Akkor sok szerencsét az eladáshoz.
Én 45000-t vettem a motor és most tartok 160000-nél, és ebben még nincs a festés. Az +40000. Visziont teljes felújítás és minőségi festés lesz rajta. A blokk, futómű, fék, lengéscsillapítók mind teljesen felújítva.
heheh lehet igazad van csak mire elmennek a cuccok addigra a hold is lemegy az alkatréssz eladás türelem ill anyagi kérdés inkább nekm meg türelmem van csak a másik réssze hiányzik sajna , jogsira kő a pezo de kb egy 25 böl sztem hejre lehet pofozni az idomot szinre fujva .erre van lehetöségem csak hát megint uggye az anyagi réssze a baj,de ha belegondolssz sztem nem kérek sokat érte :ha tőmőren elmondom ugy a legjpobb sztem.ez a moci austriábopl lett behozva kakasdon lett teljessen fel ujjitva kb 2 évig tartott minden ujj benne a gyujtás az elektronika minden mükszik rajta a mocit 180 ér vette az előző gazdája aki a fiának vette mondván jo léessz neki tanulo motornak de sanyaru sorsra jutott mert nem tettszet neki mert váltos és ezt kővetően kb 2 évig egy garázsban pihent.és ez után került hozzám:tőmőren ennyíí,,,,de azért kőssz az nfot
Értem azt amit mondaszz de ugye az anyagiak miatt kellene nekem is a zsé,100 ért vettem eddig 10 et kőltöttem rá és amit tudtam megoldottam magam pl önindito meg a hátso fékmunka henger javitása ujj hátso fékpofa van benne de az elsőt még potolni kell 110 ez a vége alább nem adom mert enyibe van ami inkább hiba rajta az az idomszett javitásra szorul egy fiatal srácé volt és kicsitt megzuzta de nem bukkot vele csak felökték egy simoval ha gondolod rakok fel képet vagy ha esetleg tudsz vkit akit érdekelne azt megkösszöném. d.u tán rakom a képet
Egyenlőre csak kérdezem, mert lenne egy váz és idomok blokk nélkül és abba kellene. Az nem gond ha komplett. Annál jobb. Viszont az ára az még érdekelne. Sőt ha karbival együtt lenne az lenne az igazi.
halli nekem van de csak kompletten ha esetleg ugy érdekel de ez a régebbi 99 gpr amitr 97 ben kezdtek gyártani motorikussan fel lett ujjitva teljessen de amugy minden gyári rajta
Olvastam a Derbi hirdetésed és ott azt írtad hogy nyitott légszűrővel ?
Eltudnád magyarázni, hogy hogy van az megcsinálva ? Esetleg képet tudsz feltenni ?
20-30 körül úgy kapsz hengert, hogy fúrva, új dugóval.. jobb esetben. Nekem mindegy mit veszel, bár egy 125 -ös nem tudom mivel olcsóbb, de biztos úgy van De nem is értem, hogy miért nem tájékozódtál rendesen arról, hogy mihez veszel hengert...
(Jó lenne ha egy hozzászólásban leírnád a gondolataidat és nem szét offolva a fórumot, mert így eléggé átláthatatlan)
Én 45000-t vettem a motor és most tartok 160000-nél, és ebben még nincs a festés. Az +40000. Visziont teljes felújítás és minőségi festés lesz rajta. A blokk, futómű, fék, lengéscsillapítók mind teljesen felújítva.
Szétbontásra nem gondoltál?
Ja azt hittem hogy csak blokkod van. Nekem csak az kell kompletten, más nem!
Blokk, karbi. A henger nem lényeg mert az még lenne is.
Egyenlőre csak kérdezem, mert lenne egy váz és idomok blokk nélkül és abba kellene. Az nem gond ha komplett. Annál jobb. Viszont az ára az még érdekelne. Sőt ha karbival együtt lenne az lenne az igazi.
Lenne 1 eladó HZ szemüvegem, jó állapotba van. Megvan hozzá a tároló doboza is. 10 000HUF-ért vihető üdv
Olvastam a Derbi hirdetésed és ott azt írtad hogy nyitott légszűrővel ?
Eltudnád magyarázni, hogy hogy van az megcsinálva ? Esetleg képet tudsz feltenni ?
(Jó lenne ha egy hozzászólásban leírnád a gondolataidat és nem szét offolva a fórumot, mert így eléggé átláthatatlan)