Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali kollegista vagyok majd ellatogatok arra a regi tomites meretere megtudja csinalni csak femgyürűset ugye a kompresszió miatt
Tömítések
1061 Bp. VI. Jókai tér 3.
Tel.: 20/9615074
(Alumínium és klingerit tömítés is)

:: Tömítések Almási Tamás
1061 Bp. VI. Jókai tér 6.
Tel.: 269-2986
Nyitva tartás: H-CS: 7-17, P: 7-16
(Csak alumíniumtömítés)

Hogy mejikben csináltattam már foggalmam sincs. Egy öreg fazon csinálja őket és a gyári töredékéért.
Szia!

Hétfőn 8-14 óráig jöhetsz a 13. ker Fáy u. 6-ba a hengerfej tömítésért. Kracht Hidraulik kft. Fritz Zsoltot keress. 06203763179 a telszámom ezen is megcsörgethetsz. 500ft. De majd megkeresem a címet ahol nekem csinálta a fazon pesten. A nyugatitól nincs messze.
csináltass vele egy lámpás képet és annyi. Elé tartja a lámpát mivel vékony a membránb meglátszik rajta h ha lefogja valamivel ezért ha nem zár akkor világít belül
köszi mert neten sehol nem találtam. várom hogy írjál jó lenne végre összedobni a gépet.
Holnap megnézem!

Ha van szólok és eljöhetsz érte hétfőn a 13. kerületbe.
hali kinek van derbi senda a régi tipushoz hengerfejtömítése? bakker sehol nem találok vagy 4 hetet kell várnom.
Ezt most nem értem. Egy vadi új membránház vadi új membránnal vásárolva amit gyárilag szereltek össze az nem lenne jó? Erre akarsz kijukadni? 13000-t rosszat adnak újonan?
köszönöm a képeket fontóla veszem, hogy meg vegyem-e.
igaz, hogy képeken nem úgy látni a zárást(amit korábban beküldtem képet az enyémről ami nem zár jól, képen jónak tűnik, de valójában nem az) így kicsit necces ilyen dolgokba bele menni
Hát itt van pár közeli kép, de közelről nem csinál 100%-os képeket.
Malossi VL6 néven keresd :)
AM6-os blokkba és Derbi blokkba is bele mennek úgy vannak kialakítva :)
A sima Malossi 10-11000ft az MHR 13-14000FT :)
jah meg azt kiemelném, hogy sokkal jobb lett a gázreakció, kicsit többet pörög és 6500helyett 7000től kezd el húzni, de akkor nagyon meglódul és 10500ig simán elpörög :)
nem, nem tőled vettem :)
Egyik barátomtól kaptam baráti áron :)
én is ezt csináltam és elméletben többet kap csak tudjon elég gyorsan visszacsapódni a lap hogy lezárjon, én hogy most emeltem fúrom a szívótorkot is emelett
Ha jól tudom te vásároltad tőlem a malossit?:) Mert ied adtam el ide a fórumba :)
Ha nem akarsz 3 ablakost akkor minek csináljak közeli képet róla. Vadonat új eredeti Derbi. De ha nagyon ragaszkodsz hozzá holnap csinálok több és közeli képeket.
nekem a 3mas tökéletesen zár és tökéletesen dolgozik
nekem is három ablakos van benne!szerintetek emejek a fémen -1-2 mm tert?növel az erején?
a 3 ablakos az egy picit visszafogja a gépet...kevesebb benzin jut be, tapasztalatból mondom :)
közeli fókuszált képeket tudnál róla küldeni? enyémben 6 ablakos ván, már nem nagyon merem megkockáztatni a 3ablakost, mivel tuningolt gépről van szó
A malossit hol vetted? Vagy nem tudsz eladót? Nekem is kéne de nem találok sehol.
?

Nem tudom.
Azt tudom, hogy a 3 és a 6 ablakos között semmi külömbség.
Azt próbáltam azt tudom.
és mi a különbség a 3 és 4ablakos között? teljesítményt befolyásolja?
Közben megtaláltam a neten.
Ő lenne az.
Van még 41-es csizmám is eladó. Az szinte vadi új. Alig volt párszor rajtam.
Majd este teszek fel mart az otthoni gépemen van kép. De ugyan az mit lejebb a hérom kép közül a középső csak vadi új.