amúgy mennyit lehet kihozni belőle vagy mekkora lánctányérral lehet elérni olyan 100-110-es végsebességet? mert én inkább mennék túrázgatni mint itt izéljek h erő van és sebesség sehol
nekem is kiesik mindig a berúgó karja, szerintem majd megeszi a többi AM6-ot, egyik hülye azzal emberkedik hogy nagyonn fújókát tett bele és h majd ő azzal megy 100-al pedig gyári minden és nagy a lánctnyérja... majd megmutatom neki h mit lehet kihozni az AM6bol
most derbi blokkra vadászok kiszedem az am6 ot azt az öninditot meg ijeneket még el lehet belöle adni :D meg ahoz tök más gyujtás kell azt is el adom :D vagy akár el cserélem egybe egy komplett blokra meg gyujtásra :D
nekem a derbi blokba volt ojan erő az 50 esbe h 2 személyel felment egy elég meredek hegyre :P már bánom is h eladtam pedig csak annyu baja volt h szétment a berugo réssz azt be kelet tolni :/ vettem bele az am6 ott ahoz is volt 50 ezer amiér bele teték + teljesen uj gyujtás azt most 2000 ezer kilométer után a fél blokkk kuka a derbi blokba meg volt 14 ezer kilométer azt semmi baja nem volt csak nem lehetet berugni :S :D
itt a motor tuning alatt azt értik ha lefestik a simson-t és fúratják 70-esre és annyi. Én vagyok az egyedüli erre fele aki AM6os tuningol :D eddigi tervem az hogy 80as top + 21es karbi akkor talán egy RMS főtengely (vagy szerinted elég a gáyi) és egy sportlégszűrőt kap a motor és perse ezt a szar citromsárga minőségi festéket lecserélni matt vagy gyöngyház feketére :D KM sportkipufogó rendszer van most az 50-eshez de 60nál behal :D
nagyon jelentős eredény lesz akkor is, csak a kis karbvial nem tudod szépen beállítani, nem kap elég anyagot---- nincs elég kenés---- megszorulhat és egy nagyobb karbival sokkal szebbet szól
enyémen rengeteg minden van még kicserélve egyébként, nem csak henger és szerintem teljesen jól megy, nincs párja errefelé, haver 80-as full polini 07-es sx-e az egyedüli ami ezen a szinten van, az viszont egy kicsit sem alacsony tuning kit-el rendelkezik
neked mit tud úgy ahogy van/volt? mert eléggé rég óra kérdezni akartam csak sosem láttalak sehol csak most. most kap egy 80-as TOP hnegert és elsőnek 14-es karbival lesz, azzal tud valamivel többet? Vagy addig a motorra sem tegyem míg nincs 21-es?
remélem most eljut :D
enyémen rengeteg minden van még kicserélve egyébként, nem csak henger és szerintem teljesen jól megy, nincs párja errefelé, haver 80-as full polini 07-es sx-e az egyedüli ami ezen a szinten van, az viszont egy kicsit sem alacsony tuning kit-el rendelkezik