Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Saját pénzböl vettem a motoromat mivel dolgozok 22 éves vagyok. Amugy meg ez csak egy megjegyzés volt hogy 9800 km-nél minek kell dugot cserélni? valami nagyon ratyi lehet akkor szerintem vagy csak széthajtotta nem tudom. Amugy meg ha megnézed a hirdetéseket egy csomo ugy van fent hogy frissen felujitott motor xd ezeken jót nevetek van olyan aki télleg felujitja esetleg számlával igazolja de a blokkba nem látsz bele hogy csere volt -e vagy sem a láncot azt látod meg gumit ilyesmit. De nem látom értelmét hogy ráköltesz egy csomot a motorra azt eladod amikor már készen van xd nevetséges akkor eladnám ugy szarul hogy ezis kopott azis stb
Jó nagy köcsög vagy ember,szóld le a másik gépét.
Talán nem úgy akarja eladni,hogy 200km után érett a motor pár alkatrész cserére,hanem ő egy korrekt ember aki előbb rendbe rakja és azután adja el!
Van egy 250es motorod ,mert gazdagok a szüleid,aztán leszólni meg van képed más motorját...Fantasztikus vagy!
Hali olvastam a motor hirdetésed. 9800km van benne és már dugocsere volt benne megy egy csomo alkatrész. lánc csere stb elég szar minöségü lehet akkor
Szia! Itt inkább endúrósók és supemotosok vannak. Ezekröl a típusokról csak jót lehet írni. Az enyém épp eladó ha esetleg érdekel. Sajnos a robogóról nem tudok mit mondani.

Zsolt.

http://www.kepesmotor.hu/derbi...
Nem tudom hozám csak ugye alkatrészért járnak de ált minden héten.... lehet hogy csak az olyan szar de én nem tudom én nem venék akkor ink legyen enduro!
Üdv az Uraknak!

Puhatolóznék, hogy a Derbi GP1-ről tud-e valaki mondani jót vagy rosszat. Van-e gyenge pontja, milyen az alkatrész ellátás, stb-stb. Most egy motorcsere előtt állok és képbe került egy ilyen masina. Amit tudok róla, hogy 2007-es évjárat, ennek már nem középen van a blokkja, most vették ki a fojtást belőle.

