én nem fúratnám mert ha karcolódik a henger fala akkor ha nagyon fúrva van eltörhet az egész henger és ilyen problémái lehetnek... 1 milit csapass le HA! engedi a henger fala
milyen színű? törés karcolás van rajta? festve volt már?
ma össze tettem a GPR-em, viszont úgy bezabál mint az állat.....be sem indul csak hörög, meg füstöl, mint 1 trabant...a kipufogóba csak úgy ömlik a benzin, és nem tudom, miért karbit szétszedtem, semmi különöset nem észleltem, majd vissza tettem, de akkor is azt csinálja valaki valami ötlet? én a membrán lapokra gyanakszok, hogy nem zárnak rendesen
most így néz ki a Sendám
már csak 1 új ülés huzat, meg egy 70es hengerszett az álmom de nem hiszem el, hogy senkinek nincs eladó 70es hengerszette eladó
Nekem van egy vadonat új háromablakos membrán, házzal. 6000-t odaadom mert nem kel. 13000 az új ára.
nálam ugyan ez volt a gond :)
Én 4 ablakos karbonlapos Malossira cseréltem és bevált :)
Furatot és a löketet centiméterben add meg. Ebből könnyű kiszámolni.
ma össze tettem a GPR-em, viszont úgy bezabál mint az állat.....be sem indul csak hörög, meg füstöl, mint 1 trabant...a kipufogóba csak úgy ömlik a benzin, és nem tudom, miért karbit szétszedtem, semmi különöset nem észleltem, majd vissza tettem, de akkor is azt csinálja valaki valami ötlet? én a membrán lapokra gyanakszok, hogy nem zárnak rendesen
most így néz ki a Sendám
már csak 1 új ülés huzat, meg egy 70es hengerszett az álmom de nem hiszem el, hogy senkinek nincs eladó 70es hengerszette eladó
ezek közül amit felsoroltál csak a karbi van a fenixről, nem tudom fejből mekkora, ha az érdekel akkor megnézem