Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi :)
Hello! elnézést a késésért, csak nem voltam gépközelbe.
ilyenek az indexek (ez a pót darab ami törött volt, ebben nincs égő, de a többi 4be be van kötve) ha gondolod csinálok a többiről is képet, csak fel kell mennem értük a padlásra
kb ezek a méretek,ugyhogy igen :)
hali

egyik ismerösömnek van (konzol nem biztos)
06306099329 Horváth István
hivd fel és beszélj vele
Sziasztok, en nemreg toltottem le egy szervizkonyvet, ami tulajdonkeppen egy gyujtemeny a 6 sebesseges 50cc-s Derbikhez. A Bultaco ugyan nincs benne, de a DRD igen, es szerintem ugyanolyan elso villaja van. Ezt irja a konyv:

Elso felfuggesztes tipusa: Marzocchi hagyomanyos hidraulikus villa
Rugout / csoatmero: 195 mm / 41 mm
Olajkapacitas: 445cc SAE 10W

Remelem segitettem! Ha erdekel valakit, meg tudom adni a cimet, ahonnan letoltottem a szervizkonyvet, bar szerintem mar mindenkinek megvan, aki 6 sebesseges 50-es Derbit vett...
Nagyon penge lett a GPR váza sok sikert hozzá!

Keresd meg Kukoda Attilát neki tuti van minden alkatrésze ami neked kell!
szia!én most csináltam meg, 3dl-t tettem bele,már jó lett,de még nagyon puha, szval még öntök bele. véleményem szerint 3,5-4dl, kisérletezd ki :)
Hi!Valakinek nincs elfekvőben Derbi Gpr-re plexije lámpája és fejidom tarto konzolja?
Köszi!

Nekem is nagyon tetszik!
Hű, mi lett a kis pirosból. Nagyon szép, gratula.
Köszi
szép lett :) (Y)
J a blokk majd márc 10.-n már benne lesz.
Csak érdekességnek. Ilyen lett. Csak a plexi még a festőnél van.
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy milyen és mennyi olaj kell a derbi senda bultaco típusú motorom elsőtellójába? (marzocchi)
valakinek nincs eladó ülése vagy üléshuzata ami nincs kiszakadva, és fekete színű?
Senda R-re kellene
mit.ordibalsz@pofa.be

Ez a címed?
igen, most megyek fel
MSN-re fel tudsz jönni?
ha addigra még meg lesz, akkor szerintem már kész is lesz, most azt várom, hogy elolvadjon a hó és egy kicsit jobb idő legyen.
amúgy motorikusan nagyon pöpec, bejáratás után egyszer megnéztem a végét, 110 volt az órája szerint(14-es karbival,rezó kipufogóval,és a gyári 50es hengerrel amiből ki lett ütve a persely és lett bele rakva egy 45,00mm-es persely, egyébként 6 felömlősre lett felmarva)
Most rakom össze az enyémet és már kicsit felemésztett anyagilag. Ha kész lesz és még meg lesz a tied akkor lehet még megkereslek vele.
Azt hittem alaktrésznek szétszeded. Sajna a 80 nekem sok.
hello sajnos csak egyben szeretnék tőle megválni, főtengelyt be tudom számolni, egyébként egyben 80lenne az ára, de ha eljössz megoldható lehet, hogy feltesszük rá a tömítést és kipróbálod, én most nem foglalkozok vele, mert tanyán van a motor a műhelyben, és semmi kedvem hidegben szerelgetni, meg a hóban tologatni sincs kedvem. ha kell még közelebbi kép róla, szólj és küldök róla szivesen vagy ha bármi kérdésed van.
A hírdetést olvasgatva cserélnél PCt is. nekem van egy 2.2 AMD ami nem kel.
És kompletten mennyiért adnád?