Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elhiszem az is jó ekem 1 szer a matek füzetemből vágtam még ano rometre ugy szerette hogy kb 5ször szétszedtem, és visza ragtam és ut se csöpögött ááá nagyon jó volt nem mint utoljára vettemm készletett azal meg szó szerint sírt
Hali! Nekem füzetborítóbol van lett nyomva mindkét félre olaj és hőálló paszta és tökéletes már lassan 2 éve
Dávid sztem műszaki kartonból vágd! de én ugy tudom lehet vlhol venni direkt az a neve hogy tömítés papir és van különböző vastagságokban!
itt van:
szia müszerfalrol tudsz képet küldeni
Köszi a segítséget,gondolkoztam én is kringelitben,abból kivágni,de állítólag nem mindegy a tömítés vastagsága sem..:S
írj mailom ra nononono@citromail.hu
Valaki tudna nekem adni egy linket ahol tudok gyűrűt venni a motoromba? Csak gyűrűk kellenének de sehol nem találok! Sürgős lenne. Köszi.
hali

veszel bolban tömítésnek alkalmas lapot, körberajzolod, kivágod , veszel olaj és benzin, és hőálló pasztát az összerakáshoz aztán kész is ha nem sikerül a széleket összerakás utan lecsipkeded
tank: 3.000 Ft
Váltókar: 2.000 Ft
berugókar: 2.000 Ft
műszerfal: 8.000 Ft (eredeti bultaco-s)
szia árakat te is tudnál irni tank, válto s berugokar müszerfal rol köszi
Helló! Tankom váltókarom műszerfalam nekem is van meg még sok mindenem!
szia a tank 3000 a henger 15000 jo régebbi senda x -race ra a váltokar menyi lenne müszerfalad nincs
megvan a henger meg van 1 tuning váltókar berúgót már eladtam
helo megvan és 3000FT
ja szia még tank érdekelne hogy van e s menyi lenne x race ra
szia megvan még a 70s hengered s berugokarod váltokar idomok x race ra vagy x treme re árakat irj légyszives köszi
Hali 14 dellorto karbiba kellene fúvóka súber rugó és tű ha valaki tud eladót írjon.
eladó derbi alkatrészek SM Senda Xtream Xrace stb stb bihez köszi nononono@citromail.hu ra írj
Sziasztok Hatalmas kérést szeretnék kérni!
Baszott sűrgősen kellene nekem egy tömítés készlet EbS050 es blokkhoz,mert haver aki csinalja nemsokár aa megy ki külföldre,de sehol sem lehet találni neten:S Valaki tudna dobni egy LINKET ahonnan tudok rendelni ilyet? Használt nem kell. KÖSZI :)
Hali nem kell már mer vettem már egy másikat de köszi
Valószínüleg a szerelő szerint az elöző tulaj vmi tré olajat rakott bele ,vagy gyári hibás volt. Lejött belöle egy darab, de szerencsére nem tett tönkre semmit, csak fura hangja már amióta nálam volt, zavart és szétszedtük.
Hogyhogy 8000km alatt volt már dugó csere? Legalább ennyit el kellett volna menjen még a gyári dugóval.
Hali! A cím amire tudsz írni: moulters@freemail.hu. Bultacohoz való 15-ös átmérőjű első kerék tengelyed nincs véletlenül? Előre is köszi.