Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

max 4000ft-ért adok is!06304906559
az adatlapomon található marzocchi teleszkóp szimering méretét tudja valaki, esetleg az is érdekelne hogy milyen olaj és mennyi kell bele, ha a gyáritól keményebbre szeretném?
köszi előre is a választ
Hali!
ELADÓ lett a motorom, ami egy 2006os derbi senda sm xtreme.
Gyári supermoto, magyarországi, én vagyok a második tulajdonosa. 8060km van benne, 6sebességes, ujabbik blokkos.A motor nagyon szép állapotban van, gyári tuningmentes, csak külsöleg van rajta egy-két elhanyagolható karc. Engem sosem hagyott ott. Amit én cseréltem benne: dugó (VERTEX teflonoldalú), hátsó fékbetét. A motorja elsö rugásra tökéletesen indul. Elöre van hozzá gyári és egyel nagyobb lánckerék is, pazazz sportkormány van még rajta. Csak IGOL racing olajjal használtam. Én nagyon meg voltam vele elégedve, csak nagyobbra váltás miatt lett eladó. Ha érdekel a gép ,hivj vagy irj. 06 30 911 86 84 Ja i.á: 290e Ft A motor Budapesten van, képeket még csinálok jobbakat.
küldtem e-mailt
küldtem ! ja és alu
képeket küldenél rola erre az e-mail cimre köszi
egyébként hány km futott?és vas vagy alu?
tuner55@freemail.hu
jó lenne rááá
igen az airsal ebs blokra kéne :D
Muldi ha adsz 1 email címet akk mutatok róla képet! am ! vlmi műszerfal vezérlő vgay mi az siten de nekem lenne mivel mostbontottam 3 db derbit :) Am Tisztelt Motorosroy remélem meg lett elégedve az alaktrészel :)
ööööö a henger?
Hali ez derbi gpr-re jo?
hello jelez visza ha van valtokarod
cpi sm hez kelene váltokar olcson akinek van irjon üdv.
hello nekem a váltokarod kelene menyiert adnad el,?
kösi a segítséget!
fenixhez keresek egy jó hátsó felnit semmi nem kell rá csak maga a felni akinek van jelezze.

törött csavarodott csapágyfészekhibás nem érdekel abból már van 2db.
eladó derbi blokk alkatrészek henger és gyújtás kivételével minden! írj és megegyezünk!
Ha a csapágy kakukkolt be akkor csak azt kel cserélni, illetve a főtngelyt azért nézezsd meg gépműhejben
De szt6ed a henger és dugó is cserés lett? Így?
Ha leveszed a hengert rögtön megtudod. De szerintem a csapágy adta meg magát. Nekem is teljessen beszorult, és késöbb kiengedett. De hát ez már csere.
:( Help Please! :(
Valaki tudja mi van? Tegnap elkezdett a blokkomba ciceregni az 1. csapágy,mondom ok,motor letesz és a 7en szétszed megcsinál...Közbejött egy fontos dolog és mondom oda még elmegyek motorral meg vissza(ez 2 km) azt cső,azt a faszt,Kb 700 méter után tartottam amikor kijött elém 1 kocsi,lassítottam,fulladt,visszatettem 1 sebit,fulladt,lehúzódtam behúztam a kuplungot egyből le is állt. És ami a katasztrofális,hogy óvatosan rárúgást színleltem,és nem is erőltettem,mert szorult az egész:(
Most összesült volna a vadi új dugóm és a hengerem?
Mire haza toltam fel a hegyre teli tankkal:S itthon mutattam tesómnak,hogy é hogy szorul azannnnyát nekije,akkor meg már nem szorult,de ilyen surlódásos hangja volt.Lehet hogy csak a főtengelycsapágyam sült be? Vagy tuti összesült a henger meg a dugó? Az a fasza ,mindez új dugó után 350kkmrre. :( Nesze neked 30 ezer a dugóra...
Üdv! Sachs Herkules 1982 bontott alkatrészei és Derbi alkatrészeket töltök fel a Vaterára folyamatosan,olcsón van sokminden mert nekem csak a helyet foglalják.
Totya sajna nem tudom:S

Valaki keni mibe fáj szétszedni a blokkot? Gondolok itt tömítés készletre.Illetve,hogy a csapágyak milyen árban vannak hozzá? Ugyanis zúg mint a geci az egyik csapágyam,most kapott új dugó szettet 30ezerért új szívó csonkot malossit meg karbon membránt...Olajat és benyát..holnap ne ezzel menjek melóba?:D