Hétfőn 8-14 óráig jöhetsz a 13. ker Fáy u. 6-ba a hengerfej tömítésért. Kracht Hidraulik kft. Fritz Zsoltot keress. 06203763179 a telszámom ezen is megcsörgethetsz. 500ft. De majd megkeresem a címet ahol nekem csinálta a fazon pesten. A nyugatitól nincs messze.
csináltass vele egy lámpás képet és annyi. Elé tartja a lámpát mivel vékony a membránb meglátszik rajta h ha lefogja valamivel ezért ha nem zár akkor világít belül
Ezt most nem értem. Egy vadi új membránház vadi új membránnal vásárolva amit gyárilag szereltek össze az nem lenne jó? Erre akarsz kijukadni? 13000-t rosszat adnak újonan?
köszönöm a képeket fontóla veszem, hogy meg vegyem-e.
igaz, hogy képeken nem úgy látni a zárást(amit korábban beküldtem képet az enyémről ami nem zár jól, képen jónak tűnik, de valójában nem az) így kicsit necces ilyen dolgokba bele menni
jah meg azt kiemelném, hogy sokkal jobb lett a gázreakció, kicsit többet pörög és 6500helyett 7000től kezd el húzni, de akkor nagyon meglódul és 10500ig simán elpörög :)
én is ezt csináltam és elméletben többet kap csak tudjon elég gyorsan visszacsapódni a lap hogy lezárjon, én hogy most emeltem fúrom a szívótorkot is emelett
Ha nem akarsz 3 ablakost akkor minek csináljak közeli képet róla. Vadonat új eredeti Derbi. De ha nagyon ragaszkodsz hozzá holnap csinálok több és közeli képeket.
1061 Bp. VI. Jókai tér 3.
Tel.: 20/9615074
(Alumínium és klingerit tömítés is)
:: Tömítések Almási Tamás
1061 Bp. VI. Jókai tér 6.
Tel.: 269-2986
Nyitva tartás: H-CS: 7-17, P: 7-16
(Csak alumíniumtömítés)
Hogy mejikben csináltattam már foggalmam sincs. Egy öreg fazon csinálja őket és a gyári töredékéért.
Hétfőn 8-14 óráig jöhetsz a 13. ker Fáy u. 6-ba a hengerfej tömítésért. Kracht Hidraulik kft. Fritz Zsoltot keress. 06203763179 a telszámom ezen is megcsörgethetsz. 500ft. De majd megkeresem a címet ahol nekem csinálta a fazon pesten. A nyugatitól nincs messze.
Ha van szólok és eljöhetsz érte hétfőn a 13. kerületbe.
igaz, hogy képeken nem úgy látni a zárást(amit korábban beküldtem képet az enyémről ami nem zár jól, képen jónak tűnik, de valójában nem az) így kicsit necces ilyen dolgokba bele menni
AM6-os blokkba és Derbi blokkba is bele mennek úgy vannak kialakítva :)
A sima Malossi 10-11000ft az MHR 13-14000FT :)
Egyik barátomtól kaptam baráti áron :)
Nem tudom.
Azt tudom, hogy a 3 és a 6 ablakos között semmi külömbség.
Azt próbáltam azt tudom.
Ő lenne az.
Van még 41-es csizmám is eladó. Az szinte vadi új. Alig volt párszor rajtam.