Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helósztok! A külön olajzó spanolóját meddig tekerjem ki?Egyszerre kell mozognia annak a fémnek , amibe a bovden be van akasztva a súberral?
Nekem csak az kel ami a legtetején van. Egy tárcsa öt lukkal és egy pöcök a közepén ami bordázott. És abbol a négy lamellás kel vagy is a vékonyabb.
Van kuplung kosarom! Asszem 4 lamellás.
Volt nekem is mindenem hidd el! Csak már nem sok minden van. Kéne a pénz azért adom olcsón, de ez nem azt jelenti hogy rád akarok licitálni, mindenkinek szíve-joga hogy kitől vesz.
Még kellene egy kis segítség is. Autómata szivatósra lesz megcsinálva a GPR-em ahhoz kellene egy elektronikai hozzáértés hova lehetne rákötni a 12v-ot, mert az kell hozzá. A másik kérdés pedig, a karbiban mármint a sendámban van egy csavarbigyó amiből két kábel jön ki, és csatlakoztatom valamihez. Na most ez a GPR-en nem tudom kell e és ha van akkor hol találhatnám meg a csatlakozót. meg kellene a kis csavar is a kábelekkel. Ha kel bele egyáltalán.
Ami be van karikázva. Abbol két fajta létezik. Vékony és vastag. Négy lamellás, vagy három lamellás. Nekem a vékonyabbik kell a négy lamellához.
elkészült :)
szerintetek ?:)
Jah, csak éppen az e-mailre baszol válaszolni
küldj róla képet hogy pontosan mi kell!
delortoPHBL22-es karbi eladó .ár 10eft
szacsomotor@freemail.h
Sziasztok!

Nincs valakinek kupplung lamella kiemelő? A vékonyabb négy lamelláshoz. Azt kell az öt csavarral felfogatni a lamellák elé.
Derbi alkatrészek eladók!
Kicsait szétkaptam délelött.
Ment
mailomra írj!
Ja azt elfelejtettem. Kupplunk kosárban levő forgó része amibe azt az öt csavart rakom a rugókkal. Csavar is kellene alátéttel. Rugó lamella nem kell mert azt újat teszek bele. Viszont a 4 lamalláshoz való vékonyabb kiemelő kellene még hozzá.
zsotty@freemail.hu az email címem. Oda küld a címed, és elküldöm a lenkerék lehúzót.
Hoszzabb élettartam ugy tudom erősebb anyagból stb könyebb !
Bocs 70-es henger
Miben külömbözik az erősített főtengely a gyáritól?
Én ezt a GPR-t 45000-ért vettem, 80-as hengerrel. Ráadásúl működik!

Ehez kellene nekem néhány alkatrész, hiányosságok pótlására.
Ez olyan mint ami felrobbant és szétszóródtak a darabjai!
http://www.kepesmotor.hu/motor... akit érdekel egybe elvihető 25 e
Oké ;D