Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DR 50cc (tuning)nicasil-os aluhenger kompletten 20000ft
fojtatlan gyárival megegyező méretű vashenger frissen fúrva új dugattyúval 20000ft
1996-tól fojtatlan gyári henger 17000ft hengerfejjel együtt
hali!itt vannak a hengerek képei:gyári derbi 1996-ig 12000ft plussz a hengerfej3000ft
Üdv!
Gondolkodóban vagyok én is FENIX ügyben, de a forgalmazó Dunakeszin a fejét fogja ha meghallja a típust, fingjuk sincs mi ez.
Egy 4sebességes 50ccm-es blokkja, váltója, fékje melyik Derbivel kompatibilis?
Mert abban még benne vagyok hogy ha törik, akkor kuka és kész, de ha nem töröm össze a kopó cuccokat azért pótolni kéne.
Illetve a végsebességéről valami hiteles tapasztalat?
70-el tudnék vele menni huzamosabban? Ez alatt azt értem hogy nem üveghang-vége, hanem pld 85 a vége én meg megyek 70-el.
Felhívtam egy hírdetőt és ő mondta hogy 85 a vége.
Elég ufo-nak hangzik egy 4 sebességes 50estől...ha még 6sebességes lenne jobban elhinném, azért kérdezem tőled, mert látom nem egy lelakott-széthajtott bontószökevény a géped én is ilyesmi állapotút néztem, illetve honnan szereztél alkatrészeket?
Jaj! Nem is vennék. Csak az árak közti külömbségtől ki ver a frász.
aprilliát nem éri meg venni...nem tud többet mint a derbi, max alkatrész ellátásból jobb ,de másból nem
Igen igazad van!
Rengeteget számít a műszaki állapota!
Csak elképesztő milyen árakon megy a gpr az aprilia meg a csillagos egekben van. Ez nagyon elszomorít.
olvastad? csörög a motorja...
lehet tűgörgő,csapágy,főtengely,hajtókar, vagy bármi kopó alkatrész...(zsákbamacskát nem érdemes venni)

és én nem is említettem a GPR-emnél a motoforce főtengelyt, meg a bing karbit, meg a teljes blokk felújítást amit képpel és kicserélt alkatrészekkel tudok bizonyítani, meg egyéb apróságokat
Nem akarlak elkeseríteni de nincs értéke a gpr-nek.
Csak egy példa a hírdetések közűl.
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
És nem fix árat írt rá.
Vagy kompletten, 1be 55ért vihető.
Derbi Rabasa alkatrészek -váz, műszerfal, komány, kerekek, fékek, idomok, űlés, tank, teló, himba... eladók. Blokk nincs.
80ba
És mennyiért hírdeted?
hello! köszi, de már meg van a táv(csak azért kérdeztem, mert vettem egy sendát amit másnapra hoztak, csak nem tudtam a villa közti távot)

de elég jól jártam, mert még nem volt megbontva a blokkja, és teljes gyári állapotban van

jelenleg azt várom, hogy a lábamról leszedjék a gipszet, és megyek is a garázsba, a GPR-ről átszerelem a felniket+karbit+polini rezót+a 70es hengert ha kapok rá tömítést
(de mind ezt csak akkor ha senki sem veszi meg a GPR-em)

amúgy a Derbi GPR-em eladó !
jelenlegi hibái: az alsó hasidomok nincsenek meg, meg kell rá 1 első fékkar, hengerfej tömítés 45,00mm-es, önindító nincs rajta,aksi nincs benne, fordulatszámmérő spirál hiányzik, illetve a szokásos repedés megtalálható a kormány mögötti idomon, egyéb apró karcok találhatók rajta.

a képen látható lámpa, és a rezó kipufogó nem eladó!
a gyárit lámpát+kipofogót adom hozzá!
Hello, erdekel meg a Senda hatso villa kozti tav? Ma este le tudom merni, de ha jol ertem, mar Neked is megvan a Sendad. Kukoda Attilat meg csak telefonon erdemes keresni, masra allitolag nem szokott valaszolni.
Hello! írtam egy e-mailt!
Üdv
Lehet hogy cellazárlatos az aksi. Ha meg tudod mérni a töltést akkor előszőr azt mérd meg. Alapban 12V. Beindítva a motort kb 14V-ot kellene mutatni. Minden esetre többet mutat mielött beindítanád.
Szevasztok egy kis segitség kellene,van egy 2001-es derbi gpr 50 r-esem(a régebbi fajta) és nyár végén mielőtt leraktam volna a motor aksija egyik pillanatrol a másikra lemerült pedig új aksit vettem bele!Feltöltöttem és pár nap és megint bekészült!Nincs töltés?Miheznyúljak?Köszönöm ha valaki ir,és segit.Szeva
üdv!polisport freeflow teljesen új,féláron 5000ft,senda r,és extreme motorokhoz minden van!06304906559
Ismeri valaki a Derbi Senda L-es modelt? Az önindítós és berúgós egyszerre?
valaki lemérné a Sendájának a hátsó villa közti távját? (GPR felniket akarok rá tenni a sendára amit holnap veszek, gpr-nél 18cm körüli a táv) sendánál mennyi?
segítségeteket előre is köszi.
hy mindenkinek!
99-es Sendához keresek Bidalot kiput, és 70es komplett hengerszettet(de csak jó állapotút)
és érdekelne még 19 vagy 21es karbi is!

(utánvétellel)

itt vok csak elérhető: ferenc0818@citromail.hu
(naponta többször is nézem)
Semmi gond.
nem vettem rádukmálásnak
de a blokk másik motorrhoz kellene. Ha nem sikerül eladnod és meggondolod magad a szétszedés miatt akkor szolj.
a fenix-el vagyok én igy...60-ért vettem törve, jelenleg ~100 lett a motorra költve , de a blokkhoz (henger, dugó, váltó) szerencsére nem kellett nyúlnom, krompresszió van benne még bőven, de még lesz rá egy szett új gumi (a bírság több lenne már) meg lánckerékszett lánccal :D