Üdv mindenki! Bultacohoz érdekelne 15-ös első tengely távtartóval és kihajtással, valamint erre a csatlakozóra valami ketyere. ha mind a kettő van és jó az ár, akkor írjatok rám. THX.
Ezt a kérdést azért tettem fel , mert a motoromat most vezetékelem és rossz a hőgombám és , szeretném helyettesíteni.Van itthon egy gombám ami 92 foknál kapcsol, az jó lesz hozzá?
Tarex:A motorod mikor menet közben megáll , be satuzik a hátsó kereked?Ha igen akkor nem elektronikai probléma van , hanem megradad.
Helló!
Kinéztem magamnak egy Derbi fenix motort és az lenne a kérdésem hogy jó motor-e mert sehol nem találtam hozzá tesztet és hogy könnyű hozzá alkatrészt szerezni !
Üdv Botond !
Lehet én vagyok a tudatlan,de ha felmelegszik tulságosan a motorod akkor csak megáll,de semmiképpen nem blokkolja meg a dugódat.Ha megblokkolja a dugódat a hengerben akkor az már gáz,ott már minimum nyomás mérés kell a hengerbe...
kb jó soknál,nekem sosem kapcsolt be,először kivettem h jó e,hát gáztűzhely fölött melegítettem és leszalad rátesz elektronikára és baszik beindulni(minden más jó volt) így vettem 1et,az nem akkor mint ami az enyémbe kell,így az enyémmel eredetivel még 1 próba és olyan másfél percig melegítettem gáztűzhely felett mire kattant 1et és leszalad vezeték rádug és forog óó jeee,de ez kb 110 -120 fok körül tuti lehetett :D
Nem kel valakinek fojtatlan henger hengerfejjel, dugóval, 6 ablakos szívó torokkal, 17.5-ös karbival kompletten 30000-t? Működik mert most is az van a motoron. Eladás miatt rakom vissza a régi fojtottat.
hát miota szervizbe volt azota soha meg kapot egy nagyobb hütöt mert az eredet szétnyilt 3 helyen a venzi meg ugy votl megoldva hogy külön kapcsoloval kapcsoltam fel és fojamatosan ment de sztem erre a nagyobb hütöre is fel fogom rakni mer kezd elegem lenni hogy gondol egyet azt leblokol de én arra tippelek hogy azér mert tulmelegszik
hali valaki tudna segiteni hogy azt mér csinálja a motor hogy felmelegszik gondol egyet és leblokol ? mert már 3x megcsinálta egyszer 80-85 ös temponál és nem volt kelemes mikor egyszer csak visszarántot :S elöre is köszi
Lényeg: Jó állapotú legyen és olcsó és a közeljövőben tutira érdekelne!
Ha van valakinek akkor írjon árat (ha van akkor képet) az adatlapomon található e-mail címre. Kösz.