Köszönöm a választ ! Mert hát ugye beszereltem egy Xenon szettet, de az akksi nem bírja , feltöltöm az akksit, ráteszem és egy 20 percen belűl lemerül úgy hogy megyek vele rendesen. 35W -os a Xenon... :/ Xenon megy generátorról meg a hátsó lámpa
van sendához való gyujtásom lendkerékkel és még néhány motorikus alkatrész (váltó,főtengely ilyenek)
van még rávaló ktm sárvédő és gumik is ha esetleg valakit érdekelnek
Valaki vett mostanában DR 70 hengerhez 47,4 második méretes dugót? Az italmondónál elvileg megszünt a gyártás és azért nem kapni. Ha vett valaki akkor szoljon legyen szives?
Én tudnék csak kérdés, hogy sürgős-e, mert 16. -án hétfőn este tudok árat mondani, vadi új, számla nélkül. És még azon a héten meg is lenne ha kell.
Tiedben már az újabb blokk van, ugye?
Köszönöm a választ. Szerintem is gyárilag hagyták ki, mert a fogaskerék kúpon ül a főtengelyen, nincs ék. Ahol balansztengely van, ott meg ék fogja, és megfelelő pozícióban kell összeszerelni a fogaskerekeket.
Robbantott rajzokon sincs a 2003-2004 -es évjáratokban Meg youtubeon se látok balancetengelyt némelyik videón ahol szét van borítva a blokk, pedig a csapágyfészkek ott vannak.
Úgyhogy létezik hogy gyárilag nincs kiegyenlítő tengely, csak azt nem értem hogy miért.
Üdvözöllek! Komlósi Tamás vagyok.
Akkor kellene nekem a derbi sendához a lendkerék meg az állórész esetleg tudsz küldeni 1 telefonszámot amin elérlek hogy meg beszéljük pontosan a dolgot. Előre is köszi!
Befogóval mindennel.
van sendához való gyujtásom lendkerékkel és még néhány motorikus alkatrész (váltó,főtengely ilyenek)
van még rávaló ktm sárvédő és gumik is ha esetleg valakit érdekelnek
Valaki vett mostanában DR 70 hengerhez 47,4 második méretes dugót? Az italmondónál elvileg megszünt a gyártás és azért nem kapni. Ha vett valaki akkor szoljon legyen szives?
Erröl lenne szó:
http://www.italmondo.hu/index....
Tiedben már az újabb blokk van, ugye?
Úgyhogy létezik hogy gyárilag nincs kiegyenlítő tengely, csak azt nem értem hogy miért.
Kerekek -gumival, váz, kormány, lábtartók, idomok -festés kéne, tank, űlés, fejidom, műszerfal, telók...
Képek hamarosan.
Emailre várom, hogy mi érdekelne...
itt választ tőle nem kapsz!
2005-ös derbi senda x-treme-hez kellene nekem km kihajtás ami az első keréknél van kompletten ha van írj előre is kösz!
Mert én most szedtem szét generál céljából a 2003-mas DRD-m blokkját, és hiányolom belőle. Enyém EBS.
Akkor kellene nekem a derbi sendához a lendkerék meg az állórész esetleg tudsz küldeni 1 telefonszámot amin elérlek hogy meg beszéljük pontosan a dolgot. Előre is köszi!