Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem a ventillátorra gondoltok ugye? hanem a visszajelzőre? annak annyi a célja hogyha a motorodba bekakil a termosztát(ami nekem ki is van szedve mivel műszerfal off) AKKOR eléri természetesen azt a kellően magas hőmérsékletet amikor már azt mondja h fordítsd balra a kulcsot:D:D:P
én sem láttam még bekapcsolni, sőt mondok jobbat: még 70es hengeremnél sem kapcsolt be soha, és amúgy meg működik.
PL haveromén se kapcsolt be soha . 5 éve hajtja.
Fasz tudja. Lehet nem is jó az a hőgomba. Ki kéne mérni.. Meg kitudja.. az is lehet, hogy nincs is bekötve rá a ventilátor. Vagy csak egyszerűen jó a hűtése
Köszi a gyors reagálást,de már sikerült szereznem. Egyébként 3 lamellás
Sziasztok! eladó a Sendám gyári hengerszettje (régi 6csavaros) ovál alakú kipufogó nyílással, nagyon jó kompresszióval, videót tudok róla küldeni, hogy pöfög, még a motoron van úgy döntöttem, hogy eladom, mert szeretnék venni újonnan egy 70est, de ha valakinek van egy kitűnő állapotú 70-es hengerszettje, és beszámolja az enyém, az írjon
ár ajánlatokat e-mailbe várom.

széles utat mindenkinek, és olcsóbb benzint
3 vagy 4 db-os kel. Csak a lamellák és a fémlamellák kellenek?
Sziasztok
van valakinek derbi senda 1998-as kuplung szettje (lamellák) eladó?
az szivatás volt csak :D én nem voltam volna vissza,mivel a parkoló is a bolté, ergo még nem loptam el :) azé nem hasonlithato össze a kettö pláne h igy kiröhögtek :D
Na ezt aláírom. Belgáknál olyan a hozzáállás, hogy amíg nincs baj, addig nem foglalkoznak veled, közúti ellenőrzés gyakorlatilag nem létezik, de ha baleset van, akkor aztán vétkességtől függetlenül rád szállnak. Gépjárművek műszaki állapotát kiemelten ellenőrzik.

Na de hogy visszatérjünk az eredeti felvetéshez, én országtól függetlenül senkinek nem ajánlanám nyugodt szívvel, hogy építsen törvénybe ütköző motort, akkor se, ha tudom, hogy jó eséllyel megússza. Ez lelkiismereti kérdés nálam. És tasiadam-ot tényleg nem sok választhatja el egy 125-től, ahogy nézem, ezért ajánlanám továbbra is azt; de nincs kétségem afelől, hogy az 50-esét is meg fogja bütykölni. És jó eséllyel nem is lesz gondja ebből.

És nem kötekedésképpen, csak érdekességként még egy rendőrsztori: pár éve a SPAR-ból kifelé toltam egy megpakolt bevásárlókocsit, kicsit messzebb álltam meg, a bolt parkolója mellett, mert belül már nem nagyon volt hely. Épp odaérek a kocsihoz, erre szirénázva odahúz egy rendőrautó, kiszáll két rendőr, és közli, hogy megvágnak 40.000-re, de be is vihetnek a rendőrörsre, mert látták a lopás tényének megvalósulását. Mi van? Mutatom, itt a kocsim, ide hoztam a most vásárolt cuccokat, itt a blokk stb. Nem sokat értem el, ők úgy látták, hogy a bevásárlókocsit akarom ellopni, ezért toltam "messze" a bolttól. Mit tudtam tenni? ... Ja és persze vissza kellett tolnom a kocsit, anélkül, hogy kipakoltam volna, és kézben kellett a millió cuccal visszaballagni a kocsihoz, miközben a rendőrautó ott jött mellettem szirénázva 5-tel, nehogy elszökjek, benne a röhögő rendőrökkel.
Mondanom sem kell, ez Magyarországon történt meg.
Mennyi az esélye annak, hogy bevisznek bevásárlókocsi tolásért? Annyi, mint hogy lebuksz egy átépített motorral. Semmi. De néha mégis megtörténik.

Na szép hetet mindenkinek, itt a jó idő, motorozzatok sokat, vigyázzatok magatokra!
Én már nyúzom egy ideje de még soha az életbe nem kapcsolt be nálam :O PEdig aztán van nyúzva rendesen.
tényleg kár vitázni ezen, de az tény h vannak törvények meg rendeletek, de mo-n nem ugy mennek a dolgok mint ahogy kellene.de hát jó is igy,minden 2dik emebr 80ezerből él, az kéne már csak h hatalmas szigor legyen...

ui.: fényképezd részletesebben le az idomjaidat :)
Azok belga rendőrök, ott van pénz és gondolom nagyobb szigor is :)
magyarországon meg nem fpgnak blokkot méröpadra tenni :D megnézik a motorszámot, meg a hegnerürtartalmat azt csók. se eszközük se szaktudásuk se PÉNZÜK erre nincs.

a 70es 80as vizsgáztatás viccesen hangzik :D
igen-igen, ez lesz az.
akkor nem baxogatom
Értem, köszike szépen
Jah igen tényleg:D
https://picasaweb.google.com/1...

Gondolom így néz ki, csak a tied még egyben van. Ne tekergesd mert kb. így jársz
+ néhány sendánál kapcsol egy ventilátort is a radiátoron. Bár lehet hogy ami a ventilátort kapcsolja az a radiátorban van
hopp.....akkor ezután nem tekergetem
Köszi szépen!
Nem, ez arra való, hogy van a műszerfaladban egy kis égő, ami rávan kötve arra a bizbaszra és ha melegszik a motor akkor az az égő elkezd világítani, és meg kell állni had hűljön.
Hát én még MO -n ilyen következményt, mint amit ti itt felállítottatok, én még ilyet nem láttam. Én vállalom, ha ilyet csinálok....
eladó derbi senda motorikus alkatrészek (henger,karbi nincs), hütö ventilátorral, hütötakaró müanyag, balos oldalidom meg pár apróság
vannak még fenixhez is alkatrészeim
Ne tekergesd héló.. Hőgomba, a nevében is benne van... a blokkhőjét figyeli, ami ott van a hengerfejen az a szenzor része. Valamire csak visszajelez a műszerfalon.
Amúgy nem 45 a sebességkorlát hanem 40. De mi ez a 40? Ha ennyivel megyek már majdnem eldőlök..:D
Hát ha te mondod, akkor lehet...
És az mire való? lehet jobbra-balra tekergetni...