Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó 70/4felömlős tuning airsal hengerszett! Henger,hengerfej,tömítések,dugó
1992-2005ig jó a derbikre,illetve gilerákra. '98as sendán volt.
Sorry, ezt nem tudtam. Nekem is volt endurom, most tavasszal adtam el egy Husaberg FE501-et.

Akkor további szép napot mindenkinek!
Ez a henger a régi 99 elötti blokkosra való?
Mikor vettem 12/62 volt fent 40 többet nem ment. Igaz felszántottam vele az udvart de ha valahova el akartam jutni akkor nyél gázon 40
A gyári könyvben az R 13/53 az SM 14/53 Ha 48-49 raksz hátra azzal nagyon legyengíted. Vagy előre is kisebbet raksz. Annak meg semmi értelme. Ráadásúl a 2000 elötti derbikre a tányéros hátsó fogaskerék való és azt jobb esetben 52 és a fölöttit kapsz.
nekm van 58 fogas de még anál nagyobb is!
15/53 az szerintem inkább 14/48,5 --- csak ugye 48,5 fogas lánckerék nincs:D vagy 48 vagy 49..
A szettet mikor vettem akkor kértem hozzá 420-as láncot és mivel csak D.I.D volt, úgy azt adták.
amúgy meg a tuning hengerekben igenis h 10-15ezer kmenként megérik a dugócsere!mivel pörögnek,kihegyezettek.szakértő úr :)
látom te még nem adtál el semmit.....lehet pár esetben átverés,lehet h sok motorra megérik a felujitás,megcsinálják és eladják.vagy a másik h nem akarja h a vevő ezértmeg azért vissza futkozzon.és a legfőbb: jobban el tudják adni! ugyh nyugodtan oszd csak az észt.akkor te egy romhalmazt vettél amit te csináltál meG?
AM3 blokk jó állapotban 25ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
jah meg azt hiszem,hogy a did lánc 20 papir,láttam shox webshopban 8ezerért olyan láncot amihez az volt oda irva hogy 8kw,vagy 8 lóerő,tudja a nyavalya,de az enyém se így se úgy nincs ezen a tartományon felül..
Nekem most megy 90et és nem csal ,mert minusz 10 ről mér,meg ilyen digitális szarral is megnéztem,tudod ami az út szélén van,meg nem is a fog szám számít,hanem az áttételnek az aránya,így ugyan az a 15/53,mint a 14/52 legalábbis azt hiszem.
Igen D.I.D. láncot vettem. Az áttétel nekem most 14/52 Így megy óra szerint 90 de szerintem olyan 80km/h. De ez fojtatlan hengerrel megy ennyit fojtottal a 70 szerintem ok. Viszont megnézem neked az sm-nek más elvileg a gyári áttétel.
hali nekem is did láncom van igaz még uj a motorom mert csak 2100km van benne de még nem kellet állitani a láncon lekopogom. Aztán majd elvállik idövel pedig kétszeméllyel is megyünk elég sürün
Milyen lánc áttételed van? nekem most 14/53 van asszem ez az 1. gyári is,de 10km/h 1 sebességi fokozat,és 70es létére csk 90et megy.Na nem azért ez is elég,de ha már cserélem olyat kéne mi 1 picit hosszabb mégis van benne bika.A 15/53ra gondoltam ,véleményed szerint ez jó lesz?És azt szeretném kérdezni,hogy did láncot vettél?Mert az 20 papír,de ez nem nyúlik szarrá elméletileg.
Csak a te kedvedért átírom, hogy az évek folyamán cserélgettem le ezt azt. Mikor megvettem a motort 10km után besűlt a csapágy. Miért? mert értett hozzá aki összerakta és sima csapágyat tett bele c3-as hejett. A motor 40 többet nem ment. miért mert a lánckerék áttétel olyan volt hogy csak pörgött a motor és nem ment. ha már lecserélem a lánckereket akkor már a láncot is cserélem szettben. Igen sok suttyó gyerek kókányól. Nekünk aki használja annak cserélni kell egy két dolgot utánnuk. De figyu te kérdeztél én válaszoltam és egy szót sem szóltam a motorodra.már túl vagyok a 36-on és én motorozni szeretek nem pedig versenyezni kinek megy többet vagy jobban gyorsúl.
Kösz. Tele van az isten állatkertje!
Sziasztok!
1 kis segítsége kellene!
Budapesten, vagy környékén hol találok nagyobb használt motor kereskedést redbaron-on kívül. (Suzukist)
Mi van az órában egy dolog. A hengert cseréltem fojtatlanra és abban egy szarráégett dugó volt és azért cseréltem. Elöbb kérdezz aztán üss.
Örülök neki,ha megdolgoztál érte,legalább megbecsülöd....
Csak a szar motort nem veszi meg senki...
Máskülönben meg ez olyan dolog,hogy nekem se kellene még cserélni a membránt és a szívócsonkot,mégis cserélem,mert jobb lesz a motornak,így hosszabb élettartama lesz.
Sürgősen keresek Derbi-hez MŰKÖDŐ benzinszint jeladót(ami a tankban van) 70es hengerbe termosztátot és hőgombát a hengerfejbe!
Sürgős lenne,akinek van írja meg az árat küldjön 1-2 képet és utalom is a lét :)
Köszi,Sziasztok!