Ja hogy te azt szétszedted? Hát az enyém igen csak egyben van. Esetlek szét tudnám törni akkor lenne kettő vagy már több részből .
Az áltankidom zárszerkezete nincs meg véletlen és amit a benzintankba kel belecsavarni a zárhoz? A kulcsos része nem kel csak a vasszerkezet és a zárnyelv.
Ez már pár éve történt. Egy helyen volt listában de mivel még nem rendeltek soha azt a méretet nem tudják garantálni, hogy lesz is. Ekkor találtam a Miskolci üzletet akik meghozták. A Spanyol derbitől rendelte meg, ők meg Japánból. Ezért tartott három hónapig. Utánna már találtam ahol le is gyártják, de ez már később volt. Ez a Sendához a Shova telóba kelett. A mostani GPR-be egy héten belül találtam és harmad áron.
persze furasd ki a szivocsonkot nyugodtan. a membránt viszont nemtudom :D én tennék bele 4-6 ablakost, és kész.a hengert is nyugodtan kimarathatod, de csak addig amig a folytás ki nem megy,tovább nemkéne :)
Van a derbi blokkom a gyári derbi 50-as hengerrel amibe kipufogó folytás van egy kicsi. Továbbá 14-es karbi membrán gyári állapotban. Na szétszedtem a motort mert baszta a csőrömet hogy egyszerűen gyenge a gép és szét szedtem mindent. Na kéréseim: Tól tettem hogy a membrán fél paljáin emeltem 1-1,5 talán 2 millimétert? És a szívó toroknál kifúrassal 1 millimétert talán a henger folytásából is kimarassak 1 vagy 2 millimétert?
hát mit ne mondjak, de ha tudod az első teleszkópod pontos méretét akkor bármelyik motoros bolt be tudta volna szerezni 1héten belül és nem kellett volna várnod...am igen nem olcsóak az alkatrészek ez igaz :)
Nekem ami az enyémbe való a teleszkóp szimering az méretben ugyan akkora kellett mint egy Yamaha Aeroxba :)
utánvétellel el tudja küldeni, de viszont ki tudja, hogy mi van a dobozban?! azért jó lenne kibontani, mielőtt ki fizetem, de azt sajnos csak akkor tehetem, ha kifizetem...de ha nem azt küldené csak 1 kitömött dobozt, akkor nagyon rábasznék..
hát ne utalj elöre!
egyéként az elöttünk író gyerek irta már, hogy a webshopos faszi nem tudott valami méretet,szval bezsélt vele!?
postán igenis tudnak intézkedni :) a pénzt nem adják át az eladónak, és mehet a rendőrségi feljentés.megkérdeztem.
Azt tudom, hogy az oldal nem kamu. Csak aki foglalkozik ezzel annak változgat a telefonszáma. Hogy miért nem tudom. MSN-en is néha meglelhető, de nagyon ritkán. Az árakrol nem tudom mennyire reális vagy sem. Az tuti, hogy bár mit is rendelsz a derbihez akkor zsebbe kell nyúlni. Ez akármilyen boltra jellemző, hogy drága a derbi. A Miskolci derbit ismerem ahol álltalában mindent be tudnak szerezni hozzá, csak amikorra megérkezik az nagyon változó. Én két teleszkóp szimeringre három (3) hónapot vártam. De visszatérve a Master Tuningra. Sajna nem sok mindent tudok hozzáfűzni.
nem, nincs rossz tapasztalatom, de ha már a weboldal ilyen , akkor milyen lehet az eladó?
Meg ahogy elnézem ezt a weboldal-t...ez így elég kamu oldalnak tűnik...
a postás nem fog semmit csinálni akkor se ha téglát küldtek neked..esetleg ír valami jegyzőkönyvet én is probáltam már rendelni onnan semmi választ nem kaptam telefont nem veszi fel,kamu oldal szetem.. aki meg előre utal lehúzzák sajnos már jártam így..persze ez nem biztos hogy így van.
ez tök hihető válasz volt tőle.motorboltos haverom sem tudja mit rendel/hozat meg nekem!csak amennyire leirás van róla, ha van,ezt tudja.de ha derbihez való akkor jó a csapszeg átmérő is ne aggódjatok.szerintem nyugodtan lehet rendelni, ugyis utólag kell fizetni.én ilyenkor addig nem szoktam elengedni a postást/futárt amig ki nem bontom!
én akartam egy 70es Pro Port hengerszettet rendelni, kérdeztem az eladót, hogy mi jár hozzá pontosan, meg mekkora a csapszeg átmérő, de azt mondta, hogy nem tudja..még képet se tud küldeni, mert állítólag "ő úgy rendeli a dolgokat"
Az áltankidom zárszerkezete nincs meg véletlen és amit a benzintankba kel belecsavarni a zárhoz? A kulcsos része nem kel csak a vasszerkezet és a zárnyelv.