Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a választ. nekem más méretű kellett bele. egyébként anélkül hogy széthúznád a teleszkópot, nemtudod kicserélni a szimeringet!
ujan anyi én 10 ért osztom :)
60000?Az egész motor nincs annyi! Akkor az nem kőőő.
Nekem van 1 erősített főcim ujan 60paripa !
Hali!
Mi is kellene pontosan, csak a szekrény? Vagy a belseje is?
Nem vagyok drága gyerök megegyezünk.
Én móri vagyok, ha van időd, gyere el és nézd meg a cuccokat.
Első nekifutásra ami biztos kell a motorra. Gyújtáskapcsoló, indexek mind a négy, A hátsó sárvédő amire a rendszámtáblát szokták rárakni, kipudob. Mondjuk a kipudob nem biztos mert az van nekem egy leszedhető a csőről. Legfeljebb egy gyűrűt kel ráhegeszteni. De ez holnap kiderül. Erősített főtengő ami még kel. 80-as vashenger van rajta és azt fúrni kel.
Háttt kéne amintát bevinnéd 1pár vilamossági boltba vagy pedig kocsiét ráfaragni pici kávbelokkal ami a legolcsóbb nekem van kocsié tudod kábelvég erre meg arra is ! és ugy egyméásba dugod és sztem ez a legolcsóbb mert 1 új 8000FT használtan én is 4értt adom most kocsiét oda adom 1000+posta szal sztem ezel jösz ki elgolcsóbban (szerintem)
Milyen relével tudnám helyettesiteni szerinted?Tudnál valami okosságot ajánlani?
Ja ok értem és ez mennyibe kerül egyébként?
Azt eladtam már amugy igen van ien!
Hello.Érdeklödnék van nekem egy derbi gpr 50 r 2002-esem és leszedte az aksit valami és az indexeim és féklámpám behaltak.Az egyik szerelő szerint valami relé a hibás.Létezik?És ha igen akkor neked van ilyened?Cagiva125 köszönöm
Hali lenne egy kérdésem.
Menyiért lehetne eladni egy 17-es supermoto hátsókereket derbi sendára valót.Féktárcsával és lénckerékkel együtt.
nekem vannak alaktrészeim hozzá!
Sziasztok!

Segítsetek egy 97-es GPR feljavításában. Alkatrészek festés javítási lehetőségeket várok.

Zsotty
Van egy Derbi Rabasa, es kene nekem egy teljes kapcsolo szekreny. valaki tud segitteni? Koszi...
Remelem meg meg van...
Szia. Nekem pont ez a alkatresz kene ami van a kepben :). Az arra?
ha van gyujtás kapcsolód akkor csak a müszerfal vezérlő egység lehet. és nekem van olyan ketyerém.mennyit adsz érte?
van de a régebbi fajta h
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani jó festőt. Át kellene festeni egy motort, és ahoz kellene, aki jó árban is fest és szépen is fest. Ráadásúl olyan kellene aki áthatással tud két színt felvinni. De ez nem szempont. Ha jól emlékszem volt valaki aki matricákat gyártott motorokhoz, csak nem tudom ki volt az. ha ebben tudnátok segíteni az jó lenne.
hello én érdeklődnék a motor iránt. még megvan?
én 2-2 decit rakok majd bele...jelenleg még ki kéne küzdenem a régi szimeringeket úgy, hogy ne kelljen teljesen szétszednem a teleszkópot...30x40x8-as szimering kéne bele motoros boltban adtak hozzá 30x40x7/9-est..szerintük jó lesz bele, első ránézésre szerintem is ! :)
heló! teleszkópba mennyi olajat töltsek? jó keményre szeretném. régebben linkeltetek ide táblázatot is amibe bennevolt minden teleszkóphoz hogy mibe mennyi kell!
ha segítenétek azt nagyon megköszönném, üdv.: Ákos
Szia!Fel adtad nekem az airsal 70-es hengert?Köszi
Eladó Derbi X-tream X-race Senda Bultaco Gpr Vamos alkatrészek!nononono@citromail.hu ra írj