elhiszem az is jó ekem 1 szer a matek füzetemből vágtam még ano rometre ugy szerette hogy kb 5ször szétszedtem, és visza ragtam és ut se csöpögött ááá nagyon jó volt nem mint utoljára vettemm készletett azal meg szó szerint sírt
veszel bolban tömítésnek alkalmas lapot, körberajzolod, kivágod , veszel olaj és benzin, és hőálló pasztát az összerakáshoz aztán kész is ha nem sikerül a széleket összerakás utan lecsipkeded
Sziasztok Hatalmas kérést szeretnék kérni!
Baszott sűrgősen kellene nekem egy tömítés készlet EbS050 es blokkhoz,mert haver aki csinalja nemsokár aa megy ki külföldre,de sehol sem lehet találni neten:S Valaki tudna dobni egy LINKET ahonnan tudok rendelni ilyet? Használt nem kell. KÖSZI :)
Valószínüleg a szerelő szerint az elöző tulaj vmi tré olajat rakott bele ,vagy gyári hibás volt. Lejött belöle egy darab, de szerencsére nem tett tönkre semmit, csak fura hangja már amióta nálam volt, zavart és szétszedtük.
veszel bolban tömítésnek alkalmas lapot, körberajzolod, kivágod , veszel olaj és benzin, és hőálló pasztát az összerakáshoz aztán kész is ha nem sikerül a széleket összerakás utan lecsipkeded
Váltókar: 2.000 Ft
berugókar: 2.000 Ft
műszerfal: 8.000 Ft (eredeti bultaco-s)
Baszott sűrgősen kellene nekem egy tömítés készlet EbS050 es blokkhoz,mert haver aki csinalja nemsokár aa megy ki külföldre,de sehol sem lehet találni neten:S Valaki tudna dobni egy LINKET ahonnan tudok rendelni ilyet? Használt nem kell. KÖSZI :)