Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!Vettem egy Derbi senda r-t es tudni szeretnek rola mindent.Hol tudok hozzajutni vmi hasznalati utasitahoz vagy vmi ilyesmihez.Koszi
Hanyas fúvóka kell egy 14-es karbiba? Most 50-es van benne xD
Hátsó: katt ide.

első: katt ide.
Hali, ha kicserélem az első teleszkóp szimeringet (bultaco) akkor cseréljem a porlehúzót is? Illetve ez megfelelő szimering? http://citybike.hu/spd/55050/S... ami a szimeringen van 40 52,2 10 10,5 18 ezek a számok vanak + ha valaki tud valamilyen oldalon porlehúzót az légyszives írja meg nekem porlehúzó 40*52,5*4,6*14 előre is köszi :)
derbi senda blokkalkatrészek
fenix alkatrészek
rabasa alkatrészek
motoplat gyujtás mindenestöl eladó
Hővédő bandázzsal érdemes betekerni a rezó elejét?
ja és akkor ami járna hozzá :
-6 ablakoz membránt kompletten
-gyári kipufogódobot
-új első pirelli gumit 110/70-es
-egy alig használt 13-as első lánckereket
-egy bal hátsó idomot(nem törött fehér műanyag festeni kell )
ugyan ez a kipufogó rezóm van csak egy kicsit szebb meg a vége az nekem MK
még pár kép..
na jó eladom a sárkányt akit érdekel vagy tudna rá egy embert írjon ! adok mellé pár alkatrészt, és persze a motorra is lehet mit fordítani..
Ezt én is tudom, én a főtengelyről beszéltem
hát különös ez a táblázat :)
mert nekem a Fenixben 14-es dellorto van és csak 64-es főfúvóka :)
Itt meg 73-asat ír :)
na akkor miket csináljak a motoron anélkül hogy drága cuccokat vennék de erősebb is legyen? Tudom hogy kipufogó folytást ki kell marratni, nagyonn szívócsonk átmérő akkor nagyon fúvóka esetleg sportlégszűrő. Mi van más ami ilyen motorikus tuning?
Sziasztok! Légyszi, írja le valaki, hogy az első és hátsó tengelyen milyen sorrendben vannak a "cuccok" a DRD-n. Kb. így gondoltam: anya, alátét, teleszkóp, stb. Igazából elöl a két alátét, hátul a távtartó érdekel legjobban, mert össze kellene rakni ládából. Köszönöm a segítséget! Üdv! lbb
Szia

A hörgés biztos nem a fojtás miatt van. Valahol falsot szív, vagy kevés anyagot kap, vagy a karbi nincs jól beállítva. Egy próbát megér, ha hörgésnél kinyitod a szivatót és mit produkál. Ha enyhűl akkor kevés az anyag. Ezt menet közben próbáltam egyszer de nem sikerült, ugy hogy szerintem ha felbakolod és úgy próbálod lehet valamit változik.
a sendám az fojtott és az is elmegy 85öt, nézd meg a kipu nyílást, ha ovál akkor fojtott
hát folytottnak biztos nem folytot mert tudok vele menni 85-öt vígan, a hátsó dobomat énis lecseréltem, a karbit pedig hétvégén szétszedem és arról majd azután tudok nyilatkozni.
Szia!

Volt anyud a hengerfejtömítésért.

Zsolt
most vissza nézve igazad van elírtam
A főtengelyben a hajtókar oldal irányba mozoghat illetve mozogni is kel. A henger mikor rátolod a dugóra és aztán a blokkba, ott nem illeszkedik 0.001mm pontosággal. Vagy is ha nem mozog akkor feszül. Ha feszü akkor elöbb utobb el is törik. Reccs.
Azt tudom, annak kell is mozogni 1-2 mmert.
De a főtengelyről volt szó, hogy az mozog 1-2 millimétert oldal irányba, mert annak nem kéne. Akkor gondolom elírtad
sorry csak telefonról voltam, és nem úgy küldte el(mint ahogy a képeket is)

inkább meg próbálom érthetően elmagyarázni
tehát a hajtókar csúszhat oldal irányba pár mm-t, csak felfelé nem kotyoghat (pl.: ha leveszed a hengert akkor a dugattyúd is mozog oldal irányba a tűgörgőn) tehát ugyan ez van az alsó görgővel is, ott is mozoghat oldal irányba a hajtókar...a lényeg, hogy átlósan ne mozogjon nagyon. remélem jól fogalmaztam
Nem haragszol ugye? Nem értem az ábrát
Lerajzolnád paintbe? hátha megértem miről beszélsz.
kipufogófolytást és a szívótorkot maratom ki 1-1 milliméterrel, kipufogófolytást jobban sztem 2-3-mal. Karbi nekem 14-es
mekkora karbi van a gépeden? illetve mekkora a fúvóka? és hány ablakos a membrán? amúgy ez lehet a karbi miatt is, meg a fojtás miatt, ha van benne...nekem pl a gyári kipufogó végdobja nagyon le fojtja a motort...azért is cseréltem le rezonátor kipufogóra. próbáld meg, hogy leszeded a végdobot róla, és úgy mész egy kört, ha ugyan olyan, akkor lehet az első dobod a fojtott, illetve tovább is fent áll a karbi kis torok átmérője, és kis fúvókája.