Hello! elnézést a késésért, csak nem voltam gépközelbe.
ilyenek az indexek (ez a pót darab ami törött volt, ebben nincs égő, de a többi 4be be van kötve) ha gondolod csinálok a többiről is képet, csak fel kell mennem értük a padlásra
Sziasztok, en nemreg toltottem le egy szervizkonyvet, ami tulajdonkeppen egy gyujtemeny a 6 sebesseges 50cc-s Derbikhez. A Bultaco ugyan nincs benne, de a DRD igen, es szerintem ugyanolyan elso villaja van. Ezt irja a konyv:
Elso felfuggesztes tipusa: Marzocchi hagyomanyos hidraulikus villa
Rugout / csoatmero: 195 mm / 41 mm
Olajkapacitas: 445cc SAE 10W
Remelem segitettem! Ha erdekel valakit, meg tudom adni a cimet, ahonnan letoltottem a szervizkonyvet, bar szerintem mar mindenkinek megvan, aki 6 sebesseges 50-es Derbit vett...
ha addigra még meg lesz, akkor szerintem már kész is lesz, most azt várom, hogy elolvadjon a hó és egy kicsit jobb idő legyen.
amúgy motorikusan nagyon pöpec, bejáratás után egyszer megnéztem a végét, 110 volt az órája szerint(14-es karbival,rezó kipufogóval,és a gyári 50es hengerrel amiből ki lett ütve a persely és lett bele rakva egy 45,00mm-es persely, egyébként 6 felömlősre lett felmarva)
hello sajnos csak egyben szeretnék tőle megválni, főtengelyt be tudom számolni, egyébként egyben 80lenne az ára, de ha eljössz megoldható lehet, hogy feltesszük rá a tömítést és kipróbálod, én most nem foglalkozok vele, mert tanyán van a motor a műhelyben, és semmi kedvem hidegben szerelgetni, meg a hóban tologatni sincs kedvem. ha kell még közelebbi kép róla, szólj és küldök róla szivesen vagy ha bármi kérdésed van.
ilyenek az indexek (ez a pót darab ami törött volt, ebben nincs égő, de a többi 4be be van kötve) ha gondolod csinálok a többiről is képet, csak fel kell mennem értük a padlásra
egyik ismerösömnek van (konzol nem biztos)
06306099329 Horváth István
hivd fel és beszélj vele
Elso felfuggesztes tipusa: Marzocchi hagyomanyos hidraulikus villa
Rugout / csoatmero: 195 mm / 41 mm
Olajkapacitas: 445cc SAE 10W
Remelem segitettem! Ha erdekel valakit, meg tudom adni a cimet, ahonnan letoltottem a szervizkonyvet, bar szerintem mar mindenkinek megvan, aki 6 sebesseges 50-es Derbit vett...
Keresd meg Kukoda Attilát neki tuti van minden alkatrésze ami neked kell!
Nekem is nagyon tetszik!
Senda R-re kellene
Ez a címed?
amúgy motorikusan nagyon pöpec, bejáratás után egyszer megnéztem a végét, 110 volt az órája szerint(14-es karbival,rezó kipufogóval,és a gyári 50es hengerrel amiből ki lett ütve a persely és lett bele rakva egy 45,00mm-es persely, egyébként 6 felömlősre lett felmarva)