Mi az a két hátsó idom?
Tuttommal van egy fejidom plexivel, két oldalsó idom (amik éppen neked nincs a motorodon rajta fejidommal egyetemben), egy áltankidom, és egy hátsó idom.
hello mindenki leszedtem a Sendámról a gyári rezót és ilyen darabok potyognak rajta ki(szikrafogó), szét kellene vágnom és kiszedni belőle nem? amúgy a motort 7-én vettem, de a hó miatt még nem volt időm, kipróbálni mennyit megy, mert tanyán van a moci
de a volt gazdája azt állítja 85öt megy(12es karbi 65ös fúvókával 13-53as áttétellel) de tettem rá egy 14est 82es fúvókával, majd kiderül igaz-e az állítása
amúgy még mindig vevő vagyok egy komplett 70es hengerszettre ha van valakinek eladó továbbá érdekelne valami tuning kipufogó, és szakadásmentes üléshuzat Senda R-re, meg 19es karbi
Szerintem nem nagyon. Bemész egy motorosboltba, leméred hogy mekkora kellhet (nehogy a szilentet mérd le, hanem azt ahova bele kell menjen) és legyártatják. Vagy autósboltok nagy része is letudja gyártatni.
derbi(senda,gpr)vizes henger dugó nélkül eladó(ár 6500ft)
senda és rabas új h lánckerék(45-46-47 fogas)4000ft/db
szacsomotor@freemail.hu
06302692998,posta megoldható
Nehéz találni hozzá idomokat. Én is keresnék plexit. A cagiva Prima fórumon illetve az apróban is keres rá. Attilát régebben kérdeztem, de inkább endúró alkatrészei, idomai vannak.
Azt hittem erdeti a felfogatása. Az enyémnek csavar tartja az idomhoz és egy másik furatba megy bele a kábel. Olyat keresnék ha már keresnem kell. Bocsi. Az nem zavarna, hogy négyzetes csak a felfogatása.
Mi az a két hátsó idom?
Tuttommal van egy fejidom plexivel, két oldalsó idom (amik éppen neked nincs a motorodon rajta fejidommal egyetemben), egy áltankidom, és egy hátsó idom.
Zsolt
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
http://master-tuning.mindenkil...
ha igen, várom a tapasztalatokat, mennyire megbízható az eladó
köszi a gyors választ:)
de a volt gazdája azt állítja 85öt megy(12es karbi 65ös fúvókával 13-53as áttétellel) de tettem rá egy 14est 82es fúvókával, majd kiderül igaz-e az állítása
amúgy még mindig vevő vagyok egy komplett 70es hengerszettre ha van valakinek eladó továbbá érdekelne valami tuning kipufogó, és szakadásmentes üléshuzat Senda R-re, meg 19es karbi
igen arra gondolok, de akkor olyat sehol nem lehet kapni?
tudja valaki hogy a hátsó lengővillánál meg ahol a blokkot tartja ott mi van? mert nekem lötyög
2005ös Sendahoz keresek olajszivattyu bovdent ! Segítsetek pls mert seholsem találok !
Előre is köszi !
Üdv ! Gábor.
senda és rabas új h lánckerék(45-46-47 fogas)4000ft/db
szacsomotor@freemail.hu
06302692998,posta megoldható
Azt hittem erdeti a felfogatása. Az enyémnek csavar tartja az idomhoz és egy másik furatba megy bele a kábel. Olyat keresnék ha már keresnem kell. Bocsi. Az nem zavarna, hogy négyzetes csak a felfogatása.
Most megint haladtunk a mocival