Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt kötve hiszem
Nekem több alaktrészem van derbihez mind a 10 embernek :) ;)
Hali! Nekem is van sok cuccom derbihez, szólj ha vmi kell!
anniy az egész hogy van egy kis fül benne az levan törve de van rajta csavar felfogatás is és azzal teljesen jó meg kissebb karcok vannak az egyiken
vagyis kicsit később mert az egyik haveromnál van az adatkábel..
ok mindjárt rakok fel képet mert kettőnek van kis hibája
Üdvözlet mindenkinek! Mit jelent az hogy: EC-BE? Ebben a szövegben találtam: Exhaust system for all original 50cc cylinder to sports, with EC-BE. Válaszokat előre köszönöm! Olcsó benzint,széles utat és gumi fákat minden motorosnak! Üdvözlet!
Ja és a gyári.
Kell a négy index!
a gyáriknak darabja 750 a háromszög alakúnak 1200
akkor megnézem hnap h mi megy rá pontosan. gyujtás vagy a vezérlő és 2ér oké a vezérlő.
Szia!

Elhoztam a GPR-t, és már vett rá a gyerkőc. A féket is megcsinálta. Viszont a hátsó lábtartó kellene nagyon mert a kipu hozzá lenne elvileg fogatva. Most lóg. Az összes zárkészlet is hiányzik róla. Az most meg van kókányolva. Meg elég sok minden kókány. Beindulni beindul, de elég gyengusz szegény.
Szia!

Mennyiért kóstál a négy index?
Gyári fogaskerék 16 e km után!
Most 12 53 az áttétek és egész jó!
Muldi akk kell a vezérlő? nem írtál mail 2000ért dobálom +posta nononono@citromail.hu ra írj ha kelene vlmi
Helló! Nincs gyújtáskapcsolóm, és szerintem az a vezérlőm sincs. Igaz egy ugyan olyan csak 4-es csatlakozóra van valami ketyerém, de ez 5-ös. A vezérlőért adok 2 ezret. Zárszetted ha van akkor az is érdekel ha jó árban adod.
értem oké mind1 azét köszi
tunerazért nem írok visza mert a barátom olyan ügyes volt..... a hengert le ejtette jó ki betonra és megsérült az alaj ezért írok most ide hogy ne azt hidd hogy eladtam stb esküszöm nem szokott iet csinálni de a barátom mal kifizettetem és ha lesz még tuning hengerem akk feltétlenül neked szólok és olcsóbban kapod meg! sajnálom bocsánat :/
Hali!cagivaaa125 figyusz akkor fel adtad nekem a hengert vagy nem jó lenne ha vissza írnál
Se e-mail semire nem írsz vissza
helo nekem van 4 gyári indexm meg van asszem 2 darab háromszög alakú karbonmintás is
még hátsó sárvédőm ojan lenne!
Akkor 10ért van erősített főtengő? És amit még leírtam az nincs?
Ok kösz még gondolkodom rajta
HAt nekem mindenestol kenne, a leg fontosab a kereso villa es a kuplung resze mindenestol, egyeb rendben van.
Az a gond h en Romaniabol v es nem tudok oda menni h meg nezem, ugy h, ha meg vannak a alkatreszek akor meg beszeljuk az arrat es postan vagy barhogy el kuldod, persze ha bele egyezel.
Koszi,
Marius