De végdobhoz egy méretre vágott olajjal átitatott vagy gépzsírral bekent keményebb papírt szoktam rakni (jól bírja).
Esetleg motoros boltban lehet kapni piros tömítő pasztát (csak drága)
Ez milyen évjárat? Meg milyen blokk van benne? Aprilia RS 50 fórumban is kérdezz utána. Akinek biztos van az Sanyi502 (néha jár erre is), bár nem szarér fosér dobálja az tuti.
Derbi GPR Nude 50 -hez keresnék jeladót a sebbeségmérőhöz .
Mivel a belső - forgó rész nincs jó állapotban lehet már ez is megoldaná a problémám ....
Üdv
Nem kell köszi mer voltam ma egy motorosboltba ott meg tudják rendelni 2500 ér a porlehuzót is meg a rendes szimeringet is ugy hogy megveszek ott egybe mindent
A telószárat mérd le. Nekem van szimeringem 1500-ért a két darab.
A gyári darabja 5500 üzletben. Én vettem annó gyárit de aztán találtam egy céget ahol legyártottak nekem 3 párat és még van egy pár. Ha kell írj. Az én telóm SHOVA volt. De azt látod a galériában is. Szerintem a tied is SHOVA és ugyan akkora.
Helló
Nekem is ugyan ez a baj. Már csöpög a szimeringnél az olaj.
2004 es a senda, elöl sima paioli teló. Szimeringet ha kiveszem akkor gondolom azt motoros boltba méret alapján tudnak adni. De még sose szedtem szét az első telót. Milyen nehéz megszimeringezni?
És olajat milyet, és mennyit tegyek bele?
Sziasztok
Van egy 1996-os derbi sendám, a teleszkópokbol elkezdett folyni az olaj szeretném megszimeringezni,de nem tudom milyen méretű van ben.Esetleg valaki nem tud segíteni? Egy ismerősöm mondott egy méretet 32*43*10,5 de nem mondta biztosra
gpr alkatrészek eladók
fejidom lámpákkal,tükrökkel,müszeregységgel,ülés alatti idom lámpával ill a "rendszámtartó" ami végig megy a kipufogoó fölött is
Várj, lehet hogy hülyeséget mondtam, kérdés hogyan van gyárilag? Akksiról ment gyárilag az első világítás? Vagy az gyárilag generátorról ment? Feszültségszabályzó is gyári? Hétvégén írok majd.
Derbi Gpr hez a legújabbhoz van fejidomom ,műszerfalam,visszapillantóm,lámpám és plexim ha valakit tudtok akit érdekel ezen a számon elér: 30/609-93-29
Köszi!
De végdobhoz egy méretre vágott olajjal átitatott vagy gépzsírral bekent keményebb papírt szoktam rakni (jól bírja).
Esetleg motoros boltban lehet kapni piros tömítő pasztát (csak drága)