Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2008 -as DERBI SENDA (EBS blokkba?) keresek hengerfejre hőgombát.
Lényeg: Jó állapotú legyen és olcsó és a közeljövőben tutira érdekelne!

Ha van valakinek akkor írjon árat (ha van akkor képet) az adatlapomon található e-mail címre. Kösz.
Helló hűtő mennyi ? max 4eFt ot adok érte.
Üdv mindenki! Bultacohoz érdekelne 15-ös első tengely távtartóval és kihajtással, valamint erre a csatlakozóra valami ketyere. ha mind a kettő van és jó az ár, akkor írjatok rám. THX.
Helló kinek van derbi senda r hez hűtője? megvenném
Hátsó fékmunkahengert mennyiért adod? Sm szetted van?Ha van mennyi pénz?
ÜDV! SENDA R-hez minden van!telefonon hívj!06304906559
Ezt a kérdést azért tettem fel , mert a motoromat most vezetékelem és rossz a hőgombám és , szeretném helyettesíteni.Van itthon egy gombám ami 92 foknál kapcsol, az jó lesz hozzá?
Tarex:A motorod mikor menet közben megáll , be satuzik a hátsó kereked?Ha igen akkor nem elektronikai probléma van , hanem megradad.
Helló!
Kinéztem magamnak egy Derbi fenix motort és az lenne a kérdésem hogy jó motor-e mert sehol nem találtam hozzá tesztet és hogy könnyű hozzá alkatrészt szerezni !
Üdv Botond !
Lehet én vagyok a tudatlan,de ha felmelegszik tulságosan a motorod akkor csak megáll,de semmiképpen nem blokkolja meg a dugódat.Ha megblokkolja a dugódat a hengerben akkor az már gáz,ott már minimum nyomás mérés kell a hengerbe...
kb jó soknál,nekem sosem kapcsolt be,először kivettem h jó e,hát gáztűzhely fölött melegítettem és leszalad rátesz elektronikára és baszik beindulni(minden más jó volt) így vettem 1et,az nem akkor mint ami az enyémbe kell,így az enyémmel eredetivel még 1 próba és olyan másfél percig melegítettem gáztűzhely felett mire kattant 1et és leszalad vezeték rádug és forog óó jeee,de ez kb 110 -120 fok körül tuti lehetett :D
70/5 felömlős :)
király ez a henger
nekem is van elsö hátsó komplett:)
hali

ha megszorul, rossz a hűtésed, levegős a rendszer, vagy nem nyit a termosztát,
Hátsókerék még meg van tárcsával 1ütt.
Sziasztok!

Nem kel valakinek fojtatlan henger hengerfejjel, dugóval, 6 ablakos szívó torokkal, 17.5-ös karbival kompletten 30000-t? Működik mert most is az van a motoron. Eladás miatt rakom vissza a régi fojtottat.
hát miota szervizbe volt azota soha meg kapot egy nagyobb hütöt mert az eredet szétnyilt 3 helyen a venzi meg ugy votl megoldva hogy külön kapcsoloval kapcsoltam fel és fojamatosan ment de sztem erre a nagyobb hütöre is fel fogom rakni mer kezd elegem lenni hogy gondol egyet azt leblokol de én arra tippelek hogy azér mert tulmelegszik
A ventilátor hőgomba hány foknál kapcsol?
oksi kösszi majd átnézem a rendszert
ott vlmi elektronika lsz :S mond meg mi lesz a baj és sztem van hozzá alkatrész :)
nekem van így kerekem!
eladó derbi alaktrészek kerekek vázak blokok stb nononono@citromail.hu ra érd
jah bocs elsőkereked nincs, akor lényegtelen
kerekek megvannak még? gumi féktárcsa láckerék, mennyi lenne ha megvan?
hali valaki tudna segiteni hogy azt mér csinálja a motor hogy felmelegszik gondol egyet és leblokol ? mert már 3x megcsinálta egyszer 80-85 ös temponál és nem volt kelemes mikor egyszer csak visszarántot :S elöre is köszi