Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello! 1képet tudnál róla küldeni?
most milyen színű? amúgy az egész műanyag idom érdekelne
Szia!

Nekem van egy vadonat új háromablakos membrán, házzal. 6000-t odaadom mert nem kel. 13000 az új ára.
hát neked nem az biztos :D mennyi a 4 lapos? a középső membránon vagyis a gyárin emeltem 2 millimétert a fémen hárha töbet tud égetni...
nem zárnak rendesen a membrán lapok ez 100% :)
nálam ugyan ez volt a gond :)
Én 4 ablakos karbonlapos Malossira cseréltem és bevált :)
votl festetve, de ha mondom miylen szin kell,lefestetem ha komoylan gondolod.miylen idom kell?
én nem fúratnám mert ha karcolódik a henger fala akkor ha nagyon fúrva van eltörhet az egész henger és ilyen problémái lehetnek... 1 milit csapass le HA! engedi a henger fala
menyire furjam fel?meg mikell még hogy jobban menyen?mit ajánlatok tetszik ez az oldal sajna ere nincsenek ijen motrok akitöl kérdezhetnék
köszönöm a segitséget
igen a hengered biztos, hogy 70es
nekem 49,5=d és ez 75-ös
de ezt nem értem 70 ccm a henger?van 80 as meg 50 es?
akkor az 70cm3-is
a hengert lemértem belüröl-47 es.
furat x furat x löket x 0,785

Furatot és a löketet centiméterben add meg. Ebből könnyű kiszámolni.
sziasztok.nekem van egy derbi rabasám,honan tudhatom meg hogy hány köbcentis?irjatok léci
Sajna nem az a méretű van.
Nincsen sajnos!És a motor én már ijen idomkal vettem hogy keté lehetet szedni
36x48x11 a képeim közt megtudod nézni milyenbe kellene
Mérete?
milyen színű? törés karcolás van rajta? festve volt már?

ma össze tettem a GPR-em, viszont úgy bezabál mint az állat.....be sem indul csak hörög, meg füstöl, mint 1 trabant...a kipufogóba csak úgy ömlik a benzin, és nem tudom, miért karbit szétszedtem, semmi különöset nem észleltem, majd vissza tettem, de akkor is azt csinálja valaki valami ötlet? én a membrán lapokra gyanakszok, hogy nem zárnak rendesen

most így néz ki a Sendám
már csak 1 új ülés huzat, meg egy 70es hengerszett az álmom de nem hiszem el, hogy senkinek nincs eladó 70es hengerszette eladó
nincs valakinek eladó teló szimeringje paioliba? sűrgős lenne
a szívótorok könnyebben ki fog menni,henger az nagyon kemény lesz, azt maróval kell :)
hali

ezek közül amit felsoroltál csak a karbi van a fenixről, nem tudom fejből mekkora, ha az érdekel akkor megnézem
nem tudom h milyen anyagok mondtak h nagyon kemény és pattan, de kifúratom attol függ h mennyit kérnek el érte :D