Rendben, nekem csak a kuplung resze kell es a kereso villa. Az arra az peddig...? MArius Koszike (Derbi savanah).
esetleg egy kepet ha tudnal fell rakni arrol, koszi.
Szia. Hat nekem pont az kenne leg jobban. Sajnos a kuplung rencer van oda szarva. Ha sikerul szerezned egy oljan alkatreszt akor irjal nyugodtan. Koszi
Ahol be van karikázva oda megy bele ami kel. Meg kézi szivató bowdennel együtt kellene a karbiból felfelé. A kormányon a kar meg van. Az nem kell. Az előző 25 karbin más a csatlakozás mint a PHVA 17.5 van
Megpróbálom elmondani. A motorod ldalán ha benézel a karbihoz, ott látod a különolajzásodnak a csövét ami csatlakozik a karbihoz. Ha egy kicsit jobbra nézel persze a karbin ott látsz egy dolgot ahonnan két kábel megy felfelé, és nem messze csatlakozik egy csatin keresztűl a kábelcsoporthoz. Na az a kis bigyó kellene nekem ami a karbiban van és a két kábel jön ki belőle. Ez menettel van belefogatva. keresek egy képet hova van betekerve.
Ha 1500-ért postával együtt. De ha lehet akkor utalnám, nem pedig utánvétel, mert az utánvét 1500+1500 az már sok. Másvalami van még? Mondjuk a karbiba az a kis menetes amiről írtam.
az ami a karbiból kijön kis csavaros valami az ha úgy vesszük teljesen felesleges...az egy aprócska fűtőeszköz vagy mi a fene ami 6-7 fok alatt bekapcsolt hogy a pára ne csapódjon ki vagy valami ilyesmi...annyi a lényeg hogy az enyém az el van szakadva a vezetékek, mégis januárban -15C°-ban beindult a gépem XDD
Amibe meg belemegy arról meg először azt hittem hogy az az index relé :DDDD
Minden nincs meg végül is a kuplung szerkezet, hiányzik róla.
A többi rajta van. Nézem a posta költséget. GLS k.b. 12000Ft nettó és 2 nap a feladástol és ottvan.
A majdnem komplett blokkot 15ért tudnám oda adni.
Koszi
Nagyon köszönöm !
akkor neked csak a kuplungról kell az amit mutattál?
esetleg egy kepet ha tudnal fell rakni arrol, koszi.
Amibe meg belemegy arról meg először azt hittem hogy az az index relé :DDDD
itt is eladóak a képen látható alkatrészek meg a motor is ugye
Minden nincs meg végül is a kuplung szerkezet, hiányzik róla.
A többi rajta van. Nézem a posta költséget. GLS k.b. 12000Ft nettó és 2 nap a feladástol és ottvan.
A majdnem komplett blokkot 15ért tudnám oda adni.
Hali Lénárd