Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerk * : rosszúl írtam , csak a hátsó lámpa és a műszerfal megy a generátorról. xenon akksiról , index nincs.
az akksi meg 4 amperórás úgyhogy valószínű ott lesz a probléma , de hát elvileg ha visszatölt akkor elég nek kéne lennie ennek is nem ?
Köszönöm a választ ! Mert hát ugye beszereltem egy Xenon szettet, de az akksi nem bírja , feltöltöm az akksit, ráteszem és egy 20 percen belűl lemerül úgy hogy megyek vele rendesen. 35W -os a Xenon... :/ Xenon megy generátorról meg a hátsó lámpa
Szerintem 90W vagy 105W -os az is, de manuálban benne van tutira.
Hello. Derbi Sendához érdekelne első teleszkóp pár. A vastagabb falyta
Befogóval mindennel.
Üdv mindenkinek , véletlenül nem tudja valaki a 2005 ös Ebs050 blokkos Sendának a generátor teljesítményét ?:O
sziasztok!

van sendához való gyujtásom lendkerékkel és még néhány motorikus alkatrész (váltó,főtengely ilyenek)
van még rávaló ktm sárvédő és gumik is ha esetleg valakit érdekelnek
Sziasztok!

Valaki vett mostanában DR 70 hengerhez 47,4 második méretes dugót? Az italmondónál elvileg megszünt a gyártás és azért nem kapni. Ha vett valaki akkor szoljon legyen szives?

Erröl lenne szó:

http://www.italmondo.hu/index....
Köszi mindenkinek de úgy néz ki megoldódott a lánckerék kérdés.
Én tudnék csak kérdés, hogy sürgős-e, mert 16. -án hétfőn este tudok árat mondani, vadi új, számla nélkül. És még azon a héten meg is lenne ha kell.
Tiedben már az újabb blokk van, ugye?
mint ahogy már egyszer leirtam, hivjátok fel, itt sose válaszol!
üdv látom van alkatrészed dögivel Rieju RR supermotohoz kellene szivatókar(kormányon)...dobok róla fel képet ha tudsz irj árat...
Sziasztok! Keresek 2006-os Derbi X-Race első lánckereket. 13 fogas kellene, lehetőleg teljesen új. Aki tud az írjon. Köszönöm.
Szerintem csak a könnyítés lehetett a cél. KTM-nél is létezik például LC4-es balansztengely nélküli változata is. Supercompetition kivitel.
Köszönöm a választ. Szerintem is gyárilag hagyták ki, mert a fogaskerék kúpon ül a főtengelyen, nincs ék. Ahol balansztengely van, ott meg ék fogja, és megfelelő pozícióban kell összeszerelni a fogaskerekeket.
Robbantott rajzokon sincs a 2003-2004 -es évjáratokban Meg youtubeon se látok balancetengelyt némelyik videón ahol szét van borítva a blokk, pedig a csapágyfészkek ott vannak.

Úgyhogy létezik hogy gyárilag nincs kiegyenlítő tengely, csak azt nem értem hogy miért.
engem lehet érdekel alsö fék ha lessz fen rola kép :D
Derbi Rabasa alkatrészek (blokkon kívül) eladók.
Kerekek -gumival, váz, kormány, lábtartók, idomok -festés kéne, tank, űlés, fejidom, műszerfal, telók...
Képek hamarosan.
Emailre várom, hogy mi érdekelne...
hívd fel :)
itt választ tőle nem kapsz!
hello
2005-ös derbi senda x-treme-hez kellene nekem km kihajtás ami az első keréknél van kompletten ha van írj előre is kösz!
hali! derbi típusokhoz minden van!telefon 06304906559
Az EBS blokkokban nincs kiegyenlítő tengely?
Mert én most szedtem szét generál céljából a 2003-mas DRD-m blokkját, és hiányolom belőle. Enyém EBS.
Tudom de az nem kapcsolható próbáltam párszor
Adatlapján van telszám
Üdvözöllek! Komlósi Tamás vagyok.
Akkor kellene nekem a derbi sendához a lendkerék meg az állórész esetleg tudsz küldeni 1 telefonszámot amin elérlek hogy meg beszéljük pontosan a dolgot. Előre is köszi!