Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

20-30e körül vannak. Mi a többi szám? Nem tudod letakarítani egy ronggyal vagy valamivel?
DS vagy D5. Nekem ez az első 2 szám/betü de piszkos azért nem látom. És mennyi szokott lenni egy 80-as derbi henger?
http://sm-ft-2.jspcdn.com/1106...

Középen látsz két kódot. Egyik a motorszám, másik meg a blokk típusát jelzi. Nekem D50B1 a kódja, a kupak felőli a blokk típusát jelző kód.
10ért vettem de azért mert törött a vezetőszoknya és fúrni is kell d=50-re, dugót majd 6ezerért veszek hozzá. Éppen ezt akartam kérdezni és mondták is h a derbikbe AM6 blokk van én is néztem és nagyonis hasonlít rá akkor mondom biztosan az az. így ha minden megvan akkor lesz nekem 20 ezerbe
Hát ez biztos nem jó rá. Add el, tedd fel képesmotorra. Igazán kérdezhettél volna itt a fórumon, hogy mi jó hozzá meg mi nem, biztosan segítettünk volna. Na most már mindegy sajnos. Mennyiért vetted és milyen állapotban?

Lehet hogy tudok valakit akinek lenne eladó 80 -as hengerszettje, megkérdezem majd tőle, ha eladja akkor írok.
ahhoz képest hogy derbi blokk szépen elvan az AM6 lamellákkal
számok meg egy kód van, a szám elején egy H betü és számok a kódnál meg SE és a többi, nem látom jól mert kicsit piszkos
Az akkor Derbi blokk. 80 -as AM6 -ra való?
a hangerre is az van írva h derbi, de akkor most a semmiért szereztem a 80-as hengert?
Derbire valót.

Nézzél már egy motorkódot, meg rá van írva hogy milyen blokk. Minarelli AM6 vagy Derbi. Derbi blokkoknál az olajbeöntő kupak körül van a kód. Valami EBS lesz szerintem az..
de akkor hópihe milyet tudott rátenni?
AM6 nem jó a Derbire...
és az AM6 alkatrszéek nem jók hozzá? az fasza ha megcsináltatom a 80-as hengert és nem megy rá
pontosan nem tudom azt tudom h nem 2000-es
de ő azt hiszi h annyi a 50es am6osa
míg bírta a gyorsulást
meg mekkora hengert bir el a fötengely ?
oksi megbeszélhetjük és gyujtást adsz hozzá vagy azt is venni kell ? mert alaplapot már néztem :D
gyújtás alaplap kell hozzá meg henger, ha érdekel kitalálunk valami baráti árat!
a busa meg 1300ccm és nem azért írtam az utolsó pár kommentet hogy oltogassak bárkit is, csak így jobban átlátjátok a dolgokat és tisztába lesztek vele
Hópihe menyiért adod a blokot ami neked van meg mik kelenek hozzá ?:D
a lobito nem 90-es hanem 99-es évjárat +-1 év
2t nem tilt
a tiédben derbi blokk van akkor és nem am6!