Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak tömítés van. 06203763179
hali

4 sebességes a blokk
a motor egyben van, a tankburkolat, balos oldalidom, ülés meg pár apróság hiányzik
mi érdekelne hozzá?
Ok .
megpróbálok valakit szerezni aki elmegy tőcsavarok vannak derbihez? anyámat szerintem ráveszem csak írd le a teló számod ha nem találna köszi !
Ha nem kel neki akkor elküldöm neked. Szerintem még alszik egyet rá
Szia ! Postán nem küldöd el? Érdekelne engem is .
Sziasztok!
Érdekelne hogy van köztetek aki Derbi Senda 125 négyütem tulajdonos?Érdekelne pár infó a motorról!Köszönöm!
Szerintem a csere akkor esedékes, ha a szimering elfáradt és cserélni kel. Akkor az olajat úgy is ki kel önteni, és aztán cserélheted. A derbihez nem kel sok olaj. nem teljesen 2dl száranként. de ez gyártótól illetve fajtától függ.
Nem baj, ez se működik különbül. :) Úgyhogy köszi
Mennyi időnként szokás cserélni az olajat a telóból? Ha már olajat cserélek akkor kell még/illik-e még valamit cserélni?
a Fenix blokk az hány sebességes változata van? 4 vagy 6?
pontosan milyen alkatrészeid vannk még meg a gépből?
Most nézem neked egy új RS-d van. Hát akkor nem biztos jót írtam. Én csak SHOWA telót szedtem szét eddig. Abbol is a régi 1997-98 típust.
Sajnos úgy van ahogy ezelött olvastad a fórumban. A teló krómrészében van az olaj. Onnan ki kel önteni. De gyorsan ki lehet szedni a telót. Nem bonyolult. Nincs alúl olajleeresztő. Ha meg nem szeded ki és úgy próbálod szétszedni, valószinű nem az összes olaj jön ki és ráadásúl ami kijön az szana szét vog folyni. De ha kel leírom hogyan kel szétszedni.
(15 óráig itt vagyok minden nap péntek kivételével.)

Ez azt jeleni, hogy minden nap h-cs-ig 15 óráig itt vagyok a héten csak pénteken nem (szabin leszek).
De ha valakit megkérné, hogy hozza el, a 13. kerület Fáy u. 6-ban megtalál. Fritz Zsolt.
akkor most pontosan hova menjek en penteken legkoraban 4 kor vok keletibe tőcsavarjaid vannak ?
Helló

Szerintem te tudod, úgyhogy tőled kérdezem
Az első telókban az olajat hogyan szokás leengedni? Nézelődök a fórumon de tele van olyannal, hogy szedjem ki és borítsam fejre. Nem akarom elhinni hogy ez így megy. + ha van valami amit tanácsolsz azt megoszthatnád velem.
Köszi
szerintetek a gyári kipufogo nagyon lefujtja a motrot?
Szia
érdekelne a hengerszett. tökéletes a fala? Gyűrűk?
1998-as Sendám van. Arra jó ez (vízhűtéses 6 sebességes.
Szia
50-es senda hengerszettre és szívócsonkra lenne szükségen. Van?
eladó derbi senda motorikus alkatrészek
derbi fenix alkatrészek (komplett blokk is van ami üzemképes és vázalkatrészek)
derbi rabasa váz és motorikus alkatrészek (motoplat gyujtással)
Mindegy. Itt van nálam pesten. Ha kel mégis gyere érte. 15 óráig itt vagyok minden nap péntek kivételével.
Szia!
Ezek új lánc kerekek?
Van még 52-es vagy 54-es mert kéne 1?
Postai után vétel meg oldható?
Nekem nem tudom hg milyen márka lehet mert lekapartam a seftéket és rozssás volt a toroknál máshol meg ilyen saválló kinézete de nehézkes anyagból van csinálva szóval nem kis cingár... nem tudom... képet majd adok ha megint összeraktam a gépet
nem tudom, de a videón elég pörgős volt a gép tőle
33e Ft-ért csinálja savállóból+2e Ft a karbon
de lemezből is tud csinálni, de az rozsdásodik
Hány lovat adna ez?
csináltatott már valaki ilyen kipufogót a schwantzfórumtársal?
http://www.sportmotor.hu/motor...