Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000 supermotot 1000endurot ezt olvastam...
Sziasztok.szeretnék segítséget kérni.Tudja-e valaki hogy hány darabot adtak ki a derbi senda DRD Limited Edition típusu motorból.Előre is köszönöm
Sziaztok lenne egy kérdésem az 50ccm hergerszett helyet szeretnék egy 70ccm hengerszetett. Ehez mit kell változtatnom?
Ez egy membrán.
Kezdjük ott, hogy van egy 2 ütemű motorunk. A szívását a szokásos, rés-vezérelt motorokon a dugattyú éle vezérelte, tehát a dugattyú éle nyitja a benzin-levegő keverék előtt meg az utat. Erre hozzak példát, gyári Simson, MZ, stb.
A membrán-vezérelt motornál a dugattyú éle kimarad. Membrán segítségével a nyomást fogjuk meg. Ha a forgattyúsház nyomása alacsony akkor a membrán kinyit. Tehát miközben a dugattyú felfelé halad benzin-levegő keverék jut a forgattyúsházba. Ha a forgattyús ház nyomása növekedik, akkor pedig bezár, magyarul létre jön az elősűrítés.
Ezen a képen, ahol látszik a főtengely sonkája "négyzetes helyen" (membrán ház), oda való.
Parasztul megfogalmazva, lehető legérthetőbben...
ezt hova kell rakni a motorban? Mindig mondj k juj ilyen meg olyan de fingom sincs h hova valo
kár lenne érte, egyébként milyen motorra ment?
hali, nemrég adtam fel postára, ha nem lesz jó a motorjára az illetőnek, akkor meg lesz. De egyébként úgy néz ki elkelt
Majd igen, de nem nagy dolog, mivel a motoron van!
hello, megvan még a henger? patent állapot minden rajta?
sziasztok márkatársak, 1000 éve jártam itt utoljára sajnos viszont most szükségem lenne a segítségetekre! Régebbi sendához 98-as kb kéne komplett hengerszett olcsón! használt is jó és lényegében mindegy milyen ccm. havernak sürgősen kéne, ha tudtok akkor pls írjatok! Kössz előre is a segítséget!
Nem az én motoromhoz kell, de a blokk az olyan mint az adatlapomon található bultaco-ban!
Eladó POLINI Carbon membrán lapok 0,25 mm 110x110 -es Egy komplett és egy fél lap lenne. 4000Ft FIX áron.
oksi kösszi neked is képet tudsz felteni rola ? :D megköszönném :D
kösszi tudnál felteni rola képet ? :D
Szia!

GPR-hez 4 db index lenne?
Van első fékrendszerem kompletten 5000ft,ha kell ezen elérsz:30 259-05-47
Hali. Nekem Van első fékem komplett, nem rég lettek kicserélve benne a fék betétek.
hali derbi senda elsöféked nincs ?
Hali!
Maradék senda,gpr cuccaimtól olcsón megválnék.
Pl.piros idomgarnitúra lámpával egyik hátsó hiányzik:8000ft
fekete 4db idom:4000ft,Hiányos blokk:10.000ft,Első telók:6000ft/pár
műszerfalak 2-4000ft,Gpr elsőkerék tárcsával gumival:5000ft
Meg még egy halom cucc ami most nem jut eszembe,ha vmi kell bátran hivjatok:30/259-05-47,csak telón keressetek!
pisti-niki@freemail.hu
pisti-niki@freemail.hui
Szia! Adj egy elérhetőséget ! dearpi@kabelnet.hu
Hali, bocs de nem nagyon.
Hali, itt a kép róla. Ha meg vennéd, akkor írj.
Az ára 30.000ft
30.000Ft