Üdvözlet mindenkinek! Mit jelent az hogy: EC-BE? Ebben a szövegben találtam: Exhaust system for all original 50cc cylinder to sports, with EC-BE. Válaszokat előre köszönöm! Olcsó benzint,széles utat és gumi fákat minden motorosnak! Üdvözlet!
Elhoztam a GPR-t, és már vett rá a gyerkőc. A féket is megcsinálta. Viszont a hátsó lábtartó kellene nagyon mert a kipu hozzá lenne elvileg fogatva. Most lóg. Az összes zárkészlet is hiányzik róla. Az most meg van kókányolva. Meg elég sok minden kókány. Beindulni beindul, de elég gyengusz szegény.
Helló! Nincs gyújtáskapcsolóm, és szerintem az a vezérlőm sincs. Igaz egy ugyan olyan csak 4-es csatlakozóra van valami ketyerém, de ez 5-ös. A vezérlőért adok 2 ezret. Zárszetted ha van akkor az is érdekel ha jó árban adod.
tunerazért nem írok visza mert a barátom olyan ügyes volt..... a hengert le ejtette jó ki betonra és megsérült az alaj ezért írok most ide hogy ne azt hidd hogy eladtam stb esküszöm nem szokott iet csinálni de a barátom mal kifizettetem és ha lesz még tuning hengerem akk feltétlenül neked szólok és olcsóbban kapod meg! sajnálom bocsánat :/
HAt nekem mindenestol kenne, a leg fontosab a kereso villa es a kuplung resze mindenestol, egyeb rendben van.
Az a gond h en Romaniabol v es nem tudok oda menni h meg nezem, ugy h, ha meg vannak a alkatreszek akor meg beszeljuk az arrat es postan vagy barhogy el kuldod, persze ha bele egyezel.
Koszi,
Marius
Elhoztam a GPR-t, és már vett rá a gyerkőc. A féket is megcsinálta. Viszont a hátsó lábtartó kellene nagyon mert a kipu hozzá lenne elvileg fogatva. Most lóg. Az összes zárkészlet is hiányzik róla. Az most meg van kókányolva. Meg elég sok minden kókány. Beindulni beindul, de elég gyengusz szegény.
Mennyiért kóstál a négy index?
Most 12 53 az áttétek és egész jó!
Se e-mail semire nem írsz vissza
Az a gond h en Romaniabol v es nem tudok oda menni h meg nezem, ugy h, ha meg vannak a alkatreszek akor meg beszeljuk az arrat es postan vagy barhogy el kuldod, persze ha bele egyezel.
Koszi,
Marius