Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobnál fel egy képet róla ? Jah és mennyit kérnél érte?
igen érdekelne
Hello! Nem érdekel egy teljesen új videókamera gyári dobozával számlájával kábellel, töltővel és memóriakártyával? Elcserélném a hengerszettre ha érdekel.
Ami gyárilag meg van hozzá, azt oda bírom adni hozzá, ha érdekel az is hozzá?
Szia nincs véletlen membránod eladó a hengerszetthez?
Keresek pontosan ilyen membránt membrán lapokat megvételre !

Esetleg ha valaki tud hol tudok venni új ilyen Polini lapokat az is érdekel.
Várom az ajánlatokat.
Szia!Igen még érdekel :)
tuner55@freemail.hu
Ide tudnál pár képet és 1-2infot írnál róla köszi
Hali. Érdekel még a henger?
Hali. Nekem van! Nagyon jó állapotban van, nem sokat használtam!
Hali! Lenne egy kérdésem, remélem tudsz segíteni! Az mitől lehet hogy a berugótengelyen a fogaskerék nem mozdul ki előre berugáskor, csak a mellette lévő fogaskerék mögött van! Ezáltal nem lehet berugni mert csak üresen forog!
Segítségedet előre is köszönöm!
citybike.hu
Győr
Az oldalukon találni.
Csak az van mellé írva, hogy aprilia sx50. Mert az újakban ott is az van.
http://citybike.hu/spd/00H0320...
Senda blokk maradványok,hibátlan fenix ülés eladó!
Hello!

Persze, vegyél fel msnre, hondatuning@hotmail.hu vagy irj emailt: hcsabi23@freemail.hu esetleg telefonon!

Üdv!
Sziasztok.
Eladó Derbi Senda TOP ,szinte új henger szett. (70cccm)
Ár: 30.000
Motorilag tudnál nekem segíteni?
Sziasztok!

Kedvezmények, akciók!

www.master-tuning.mlap.hu

Vegyétek fel velem a kapcsolatot ha bármilyen motoralkatrészre van szükségetek! Új és bontatlan csomagolásban, gyári utángyártott illetve 50-110 ccm-ig sport tuning mid tuning és high-end hengerszettek illetve sport-verseny kipufogók és egyéb finomságok után érdeklődjetek! Az árak frissitése nem történt meg árakról msnen illetve telefonon érdeklődjetek! Msn és telefonszám az adatlapomon illetve itt is fel lesz tüntetve! Minőségi termékek minden mennyiségben!

Mastertuning

msn: hondatuning@hotmail.hu

email: hcsabi23@freemail.hu

Tel szám az adatlapon!

Üdv mindenkinek!
majd tavasszal :D
ez sima tárcsa.
Vigyázz a hátsó lánckerékkel, mert nem sima tárcsa jellegű hanem tányér alakja van a régebbi senda lánckeréknek.
4eft/db
zsilobali@freemail.hu
email címet adj már ide nem rakja fel a képeket..
gondolom nem gyári gyújtással...nekem a lobitoba hamar tílt, olyan 9 ezret sírva éri el... :( most h fúrva lesz a 80-as meg zsír új dugó vejáratás után elválik hogy mit tud a kicsike :D Nekem TOP 80ccm van és öntött vas
van hozzá minden , a gyári víztér burkolat szükséges hozzá mert ! képet keresek a gépen ha nem találok akkor csinálok .
itt egy leírás róla :
Polini "Aluminium" 80ccm-es alumínium hengerszett. Az olaszországi Polini mindig is nagy hangsúlyt fektetett a rendkívül magas minőségre. Ennek köszönhetően mára a világ legismertebb robogó tuning alkatrész gyártója, a szintén Olasz Malossi előtt. Általánosságban elmondható, hogy a Polini termékek minősége egyedülálló, minden más tuning alkatrész gyártó cégénél magasabb. A kiváló minőség a gyártás során alkalmazott anyagoknak, illetve a pontos megmunkálásnak köszönhető. Ez az alkatrész a sokak számára ismert Corsa hengerszett alumínium változata. A vezérlésen finomabb módosításokat hajtottak vége. Az alumíniumnak köszönhetően a motor hőleadása sokkal kedvezőbb, így a túlmelegedés veszélye kevésbé áll fenn, mint egy vashenger esetén. A megnövekedett lökettérfogatnak köszönhetően motorunk teljesítménye, illetve végsebessége megnő, körülbelül 15-20%-al. A két gyűrűs kivitelnek köszönhetően motorunk továbbra is nyomatékos karakterisztikával fog bírni.

A maximális teljesítmény 17-19 Le között alakul, és 12500-as percenkénti fordulatszámon jelentkezik.
Dugattyú és gyűrű van hozzá? Tennél fel pár képet róla?