Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó egy pár gyönyörű állapotú alig használt garantáltan 90%os Vee Rubber motorgumi,repedés és javítás mentes!
Ára:20.000Ft
Tel:06702465353
oksi köszönöm tudsz nekem küldeni képet ? itt az e-mailom david.farkas16@gmail.com elöre is köszi :D
ja egyébként erősített főtengely van benne, csapágyak szimeringek nemrég lettek cserélve
gyújtás alaplap az 10 alatt van, természetesen a blokk ára is ehhez igazodik, nem egy teljes blokk áráért adnám! henger pedig attól függ új vagy használt és milyen ccm
és mennyi rá egy henger ?:D kérhetnék képeket ? itt az e-mail cimem david.farkas16@gmail.com elöre is köszönom :D
és mennyi a gyujtás alaplap hozzá meg egy henger ?:D
hello! nekem van egy kopmlett blokkom annyi h nincs rajta henger valamit a gyújtás alaplap rossz
Csáó nagyon szépen köszönöm az infót am van váltorol kép
remmélem mostmár össze fog jönni mégegy szer köszi
nem kaptam meg.
email-t írtam benne a válasszal!
Húha, akkor sok sikert :)

Múltkor találtam egy ilyet, angolul van, de kis angol tudással vagy Google Fordító használatával jól jöhet:
http://www.scribd.com/doc/5917...

Meg találtam egy ilyet is:
http://www.derbimotorcyclespar...
Ha lejjebb mész, akkor a "Genuine Categories" felirat alatt találsz egy oszlopot, ott kiválasztva bármelyiket előjönnek robbantott rajzok, ez is egy webshop de az nem lényeg. Bár így hirtelen átfutva a szememmel, pont a váltóról nem látok itt rajzot (gondolom az is kéne), de lehet ott van valahol :)
keresek derbi fenixhez:

km óra spirált
AJP féknyeregbe javító készletet (karmantyú)
elsőféklámpa kapcsolót
műszerfalba izzókat
egy hibás fordulatszámméró órát a lényeg hogy a ház és a számlap ép legyen.
kuplung és elsőfékkart ami nem törött vagy esetleg ha valaki meg tudja mondani melyik egyéb derbi tipussal egyeznek a karok és esetleg a többi keresett cuccokból is egyes dolgok az is nagy segítség.
egy pár fékbetétet
elsőfék főhenger olajtartályához kémlelő ablakot.
Aki esetleg most, vagy a jövőben MARZOCCHI első teleszkópot szeretne felújítani, annak írom ki. (google kidobja mindenkinek aki rákeres)
10x52x10/10,5 -ös szimering kell bele, Italmondon pl kapható.
Ez a teleszkóp van pl: Bultaco, Néhány újvázas Derbi, újabb Aprilia Rx.
nem jó.
nekem van, kevés km-el, jó fötengellyel, henger nélkül,gyujtással,mindennel.
úgy, ahogy mondod egy kicsit bonyolult, mert anno megragadt,
le lett véve a henger,közben elköltöztem otthonról és amikor vittem a motort akkor jött egy eső éjszaka, a motor miért is ne kinn maradt, másnapra a blok teli ment vízzel :( ezért kénytelen voltam venni bele főtengelyt, meg ha már szét volt húzva akkor minden mást apránként, csak közben volt 2 melóhelyem és ráadásul suliba is jártam... így nem nagyon volt rá időm.............és mostmár, hogy egy kicsit messzebbre fogok járni melózni így csak jobb lenne a jó időben a motor mint az autó (zsiguli 10-14 l eszik a kicsike :) )a fogyasztását nem is nézve mert egy kicsit büdös a lábam :)
am a motor kódom az :EBS050H (2001-es)
amúgy köszönöm a linket csak azt néztem hogy nem tudom lementeni a képet olyat tudsz ahonnan le lehet menteni? thx
Milyen blokkról van szó? Milyen évjáratúról? Azt is kéne tudni.
Bár ez egy webshop, de itt találsz pár robbantott rajzot a blokkról: http://www.oemmotorparts.com/o...

Amúgy nem értelek. 2 éve szétszedted, és azóta még nem lett összerakva?
Rendben, nekem is az a saját tapasztalatom, hogy jól dolgoznak.
Heló sziasztok! egy nagyon nagy kérésem lenne hozzátok vagy egy gilera zulum ami derbi blokos 2 évvel ezelöt szét szedtem vetem hozzá könnyitet polirozot fötengelyt,új öntötvas hengerszettet csapágyakat szimeringeket vizpumpát szal lényegébe egy teljesen uj blok lenne belöle csak mivel eltelt egy kis idö azóta nem biztos hogy fa...l menne ezért kéne nekem egy müszaki rajz egy robbantot kép vagy vami hasonlo aminek a hasznát tudnám venni :) elöre is kösszönöm:)
Részletesen leírtam nekik milyen fordulaton és mihez kell. Igaz robogóba, de már csináltak dugót az unoka öcsémnek is és eddig nem panaszkodott rá. Igazábol a második túlméretet is megcsináltatom és ha az már elfáradt, akkor veszek egy nikaszilos hengert és ahhoz már van gyári túlméret több is mint három. Igazábol nem is kell túlméretes dugó egy nikaszilos hengerbe, mert annyit nem kopik, hogy nagyobb kellene bele illetve meg nem is fúrják hanem a felületét kicsit megkarmolják és kész.
Hali mindenkinek :D ojan gondom lenne h derbi blokkot keresek ami müködö képes ! elöre is köszönöm aki tud segiteni ! :D
Figyelj oda ha megkapod a dugót. Jól nézd meg. Szerintem jól dolgoznak, de én hallottam már nem jó dolgot is aminek nem tudom mennyire lehet hinni. Talán semennyire
nézz be a videók közé és nézd meg a Derbi-Barakit vidit.
Szia!

A Hengerfúró Kkt csinálja.
Kik csinálják? Rendás vagy Hengerfúró Kkt.?