Van egy vadi új három ablakos membránház membránnal. Ha az érdekel akkor cserélnék. 13000-t vettem de 6000-t hírdetem.
Nekem kellene négy index és a tankidom zár része. Nem az amibe a kulcsot teszükk, hanem a belseje ami a képen is látható, és ami a tankba van beletekerve valami kampó féle. Maga a kulcsos része megvan és jó is csak a többi része hiányzik. Van még egy főtengelyem is. Az nem kelett mert még jó az ami a motorban van.
Meg a rugó ami a tankidomot tartja fent ha kinyitom.
Sziasztok! Régi derbi blokkba (EBS050 ) be kéne malossi membránház carbon lapokkal !
Ha valakinek van eladó irjon az alábbi címre
: czinege.zoli@index.hu
Adsz egy e-mail címet? Érdekel néhány biszbasz, meg kéne több kép. vagy akár írhatsz is egy e-mailt több képpel az adatlapomon található e-mail címre. Inkább csak a blokk cuccok érdekelnek.
a kábelköteg szinten a mocihoz való , (fenix) visszajelzők, bár van amin a műanyag törött, kapcsolók, asszem van rajta indexrelé is,van egy olajtartály, egy benzintank, ami nincs a képen, a gyújtás oldali műanyag dekni hiányzik, a másik dekiniről levettem az olajpumpát, meg a berúgó részt, vannak benne csapágyak, váltó csaknem teljes, kuplung, lamellák, amit látsz a képen ,10e HUF
van még hozzá agy malossi szivócsonk(1,5 e), asszem még egy gyári membránház is akad
néhány, a sendámmal kompatibilis cuccot szedtem ki belőle, ami kellett
amennyiben szükséged van-lesz alkatrészre van egy hiányos fenix blokkom, még a sendámhoz vettem pótalkatrésznek, ami a képen van, blokkfelek, dekni, váltó stb, nekem már csak a helyet foglalja
Derbi blokkal (50-es) mit tudok kezdeni hogy több erőt szedjek ki belőle? azt tudom hogy fojtásokat ki kell venni meg a membránon is lehet piszkálni meg ilyenek de pontosan mit és mennyire?
Szia :)
Nos alkatrészt sok helyről, magánszemélyektől akiknek volt motorhibás gépük, meg itt Celldömölkön van egy komplett bontott motor, a kipufogó például onnan van , de van hozzá alkatrész Italmondo-n (lánc-lánckerék)
A váz, a fékek, a légszűrőház, az ugyan az mint a hasonló korú Sendáknak annyi különbséggel hogy a Fenix-en hátul is "Senda elsőfék" van :)
Nekem a gyári kicsit sportosabb változat van, amiben nagyobb karburátor (Dellorto PHBN12DS helyett Dellorto PHVA14 van benne), Biturbo RK3 sportkipufogó, és a fékeken a lyukak is egy kicsit nagyobbak, az enyém 6 sebességes a régi Derbi blokkok váltója van benne amin egy 4+1 felömlős léghűtéses blokk van :)
Annyit mondok, hogy 4 sebességeset nem érdemes venni, nincs hozzá alkatrész, plusz amiket láttam képesmotoron...hát 1-et kivéve mind eléggé lelakott :)
Hengerfejtömítést csak speciális papírból vágni lehet, de a talptömítés az a régi Sendákéval megegyezik :)
Hengert ami ép olyat még nem találtam, de ha megakad, akkor fogom a komplett blokk ki és megy be a helyére egy régi Senda blokk vízhűtővel együtt :)
A vízhűtő felfogatási pontjai alapból rajta vannak a vázon, a benzintankot fedő idomon is csak a lyukat kell kivágni a kiegyenlítőtartály nyílásának (ami már be is van rajta gyárilag jelölve) plusz a tank ugyan olyan mint egy Sendáé, olajtartály is, olajszivattyú is ugyan az, karburátorból bármit rá lehet rakni szinte, membránház abból még az AM6-oshoz gyártottak is jók, elsőteleszkópba szimering ugyan akkora kell mint egy Yamaha Aeroxba(méretek alapján) :)
Végsebesség:
nekem most megy 75-öt de akkor már 10500-on pörög, de ez csak a 12-es elsőlánckerék miatt amit ha 13-asra vagy 14-esre cserélek akkor (a mostani Malossi membránházzal, Dellorto PHVA14-es karbival és STR8 Helix Illuminated légszűrővel ) akár elérheti a 85-90-et is :)
Jó kis motor, szépen megy, érdemes keverékkel hajtani :)
Nekem most max 3,5-4 litert eszik :)
A hangja után megfordulnak a lányok is (meg a rendőr is) :D
Pár kép a gépről:
(a kmórára a búra már meg van, a kipufogó vége is meg lett csinálva, kmóraspirál hiányzik még hozzá, de azt lehet csináltatni :D)
hello! engem az airsal 73cc hengerszetted érdekelne! 99-es sendára jó lenne? tűgörgő átmérője mekkora? ha meg egyezik az enyémmel, utánvétellel küldheted is!
telefonon bármikor elérsz: 305952902
vagy e-mail: ferenc0818@citromail.hu
Nekem kellene négy index és a tankidom zár része. Nem az amibe a kulcsot teszükk, hanem a belseje ami a képen is látható, és ami a tankba van beletekerve valami kampó féle. Maga a kulcsos része megvan és jó is csak a többi része hiányzik. Van még egy főtengelyem is. Az nem kelett mert még jó az ami a motorban van.
Meg a rugó ami a tankidomot tartja fent ha kinyitom.