Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.Motorhispania Furiámba kellenne első teleszkóp szimering,a régebbi senda első villa van benne (1998 körüli).
Milyen méret?
A másik pedig hogy nem sikerül szétszednem a teleszkópszárat.
Valami trükkje?:D
Előre is köszi :)
A képen látható két alkatrészt keresek. A váltótengelyt és azt a kis csavart ami szabályozza a kuplung résznél menyit mozoghat. A csapágy a végből nem kel. Ezeket mennyiért adnád? És persze jó állapotú kel ami nem lóg.
Valakinek nem kell?
Gyertyamenetet kell újravágni az első felén, ha kell lefestem hőálló ezüsttel, motorprofi kft.-nél van fúráson, zsír új dugóval lesz d=50-es átmérővel.
gyertyamenetet azért kell újat vágni mert egy kicsivel nagyobbat tettek bele és elnyomta de az alján még az eredeti gyertyamenet van felül kell vágni csak, a hosszúszárú kell bele.
van, éppen fúratni van. Gyertyamenetet újra kell vágni, vezetőszoknyából 1 kis darab hiányzik, új dugó lesz benne fúrást közvetően, TOP vörös újonnan 75 én így 25ért adom.
idomom nincs semmi csak egy ktm első sárvédö ami a sendámon volt
látom van gpr-ed, ha érdekel van hozzá pár idom ismerösömnél
a senda dolgokról valamelyik nap képet küldök
ha érdekel tudok komplett blokkot, nem tudom mennyibe, havernál van aki svájcból hozta be
az e-mailemre tudnál küldeni képeket a dolgokról? és ha valami olyan van akkor lehet érdekelne utánvétellel előre is köszönöm idomjaid nincsenek senda r-hez?
jó állapotú