Üdv.
Nem akarom elhinni, hogy ilyen kis lófasz kapcsoló nincs abban az újabb blokkban Nem tudsz valahonnan szerválni? Olcsóért.. 2000Ft+posta ami nekem reális lenne.
Sziasztok AKCIÓÓÓolcsón adok mindent csak sürgősen gyorsan teló pár 5000Ft kerekek féktárcsával 5000Ft hátsó teló 2500Ft Ujj fajta blokk 15 ezer forint uj blokoshoz 70 es tuning 4 felömölis hengerszett 20 ezerFT váz 4000Ft hátsó lengővilla 2000Ft első sárvédő 1000 ft komplett ktm licencs idom szett rá üléssel együttt csak első sárvédő nélkül 10000FT Gumi 1000Ft jó álapotu! Afam kormány 3000Ft tuning váltó kar 2500FT A blokkot akár bontom is ha olyan kell! tank 4000FT Féknyergek féktartályokfék munkahengerek karok lábtartók showa paipol telók stb stb egyik se enged! de hátsó is van kb 5 db Lánckerék 48,58,68 fogas asok is vanak a 68 fogas esztergált! hűtő ventilátorral együtt 5000FT STB STB STB ! mond mi kell nononono@citromail.hu írj de ha töbet viszel sokkal olcsóbban adom
Nem akar cserélni valaki gpr-t senda R-re.
2005 -ös Senda hátsófék ( AJP ) karmantyú méreteit tudja ?
Hello. Ismerős a légtelenítés én 3 óra folyamatos légtelenítéssel tudtam lelégteleníteni. Aztán szét kellet szednem valamiért és akkor találta ki egy alternatívát. Fogtam egy műanyag injekciós tűt feltöltöttem fékfolyadékkal és a légtelenítő csavart kicsavartam és alulról töltöttem fel a rendszert és pár perc alatt kész voltam és még légteleníteni se kellet. Persze a fékfolyadék tartály tetejét leszedtem legyen hol kijönnie a levegőnek.
Oké értem most elvittem egy szerelőhöz az megcsinálta nem tudom hogyan...
A két luknak egybe kell nézni. Majd írj, hogy mi lett.
Leírom az egész sztorit. Fényezés miatt miszlikbe szedtem a motort.A féket egyben szedtem le mondom nem vacakolok a légtelenítéssel.Mielőtt raktam volna vissza a helyére kiszedtem a betéteket , megjárattam a dugattyúkat , működött.Rá vagy 2 napra elkezdtem összerakni és akkor észre vettem , hogy puha a fékpedál.(semmi olajfolyást nem láttam , nem tudom hogy levegősödhetett le)Közben észrevettem , hogy kosz szemcsék vannak az olajtartályban.Szét bontottam az egész rendszert meg tisztítottam a karmantyút, tartályt , csövet kifújattam kompresszorral.Összeraktuk , felöntöttük , légtelenítés és nem akar felkeményedni a fékkar pedig vagy 20 szor próbáltuk légteleníteni.A féknyeregben minimálisan ki mozdulnak a dugattyúk.A csavart ugyan úgy tettem vissza , ahogy volt 2 rézkarikával.Most esett le , hogy lehet nem mind1 hogy áll a fékcső rajta mivel 1 furat van rajta , meg a csavaron is , szóval lehet igazad lesz.Holnap fordítok rajta.
Nem hiszem , hogy az lenne a baja , mer mozognak a dugattyúk benne , de azért köszönöm a tippet.
Nem hiszem hogy a menetnél baja lenne... az már régen szar, hogyha nem lehet lehúzni. Nekem is nagyon nehezen jött le. Ahogy a csapágylehúzóval húztam le, nem ám szép lassan megindult volna le mint egy lendkerék... egyik pillanatról a másikra lepattant a fogas kerék aztán a garázs másik végébe kötött ki lehúzóval együtt.. még jó hogy nem lett baja a fogasnak.
A féknyeregbe menő csőnek a csavarja ki lett lazítva vagy szedve? Vagy lett vele valami csinálva? A fékcsőnek furatra kell állni (csavar furatára). Legalább is nálam furatra kellett álljon, mert különben detto ugyan ez volt a jelenség. Ha nem érted miről beszélek, akkor majd elmagyarázom érthetőbben.
Az fasza... ha kipattan a karom akkor talán valami más lehúzóval kéne. Annyira nem lehet rágyógyulva, hogy egy normális csapágylehúzóval ne lehessen lehúzni. Elvégre az olajban fürdik, úgyhogy berozsdállva nem lehet.
Totya lehet rosz a féknyereg nem jó iesmivel volt már dolgom lecserélték és jólett(amugy lene nekem olcsón adom!)
4500 de uj töm szettel,és a hnegerfejet is ugy szereztem rá, 4ezrembe került sajna.dugóval uj gyürü és csapszeg. az uj gyürü sem segtett sokat neki.
http://www.kepesmotor.hu/derbi...

Igaz endúró, de épp egy aprilia Rs-t keresek. Lehetőleg 80ccm-ig.
Ha érdekel a dolog akkor írsz valamit a motorról?
email: zsotty@freemail.hu
Eladó Tuning 70-es 4 felömlős Airsel Hengerszett
Malossi Szívócsonk
Malossi Membrán
nononono@citromail.hu n érd
De Derbi Xtream eladó bontott alkatrészek !
Helósztok. Az a probléma , hogy nem tudom ki légteleníteni a Sendámon a hátsó féket , nem akar felkeményedni , pedig levegő mentes folyadék jön a légtelenítő csavarból .Az probléma , ha csak éppen szivárog a légtelenítőből a fékfolyadék , már mint nem nagy erővel jön belőle , amikor kinyitom.Aki tudja mi lehet a probléma segítsen. Köszönöm!
üdv!derbi bontás!cseréltem egy derbit amiből bobber épités miatt donor lett.tank fedél+kulcs...üzemanyag tank-olaj tart.-műszerek-karok-lámpa-stb-stb csere bármilyen mot alk.vagy kpvagy megunt nő!
akinek van eladó derbi senda supemoto az írjon msn en cserébe gondoltam aprilia rs 50 csak még rá kellene beszélni az őköket :D
jelentkezéseteket várom apriliárol bővebb leírást tőlem kaptok :D

MSN.: Siscom99@hotmail.hu