Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali ezzel már próbálkoztam nem jött le vagy kipattant a karom vagy elpattant a lemez amely fogja a karmot műhelybe asszem 3T val húzták géppel de úgy se jött le rá van rendesen gyógyulva szerintem azt mondták tovább nem húzzák mert a menetnél nyekk lesz.
Mennyire is gondoltál, hogy eladod?
Hogy állt le? Egyszer csak egyik pillanatról a másikra megállt? Vagy szaggatott először aztán utána állt le?
Csapágy lehúzóval. Nem kell kímélni, kurva nehezen jön le. Melegíteni hiába melegíted, mert a főtengely dagad a fogaskerékkel együtt. Hidegen egy 3 lábú csapágylehúzót beakasztasz mögé és addig tekered amíg le nem jön.
üzemanyagszint jeladót,termosztátot,hengerfejbe lévő hőgombát keresek,árral és képpel ellátva!Akinek van írjon pls.
hali hogyan tudnám leszedni a fötengelyről a fogaskereket (kuplung felőli oldal) melegítés már volt csapágylehuzó volt motorszerelő is volt de nem jött le Tippek? mert nincsen pénzem új főtengelyre ....
Az adatlapomon a hirdetett cuccok között megtekinthetö a moci és az ára is.fix árban 99 000ft
Én 20-at adtam érte és már nálam van!
üzemanyagszint jeladót,termosztátot,hengerfejbe lévő hőgombát keresek,árral és képpel ellátva!Akinek van írjon pls.
tólásra indul ?:D 5 ezret adok érte :D nitros93@citromail.hu ide irj ha ál az alku
Engem érdekelne az az rs ! menyibe adnád oda ?:D
Hali mindenki! Még mindig van egy jópár alkatrészem! Nem adom drágán megtudunk egyezni. Van újhoz is és régihez is!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www.kepesmotor.hu/motor...
hahó irj nekem féknyereg ügyben ha már irtad h van...
benzinszint jelzö ami a tankba van :)
nononono@citromail.hu-n megbeszéljük oké?
Nah figyeljél már,akkor mondjál már egy árat ezekre a dolgokra,mert 5.én fizu,újítom a gépemet,és kellene ez az,DE KÉNE ÁR IS :D
Viszont csak normális működő dolog érdekel!
Termosztát,hengerfejbe lévő hőgomba,tankba lévő üzemanyagszint jelző.
Köszi!
mi?
nekem is jol jönne egy mert enyém meghalt :S
nekem van !
Srácok!Nincs valakinek elfekvőben otthon egy tankba való üzemanyagszint jeladója,ami jó is? Megvenném!
Hello szeretnék tanácsot kérni hozzáértőtöl.Van egy derbi gpr 50 r-em 2002-es és ma leállt ment két utcát és ismét vártam beindult és megint leállt:)Mi lehet a probléma?Gyergya esetleg?Anyagot kap megnéztem.Ja és az új aksit leszedte.nem értem .Köszönöm elöre is ha valaki segit:)
Jólvan apa:D
Jaja már rájöttem megvan a 74 es megvettem :D csak belekell rakni:D am kivagy?
csak féknyereg és 2 dugattyús legyen, amik egymás mellett helyezkednek el. ajánlatot akkor :norbert.rovid@citromail.hu -ra kérnék és képet is! kösz
oda a müszerfal vezérlő egység megy! egy kis dobozka