Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért? Rosz tapasztalat?
Szia!

Mi az a két hátsó idom?
Tuttommal van egy fejidom plexivel, két oldalsó idom (amik éppen neked nincs a motorodon rajta fejidommal egyetemben), egy áltankidom, és egy hátsó idom.

Zsolt
csak nem ismered a Korponai Zolit? tőle van a GPR-em
hát...én innen biztos nem rendelnék...
Upsz sorry oroszat linkeltem
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Hi!Ha valakit érdekel eladó GPR idomok már elő vannak készítve fényezéshez :)
valaki vett már innen valamit?

http://master-tuning.mindenkil...

ha igen, várom a tapasztalatokat, mennyire megbízható az eladó

köszi a gyors választ:)
hello mindenki leszedtem a Sendámról a gyári rezót és ilyen darabok potyognak rajta ki(szikrafogó), szét kellene vágnom és kiszedni belőle nem? amúgy a motort 7-én vettem, de a hó miatt még nem volt időm, kipróbálni mennyit megy, mert tanyán van a moci
de a volt gazdája azt állítja 85öt megy(12es karbi 65ös fúvókával 13-53as áttétellel) de tettem rá egy 14est 82es fúvókával, majd kiderül igaz-e az állítása

amúgy még mindig vevő vagyok egy komplett 70es hengerszettre ha van valakinek eladó továbbá érdekelne valami tuning kipufogó, és szakadásmentes üléshuzat Senda R-re, meg 19es karbi
Szerintem nem nagyon. Bemész egy motorosboltba, leméred hogy mekkora kellhet (nehogy a szilentet mérd le, hanem azt ahova bele kell menjen) és legyártatják. Vagy autósboltok nagy része is letudja gyártatni.
köszi
igen arra gondolok, de akkor olyat sehol nem lehet kapni?
Szerintem nem fogsz találni. Ha nem találsz akkor csináltatni tudsz bovdenkészítővel.
Szerintem amire te gondolsz azt szilentnek nevezik. Gumiszerűség. Ha arra gondolsz, akkor olyat lehet csináltatni is.
de hogy persely vagy mi?
semmi
helo
tudja valaki hogy a hátsó lengővillánál meg ahol a blokkot tartja ott mi van? mert nekem lötyög
tud valaki sendához üléshuzatot?
Üdv mindenkinek !

2005ös Sendahoz keresek olajszivattyu bovdent ! Segítsetek pls mert seholsem találok !

Előre is köszi !
Üdv ! Gábor.
derbi(senda,gpr)vizes henger dugó nélkül eladó(ár 6500ft)
senda és rabas új h lánckerék(45-46-47 fogas)4000ft/db
szacsomotor@freemail.hu
06302692998,posta megoldható
sziasztok nem tud valaki derbi x-race hátsólámpaburát ?előre is köszönöm
honda blokk van benne 1000 %
Nehéz találni hozzá idomokat. Én is keresnék plexit. A cagiva Prima fórumon illetve az apróban is keres rá. Attilát régebben kérdeztem, de inkább endúró alkatrészei, idomai vannak.
Szia!

Azt hittem erdeti a felfogatása. Az enyémnek csavar tartja az idomhoz és egy másik furatba megy bele a kábel. Olyat keresnék ha már keresnem kell. Bocsi. Az nem zavarna, hogy négyzetes csak a felfogatása.
Köszi srácok utána érdeklődök 7végén
Most megint haladtunk a mocival
Köszi