Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van !
Ez kell es nekem nagyon fontos. Mindenestol,.
Koszi
Nekem az egesz kosar kell. Menni a arra.
Mennyiért adod külön a lamellákat? Mennyiért adod külön a kosarat?
Tehát csak a teteje kell? Nem kell az egész kuplung kosár?
Sziasztok ! Valaki megtudná nekem mondani hogy milyen blokk van a Derbi gp1 revolution 2006-os ba ? Álló esetleg fekvő ?
Nagyon köszönöm !
Da hat nekem ezek kellene. Be van jelolve pirossal. Koszike...
Nekem Senda blokkom van az nem tudom jó-e. Szombaton tudok képet csinálni. Én 15-ért láttam de sztem az sok egy kicsit. Neked mennyit érne meg?
Friss áru érkezett,bálabontás!.....csak vicceltem. r-es sendához asszem minden van! 06304906559
Igen csak az kel róla
karbifűtés amire gondolsz, az sajnos nincs nekem. viszont blokkhoz van mindenem szinte :D
akkor neked csak a kuplungról kell az amit mutattál?
Rendben, nekem csak a kuplung resze kell es a kereso villa. Az arra az peddig...? MArius Koszike (Derbi savanah).
esetleg egy kepet ha tudnal fell rakni arrol, koszi.
Hali mindenki! Van egy komplett blokkom! Egyben vagy darabokban is eladó!
helló! Nekem van komplett blokkom, vagy a kuplungot is eladom külön!
Szia. Hat nekem pont az kenne leg jobban. Sajnos a kuplung rencer van oda szarva. Ha sikerul szerezned egy oljan alkatreszt akor irjal nyugodtan. Koszi
Ahol be van karikázva oda megy bele ami kel. Meg kézi szivató bowdennel együtt kellene a karbiból felfelé. A kormányon a kar meg van. Az nem kell. Az előző 25 karbin más a csatlakozás mint a PHVA 17.5 van
Megpróbálom elmondani. A motorod ldalán ha benézel a karbihoz, ott látod a különolajzásodnak a csövét ami csatlakozik a karbihoz. Ha egy kicsit jobbra nézel persze a karbin ott látsz egy dolgot ahonnan két kábel megy felfelé, és nem messze csatlakozik egy csatin keresztűl a kábelcsoporthoz. Na az a kis bigyó kellene nekem ami a karbiban van és a két kábel jön ki belőle. Ez menettel van belefogatva. keresek egy képet hova van betekerve.
pontosan mire is gondolsz a karbinál?
Köszi. Most legalább tudom mire való. Ha nincs akkor nem dől össze a világ. Honnan lehetne 12v-ot szedni állandóra, mikor a gyújtást ráadom?
Ha 1500-ért postával együtt. De ha lehet akkor utalnám, nem pedig utánvétel, mert az utánvét 1500+1500 az már sok. Másvalami van még? Mondjuk a karbiba az a kis menetes amiről írtam.
az autómata szivatóban viszont nem tudok segíteni...
az ami a karbiból kijön kis csavaros valami az ha úgy vesszük teljesen felesleges...az egy aprócska fűtőeszköz vagy mi a fene ami 6-7 fok alatt bekapcsolt hogy a pára ne csapódjon ki vagy valami ilyesmi...annyi a lényeg hogy az enyém az el van szakadva a vezetékek, mégis januárban -15C°-ban beindult a gépem XDD
Amibe meg belemegy arról meg először azt hittem hogy az az index relé :DDDD
nekem van olyanom, 4 lamelláshoz való! mennyit érne neked?
http://www.kepesmotor.hu/derbi...
itt is eladóak a képen látható alkatrészek meg a motor is ugye
Hali.

Minden nincs meg végül is a kuplung szerkezet, hiányzik róla.
A többi rajta van. Nézem a posta költséget. GLS k.b. 12000Ft nettó és 2 nap a feladástol és ottvan.
A majdnem komplett blokkot 15ért tudnám oda adni.

Hali Lénárd