő az alsó vezetésűn nincs?
hali! kipufogók derbire 06304906559 gyári 10000ft,metrakit 14000ft,hebo 13000ft,leo vince V6 17000ft,piros metrakit dob 6000ft,karbon metrakit dob 8000ft,alsó vezetésű polini 12000ft
üdv! hátsó kerék 5ezer, patent központi teleszkóp 7ezer.
ha érdekel: resone-@freemail.hu
Sziasztok!

A Derbi GPR-re 1997-2000 melyik légszűrő menne rá a gyári helyére?
Most sportlégszűrő van rajta de a szerelő ova int ettöl a tipustol. Sajna az enyémen nem volt már meg az eredeti, de mint ha írta volna már valaki, hogy valamelyik tipusú motoré ráment. Azt hiszem valami dél kóreai tipus de hogy melyik azt már nem tudom.
http://motor.hu/hasznaltmotor/...!

hátha érdekelne valakit
Érdemes kimarratni a kipufogó folytást 1-2 milliméterrel vagy akkor éppen romlani fog a teljesítmény?
szevasztok nekem egy derbi senda r 50 1998 as motorom van és valaki nem tud olcsón egy hátsó rugót meg hátsó agyat ?